Trei minori, reţinuţi de poliţişti pentru furturi, au fost eliberaţi de judecători.

29 Ianuarie 2015, 00:05 | 2409 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Retinere minori.

Infracţiunile care au ca autori minori sunt la ordinea zilei. Cartierul turnean Măgurele este de departe cel mai rău famat loc din oraş, însă şi în celelalte cartiere sunt găşti de minori care  fură aproape fără frică. Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turnu Măgurele  au identificat autorii în cazul mai multor infracţiuni săvârşite în anul 2014 şi în luna ianuarie 2015 în persoana a trei minori, doi în vârstă de 15 ani şi un altul în vârstă de 12 ani, toţi din municipiul Turnu Măgurele. Împotriva celor doi suspecţi, în vârstă de 15 ani, Nancu Ionuţ Cosmin şi Fulga Gheorghe, a fost luată măsură reţinerii, aceştia fiind introduşi în arestul IPJ Teleorman, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Turnu Măgurele cu propunerea Parchetului de arestare preventivă. Judecătorii au hotărât că minorii nu sunt pericol public şi au respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele ca neîntemeiată.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Oprene .... pe 30 Ianuarie 2015, 21:38
#3
tu stii cu cine o arde IUBITA TA OANA ????
Oprene,sa nu ai impresia ca doar tu esti Cocusu in casa,femeia ta Oana,tace si le face...
x pe 29 Ianuarie 2015, 05:03
#2
cartierul Magurele
Poate ca acel judecator ar trebui sa locuiasca in cartier, asa nu ar mai sta pe ginduri cind e vorba de arestat ciorditorii, sa-i fie si lui teama sa plece de acasa asa cum ne este noua . Doar politia singura nu poate stirpi furturile ci este nevoie si de intregul efort conjugat al instantei, parchetului si jandarmeriei . Toti primesc lefuri frumoase, dece sa nu-si faca din constiinta datoria . Nu sa vezi pe domni jandarmi motaind prin masini, ci prin noroaiele crunte din magurele si strazile prost iluminate cu care ne batjocoresc onor primarul .
gigi pe 29 Ianuarie 2015, 01:33
#1
cacat de justitie
astia 2 au spart loc*ri de veci din cimitiru magurele pt fier. sa sparga si alte loc*ri de veci, pe ale judecatorilor care i-au eliberat, sa simta si ei cum este. rusine hotilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.