Ultima oră: DNA efectuează percheziţii în Teleorman pentru un prejudiciu de 1 000 000 de euro. Sunt vizaţi Adi Simionescu şi Marian Fiscuci. Se strânge laţul, domnule Dragnea!

24 Septembrie 2014, 09:44 | 4152 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Adi Simionescu mangaie printre gratii o statuie. Sa fie o premonitie?

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2012 – 2014, a unor infracțiuni asimilate infracţiunilor de corupţie şi de evaziune fiscală cu componenta transfrontalieră, prejudiciul estimat fiind de de peste 1.000.000 de euro. În caz ar fi implicat și fostul acționar Tel-Drum Marian Fișcuci.

Update. Potrivit unor surse judiciare, în anchetă este vizat și un demnitar. Este vorba de deputatul PSD de Teleorman, Adrian Constantin Simionescu. Zeci de persoane vor fi aduse la audieri. Membrii grupării cumpărau utilaje agricole din spațiul comunitar prin intermediul unei firme ”fantomă”, inregistrată în Bulgaria.
.Procurorii  au efectuat in aceasta dimineata perchezitii la sediul Proinvest din Alexandria, pentru ca un alt personaj vizat de ancheta procurorilor ar fi Marian Fișcuci, sponsor de bază al PSD Teleorman și bun prieten cu vicepremierul Liviu Dragnea. El este în prezent președinte executiv al PSD Teleorman. Același Fișcuci, prieten din copilărie cu Liviu Dragnea, acționar la celebra firmă de construcții Tel Drum.


La această oră sunt efectuate percheziții domiciliare în 10 locații situate în judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ilfov, la sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Sursa:evz.ro

 
 
 
 
 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
SC ApaServ SRL pe 25 Septembrie 2014, 12:02
#10
AVIZ / Dan Varzaru
Varzarule,ai rabdare ca vine si pe la tine un control ca sa vada cat si cum ai consumat tu atatia ani apa rece fara sa platesi un leu.Ca sa nu mai spun cum carati voi la vot cu masinile personale pe amaratii aia de la tara,si le indicati cu cine sa voteze.
dan pe 25 Septembrie 2014, 10:09
#9
dana pitis
pai cum sa mai fie bun dupa ce il stoarce de energie nicoleta! smile)
dan varzaru pe 25 Septembrie 2014, 09:53
#8
aoleu
daca se duce deputatu eu pe cine mai insel?

Donica prostu cu bani pe 25 Septembrie 2014, 00:44
#7
La pucarie
La pucarie. SA raman io sef.
cristi pe 24 Septembrie 2014, 23:51
#6
ptr prietenu meu
Ce aveti cu el,om ca el nu gasiti in sudu tarii.
Minica pe 24 Septembrie 2014, 22:56
#5
Unul dintre hotii lui Dragnea
La puscarie si confiscarea averii.Hai ca poate da si pe goarna ceva despre seful lui.Sa stea in camera amandoi.
Fanica s. pe 24 Septembrie 2014, 13:13
#4
stire
Oricum vrejul i se uscase de mult.
Dana Pitis pe 24 Septembrie 2014, 12:41
#3
Dorinta
Luati-l si pe Petre al meu,ca oricum nu mai e bun de nimic.
Mortul de la Ciuperceni pe 24 Septembrie 2014, 12:06
#2
Criminalii la Puscarie !
Daca sunt gasiti vinovati sa se faca si confiscare la tot ce nu poate fi justificat.Da pe la Primarul Gadea cum a ramas cu procesul de la referendum?Nu ar strica o verificare a DNA si la Consiliul Judetean Teleorman.Gadea jr.a fost lasat paznic la CJ Teleorman peste neregulile facute de Dragnea.
Vlad Teposul pe 24 Septembrie 2014, 11:25
#1
BANI NEGRI PENTRU CAMPANIILE ELECTORALE
CRIMINALUL ASTA DE SIMIONESCU,IMPREUNA CU CUMNATUL SAU FISCUCI,FURA DIN ORICE POZITIE,FAC EVAZIUNE FISCALA SI "ARANJEAZA" ALEGERILE IN JUDETUL TELEORMAN DE CAND LIVIU DRAGNEA ESTE MAI MARELE JUDETULUI.NUMAI IZOLAREA FATA DE SOCIETATE A ACESTOR HOTI,NE MAI FACE CAT DE CAT BINE SI NE MAI DA CEVA DIN LIBERTATEA MULT DORITA."DREPTATE PANA LA CAPAT !!!"
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.