A înnebunit lupul? Senatorul Mohanu vorbeşte despre sex(e)!

11 Martie 2015, 00:03 | 2873 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Nicolae Mohanu.

Din când în când, N.Mohanu,  primarul  de tristă amintire al oraşului Turnu Măgurele, îşi mai face simţită prezenţa în Senat. La cei aproape 70 de ani ai săi, N.Mohanu se face de râs de fiecare dată când vorbeşte de la tribuna Senatului. De această dată, pretextul unei cuvântări omagiale a fost Ziua Internaţională a Femeii. Pe 9 martie, de la înalta tribună, Mohanu a glăsuit despre sexe şi despre ...sex. După ce a ridicat în slăvi femeia, citind notiţe de pe wikipedia, Mohanu s-a apucat să arate inegalităţile dintre bărbaţi şi femei.

Poate că sunt asemenea ilegalităţi, prin Turcia sau alte ţări musulmane, dar la noi, la Turnu, în special, femeile şi fetele sunt la loc de cinste. Dovezi? Cu zecile, numai dacă ne gândim la Cătălina Ştefănescu, Eli Iagăr, Simona Ghinea, Ionela Jianu, etc. Locul femeii e bine stabilit, lângă bărbaţii cu bani, astfel că Mohanu a lăudat, pe drept cuvânt, zona noastră. E uimitor cum un individ, care a făcut atât rău oraşului Turnu Măgurele, mai poate să cadă în ridicol! Noi aşteptăm detalii picante despre sexe, nu despre rolul femeii. Dacă Mohanu vrobeste despre egalitatea între sexe, atunci chiar că am ajuns rău. De-asta a fost ales  Mohanu senator, să vorbească despre sexe! Să-l mai votăm, că e haios!

 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
elena pe 18 Martie 2015, 22:12
#7
pt Mohanu
este un dobitoc si un om de nimic ecest mohanu....s-a trezit primar si apoi senator...cu asa oameni nu-i de mirare ca ROMANIA e vai de capul ei!
Aproape sa il ia DNA-ul si el se gandeste la pararica pe 12 Martie 2015, 14:02
#6
Tara arde si Mohanu e cu gandul fix in pasarica, ce ii pasa lui !
Gandeste-te, gandeste-te ca o sa ai parte numai de stremeleagu lu Dragnea, poate o sa fiti colegi de celula!
Iliuta pe 11 Martie 2015, 23:37
#5
Pentru Calcanu
Zici ca Mohanu a vrut sa-i ia iubita lui Cuclea?Si ce sa faca cu ea?Mda,cam tot acelasi lucru pe care i-l face si Cuclea.Nu,Ionela?
walker2070 pe 11 Martie 2015, 23:25
#4
Lasati asa cum a cazut
Salut . Ma retin aici deoarece sunt joc*ri politice si cand alti nu pot prinde cotoiul se dau in vant . Nae Mohanu nu a facut nimic cati elevi si oameni amarati a ajuta stiti ? Nu ? Cine a distrus Romania,Teleormanul,si Tr. Magurele ? Nae ? Hotelul Turris sau micii paduchi ca cu Ceausescu care era dus in Eroare ca sa fatat 5 purcei normal, si logic si la el trebuia sa ajunga ca sa fatat 20 . I-mi pare rau,,,,,Unde esti tu Isuse si Vlad Tepes .Atat am de spus . Iartane Doamne ca nu suntem prin invidie miliardari ca altii . Batrani mor cu zile fara medicamente,Tinerii nu au de munca, Handicapul nau loc . De ce ca altii mananc creveti, fructe de mare si alti nu au o paine rece . Cine strica ? Aici? Punetiva intrebarea . Scuze .Multumec
calcanu pe 11 Martie 2015, 20:50
#3
corupere
Mohanu a vrut sa ii ia iubita actualului zis primar
Manix pe 11 Martie 2015, 14:05
#2
Pe asta cand il salta DNA-ul ???


De fapt ce mai cauta el in SENAT ???



Toata lumea stie ca a amanetat orasul cu Dragnea Liviu !?!



Cata rabdare trebuie sa mai avem ca deja am ajuns la capatul rabdarii !!!



Asteptam sa ii c*rete pe aia mari de la varf dar sa vina si pe la Dom primarski Cuclea sa il intrebe de combinatiile pe care le are de cand s-a asezat pe scaunul de primar ! Acest om al lui Dragnea si Mohanu la nivel local. Sa dispara odata PSD - ul, caracatita mafiota care si-a aruncat tentaculele peste toate institutiile publice din judet si din tara. Cum sa nu intre ei la puscarie ptr trafic de influenta si spalare de bani ????















Victor Nicolescu pe 11 Martie 2015, 09:31
#1
Cine mai crede in ceea ce spune Mohanu?
Astfel de oameni trebuie sa ajunga la lada istoriei acestor meleaguri.Sau in alta parte,in loc*ri mult mai racoroase.Oameni care au sfidat cetatenii si nu au facut NIMIC BUN pentru comunitate,nu au dreptul moral sa-si dea cu parerea despre lucruri si legi pe care nu le-au respectat niciodata.Numai tupeul si disperarea Îi mai tine in viata pe acesti monstrii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.