Victor Ivan, managerul Spitalului Municipal Tr. Măgurele, descoperit de ANI cu incompatibilitate penală şi administrativă. Ivan va fi judecat pentru corupţie.

25 Septembrie 2014, 00:04 | 3615 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Tr. Magurele va avea cat de curand un nou manager.

Managerul Spitalului Municipal Turnu-Măgurele, Victor Ivan, a făcut totul să rămână pe postul său chiar dacă liberalii au ieşit din alianţa cu pesediştii. Ivan a tras multe sfori şi nu a fost schimbat din functie, chiar dacă nu a trecut la partidul-stat. Mai mult, V.Ivan a privit ca pe o oportunitate grozavă dizidenţa lui Tăriceanu şi apariţia ( în vorbe)  a unui nou partid liberal. Despre V.Ivan şi Nutica Dincă se spune că vor fi conducătorii locali ai partidului fătat sau ouat de Tăriceanu. Toate au mers ca pe roate ( că să versificăm puţin), însă şi-a băgat coada ANI ( Agenţia Naţională de Integritate) şi V.Ivan a ajuns într-o situaţie fără ieşire. Dacă pleca sau era demis de la Spital, poate scapa, aşa, nu are nicio şansă.

V.Ivan a fost descoperit de ANI că e în incompatibilitate, însă aceasta nu e doar administrativă, ci şi penală, astfel că V.Ivan va răspunde în faţă judecătorilor pentru că a fost cenzor la o societate comercială care a avut relaţii comerciale cu CL Turnu-Măgurele ( când Ivan a fost consilier local) şi cu Spitalul Municipal. Pe unde va mai scoate cămaşa cameleonul Ivan? Iată mai jos comunicatul ANI, care a pus capăt carierei lui V.Ivan.

" Victor Ivan  se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 mai 2012, întrucât, simultan cu funcția de manager al Spitalului Municipal Turnu Magurele exercită și funcția de cenzor (începând cu data de 01 august 2005) la o societate comercială, încălcând, astfel dispozițiile art. 180, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006.

IVAN VICTOR s-a aflat în stare de incompatibilitate și în perioada exercitării mandatului de Consilier local în cadrul Consiliului local Turnu Măgurele, întrucât, Primăria Municipiului Turnu Măgurele, a avut relații comerciale cu societatea comercială în cadrul căreia persoana evaluată deține funcția de cenzor, încălcând, astfel, și dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003 De asemenea, întrucât Spitalul Municipal Turnu Măgurele a stabilit relații comerciale cu societatea comercială la care persoana evaluată deține funcția de censor,  IVAN VICTOR a încălcat și regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă și penală, prevăzut de  art. 180, alin. (2) din Legea nr. 95/2006 și art. 301, alin. (1) din Codul penal.

 Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea infracțiunii de conflict de interese prevăzută de dispozițiile art. 301, alin. (1) din Codul penal."

 
 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Turneanul pe 05 Noiembrie 2016, 17:41
#7
Spital
Nu știu dacă e așa, justiția va lămuri problema, ideea e ce punem în loc pentru ca am coșmaruri din perioada când era pus Bărbulescu ( știți cel care făcea achiziții far viza CFI și doar cu numerar,) pus de Crăcea ca era șeful PDL local, tot pe el îl puneți dacă pleacă Ivan,nu de alta dar sa știm dacă îl schimbăm pe dreaq cu tac-su?
titi pe 28 Septembrie 2014, 20:48
#6
titi
si victoras si nutica dinca sunt doi uscariabili.apropo,cun nutic a ia bani pe delegatii unde nu se deplaseaza???.poate penala de dna dir ec ceangarau poate sa o lamureasca!!
asistent pe 28 Septembrie 2014, 17:02
#5
parere
nu mi se pare ceva grav altii fac mullt mai multe rele
Claudiu Mihalcea pe 26 Septembrie 2014, 10:48
#4
anunt
Eu voi fi viitorul DIRECTOR al Spitalului Turnu Magurele.Toate asistentele se vor buc*ra de venirea mea.
Mohamed din Egipt pe 25 Septembrie 2014, 23:30
#3
Gardul
Si gardul ? Cine l-a vopsit ?
Asistentul pe 25 Septembrie 2014, 21:46
#2
Ivane ai grija ca tu urmezi
La cate prostii ai facut pe la spital o sa mergi si tu pe la brutarie.Cred ca ti-ar prinde bine 2-3 ani de izolare.E suficient sa fi pus sub acuzare ca "prieteni" ca martori se vor gasi destui ca sa te-ngroape.O sa fugiti ca potarnichiile in c*rand.Ca la partidul lui Tariceanu nu veti mai avea parte.Ce jeg de liberali intr-un oras de rahat.
Din Spitalul Mun.Tr.Magurele pe 25 Septembrie 2014, 12:29
#1
Victor Ivan si altii
Astea sint sc*rsurile revolutionare cu pretentii de politicieni din Turnu Magurele.Sa raspunda penal impreuna cu toti cei care l-au numit si sustinut.Asta e valabil si pentru cei care ocupa sau au ocupat functii la celelalte institutii,unde au fost numiti politic.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.