Secretomanie la ISU Teleorman: niciun cuvânt despre accidentul de la Donau Chem Tr. Măgurele. Solicităm informaţii oficiale, domnule Dragomir!

14 Martie 2015, 00:05 | 3690 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Acest incendiu putea fi urmat de o explozie devastatoare.

Accidentul petrecut  în seara de miercuri la combinatul chimic Donau Chem a fost muşamalizat. ISU Teleorman, care a fost prezent la faţa locului cu câteva autospeciale şi o ambulanţă SMURD, tace ca peştele. Deşi un  conducător auto a fost intoxicat cu amoniac şi gaz metan, având nevoie de intervenţia medicilor, cei de la ISU nu au prezentat nicio informaţie oficială despre caz. G. Dragomir, purtătorul de cuvant al instituţiei, cel care nu scapă prilejul să prezinte cu lux de amănunte salvarea unei vaci din şanţ sau a unui cal dintr-o groapă, este muţenia în persoană. Am încercat să aflăm amănunte despre intervenţia pompierilor turneni din seara de miercuri, însă ne-am lovit de opacitatea celor de la Pompieri.

Nu ne miră acest lucru, ştiind că, acum câţiva ani, când a avut loc un incendiu groaznic la Donau Chem, nimeni n-a spus nimic. Această "omerta" este de neacceptat într-o democraţie, pentru că dă prilejul unor abuzuri şi conduce la accidente mult mai grave. Faptul că un conducător auto a fost intoxicat cu amoniac şi gaz metan şi a pierdut controlul volanului, intrând într-un şanţ, denotă ce periculoase au fost acele scăpări de la Donau Chem. Solicităm şi pe această cale celor de la ISU Turnu Măgurele să informeze opinia publică despre accidentul de la combinatul chimic turnean şi despre pericolul care a pândit oraşul. "Nimeni nu e mai presus de lege", spune un articol din Constitutia Romaniei, aşa că trebuie să aflăm adevărul despre accidentul de la Donau Chem.

 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
ALOO !!! pe 16 Martie 2015, 21:59
#6
E SIMPLU, CE ATATEA INTREBARI !
UNA BUCATA SECURIST PE NUMELE DE IOAN NICULAE PATRON DONAUC CHEM STIE SA MUSAMALIZEZE TOTUL CA LA CARTE, PUNCT !
Ilie de la scularie pe 16 Martie 2015, 14:43
#5
@Ilie Nistor
Tizule, esti praf. Unde dracu'ai vazut tu ca scris ala despre Constitutie???? Baaa, du-te la doctor! Inca mai e timp!
n pe 14 Martie 2015, 18:57
#4
4
deci igsu ni macar nu va baga in seama
Ilie Nistor. pe 14 Martie 2015, 16:42
#3
Mai putin decat// nimeni//
Ai putea fi socotit un c..at, daca n-ai fi un adevarat pericol social!. Auziti, oameni buni, Combinatul trebuie ars din temelii!?. De ce nu tu, canalie ordinara?.Dle redactor de site, cum publici asemenea vorbe demente?!. Si mai vorbesti de CONSTITUTIE!.
jiji pe 14 Martie 2015, 16:32
#2
alooo isu
nu mai comenteaza nimeni de la isu? ati fost acolo..de ce nu spuneti ce sa intamplat? va e frica ?lasilor,coruptilor..ati luat spagutza sa taceti?
nimeni pe 14 Martie 2015, 13:26
#1
nu comenteaza
pensionarii au bani...tineretul e putin si dezamagit...combinatul trebuie ars din temelii ca nu aduce nimic bun orasului...doar necazuri...aaa poate cate un rinocer,elefant etc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.