Marian Fiscuci şi Adrian Simionescu cercetaţi de procurorii DNA. Oamenii lui Liviu Dragnea sunt suspecţi într-un dosar de evaziune transfrontalieră.

25 Septembrie 2014, 00:01 | 3817 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Marian Fiscuci.

Percheziţiile procurorilor DNA de miercuri, 24 septembrie, din judeţul Teleorman, s-au încheiat după 12 ore de scotocit pe la sediile firmei Proinvest din Alexandria. Procurorii au plecat cu documente, harduri de la calculatoare şi alte dovezi. Marian Fiscuci, patronul Proinvest, nu a fost luat pentru audieri, prietenul lui Dragnea fiind lăsat, deocamdată, liber. Adrian Simionescu, patronul firmei bulgăreşti SC Fan Speed SRL,  firma folosită în circuit cu Proinvest pentru a săvârşi ilegalitati asimilate infracţiunilor de corupţie şi de evaziune fiscală cu componentă transfrontalieră, este şi el liber să se  plimbe cu ATV-ul. Fiscuci şi cumnatul său, deputatul Simionescu, cumpărau utilaje agricole din spaţiul comunitar prin intermediul  firmei ”fantomă”, înregistrată în Bulgaria, ulterior Proinvest vindea utilajele agricole către diverse firme din Teleorman, Giurgiu şi Ilfov.

Ancheta a relevat faptul că s-a organizat un circuit economico-financiar fictiv, pentru eludarea plăţii TVA. Deputatul PSD Adrian Constantin Simionescu ar fi în atenţia anchetatorilor pentru efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale, au precizat sursele judiciare. Referitor la anchetă, DNA a declarat că: "raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare."

 

 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Paraipan pe 26 Septembrie 2014, 14:05
#1
LA PUSCARIE
MANCAVAR PUSCARIA DE SMECHERI,NU VA MAI AJUNGE CAT FURATI,SPER SA VA EUTANASIEZENOROC LA PUSCARIE LA FETITE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.