BOMBA ANULUI 2014: FURT MASIV LA PRIMĂRIA TURNU MĂGURELE - 20 de milioane de euro pentru reabilitarea a 3 străzi mici au trecut în conturile Teldrum. Solicităm urgent devizul lucrărilor.

22 Decembrie 2014, 00:05 | 3824 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
BOMBA ANULUI 2014: FURT MASIV LA PRIMĂRIA TURNU MĂGURELE - 20 de milioane de euro pentru reabilitarea a 3 străzi mici au trecut în conturile Teldrum.

Turnu Măgurele e un oraş sărac, poate printre cele mai sărace oraşe din România. Cunoaştem cu toţii care este salariul mediu la Turnu, în jur de 750  de lei, aşa că e explicabilă sărăcia. Cu toate acestea, L.Dragnea şi famiglia pesedista prosperă ca în poveşti. Aţi vazut, pe acest site, luxul de la conacul din Alexandria şi vilele din Bucuresti şi Busteni ale lui L.Dragnea. Cum credeţi că se intretin asemenea viloaie? Cu bani mulţi, desigur. Din salariul lui L.Dragnea nu se cumpără nici combustibil pentru bolizii familiei. Şi atunci, de unde vin banii? Astăzi vă prezentăm un exemplu care demonstrează cum suntem furaţi noi, turnenii, de către L.Dragnea.

In data de 08.08.2014, Primăria Turnu Măgurele a oferit, prin cerere de ofertă, suma de  88,2 milioane de lei, echivalentul a 20,5 milioane de euro cu TVA inclus, pentru reabilitarea a trei străzi, Cuza Vodă, Nicolae Iorga şi Alexandru Depărăţeanu din municipiul Turnu Măgurele, lucrare atribuită firmei Tel Drum. Ce trebuia să facă Tel  Drum pentru această sumă uriaşă? Terasamente • Structura Rutieră • Trotuare • Lucrări edilitare • Reglementarea circulaţiei - semnalizare şi marcaje. Ca o măsură de prevedere, să fure sigur de la început, s-a introdus la diverse şi neprevăzute suma de 10,77%. Şi uite aşa, printr-o magie marca D.Cuclea, în buzunarele firmei de casă a lui L.Dragnea a apărut o sumă uriaşă. Aţi văzut zecile de milioane euro băgate în reabilitarea acelor trei străzi? Aşa cum i-am văzut şi noi pe extratereştri. Atunci când Primăria Turnu se vaietă că nu are bani, că nu poate să facă multe fiindcă bugetul e mic, puteţi să va aruncaţi privirea pe licitaţiile Primăriei turnene şi va daţi seama că sunt mulţi bani. Din păcate, majoritatea sunt furaţi, prin intermediul contractelor cu firmele lui Dragnea, aşa că în oraş nu se vede nimic. Turnu Măgurele are o şansă de dezvoltare doar când mafia pesedistă condusa de Dragnea va fi forţată să plece. Alegerile sunt un bun prilej.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
coco de la Slatina pe 26 Decembrie 2014, 15:52
#8
hotii
tongue laugh %

-P tongue rolleye
Sandy pe 24 Decembrie 2014, 15:27
#7
Pentru Liviu Preda
Domnule,nu este nevoie ca domnul Cracea sau alt consilier sa stie "sa citeasca" vreun deviz.Asta trebuie sa o faca un organ de control financiar sau economic de pe la Curtea de conturi sau DNA.
Liviu Preda. pe 23 Decembrie 2014, 16:03
#6
Dlui Cracea & Co.( de la consilieri).
Cine va opreste sa cereti devizele sa le analizati?????. Va spun eu: HABAR NU AVETI CE SUNT ACELEA SI SA LE INTELEGETI!!!.
Vasilica pe 22 Decembrie 2014, 18:47
#5
catre Ionela
Ce-o sa mai mergi cu pachet la piticul tau.Ce pacat ca ai parte numai de parteneri puscariasi si puscariabili.Sau esti si tu putin complice?
un cetatean pe 22 Decembrie 2014, 16:15
#4
ciuma rosie
am votat psd sa culegem furturi jafuri din bani nostri

ionela pe 22 Decembrie 2014, 11:39
#3
stire
Piticutul meu a pus deoparte 1 milion de euro .Ne vedem in 2016 la alegeri. Votati PSD!
Cetatean satul de jaful TELDRUM pe 22 Decembrie 2014, 09:58
#2
Trebuie facut ceva urgent cu mafia TELDRUM si a PSD
Daca tot ce ati scris este adevarat,atunci trebuie sa incepem o noua REVOLUTIE.Asta este inca un motiv pentru care Curtea de Conturi,DNA,Parchetul General,trebuie urgent sa se sesizeze din oficiu si sa inceapa verificarile la Primaria Turnu Magurele si la firma TELDRUM.Sa ne trezim odata din somnul asta indus de PSD.
nebunusatului pe 22 Decembrie 2014, 05:18
#1
Clasa politica
Este imposibil sa nu doreasca sa puna lesa DNA-ului, au mai fost tentative si sigur vor mai fi .DNA este unicul organism care ai face sa tremure, altfel vai de noi ...vorba din batrini FRICA PAZESTE VIA ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.