Ioan Niculae are averea pusă sub sechestru asigurator. Donau Chem Tr.Măgurele nu se află printre societăţile ale căror acţiuni fac obiectul sechestrului.

06 Iunie 2014, 00:29 | 5148 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Domeniul din Zimnicea al magnatului Ioan Niculae.

Ioan Niculae, regele gazului subvenţionat, are sub sechestru toate bunurile declarate la Fisc. În cazul în care va fi găsit vinovat pentru complot şi subminarea economiei naţionale, averea va fi vândută pentru a recupera prejudiciul estimat de procurori la 136 de milioane de dolari.  Averea fabuloasă a magnatului este pusă sub sechestru asigurător de aproape doi ani. Ioan Niculae este acuzat de procurorii DIICOT de complot şi subminarea economiei naţionale, în dosarul Romgaz. De la maşini de lux până la vile, apartamente, banii din conturi şi acţiuni la zeci de firme, tot ce nu a mai putut să treacă pe numele Nicoletei Toncea, este sub sechestru asigurator. Procurorii DIICOT au dispus totodată blocarea conturilor pe care Ioan Niculae le are deschise la cinci unităţi bancare de pe teritoriul României. Au fost indisponibilizaţi banii care se aflau deja în conturi, la data instituirii sechestrului, ca şi toţi banii care urmau să alimenteze acele conturi.

  Cel mai bogat român a divorţat recent de soţie iar aceasta a deschis un alt proces inedit, în care cere anularea unui contract de vânzare-cumpărare, prin care fostul sau soţ i-a vândut Nicoletei o vilă în Zimnicea, pe 19 iunie 2012, în momentul în care procurorii DIICOT au început ancheta. Astfel, imobilul a scăpat de sechestrul DIICOT. Tot în iunie 2012, i-a cesionat Nicoletei 140.400(90%) părţi sociale la Interagro. Iată câteva din societăţile la care procurorii au pus sechestru pe acţiunile deţinute de magnat: Amurco SRL Bacău, Zahărul SRL Zimnicea, Interagro SRL Zimnicea, Interagro SA Bucureşti, Asirom, Watch & Catch Security Bucureşti, Sion Security Bucureşti. Combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele nu se gaseste  printre societăţile aflate sub sechestru asigurator.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.