La Aiud, un turnean a fost prins conducând un autovehicul deşi avea permisul suspendat. Dacă la Turnu mai merge, în alte părţi nu e aşa.

11 Februarie 2015, 00:02 | 1875 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Politia.

Turnenii se dau în stambă, cum se spune, şi prin alte zone. Un şofer din Turnu a încercat, probabil, să facă turul României având permisul de conducere suspendat. Din păcate pentru el, la Aiud, o localitate cu o închisoare de tristă faimă, nu i-a mai mers şi a păţit-o. După cum a comunicat IPJ Alba, în prima duminică a lui februarie, la  ora 12.35, poliţiştii rutieri din Aiud, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe Drumul Naţional 1, pe raza localităţii Miraslau, au oprit pentru control, un autoturism condus de M.M., un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reţinut, fiind cercetat pentru comiterea de infracţiuni rutiere pe raza judeţului Teleorman. Faţă de M.M. poliţiştii din Aiud continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere cu permisul reţinut.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
pt.chuck norris pe 12 Februarie 2015, 09:24
#4
van dame
pai mai bine ca nu te-a luat ca te intorceai cracanat,dar poti sa te duci,mai scapam de o zburatoare.
noris pe 12 Februarie 2015, 00:59
#3
este bine sa se auda si de noi
Noi turneni sintem zmei fata de restu tari avem smecheri cu renume in or as cum at fi manex care duce femei LA prod us LA nevoie sa f..e el personal in c*r,mai e varu Elvis ALU valer care traieste cu un mos in hanovra lafel proxenet copiii lu Elvis toti au femei LA prod us stie toata lumea. Numai Pope mine n u a vrut as ma is cu el da ma punea sa ii FAC masaj.
pt. nixon pe 11 Februarie 2015, 19:27
#2
pasarea
dupa cum te exprimi si dupa numele de sef de stat sigur esti vreo pirlita de cioara.
nixon pe 11 Februarie 2015, 13:22
#1
foarte bine
Sa vada si alti cit este noi de smecheri
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.