Ionela Jianu, secretara primarului Dănuţ Cuclea, se plimbă pe banii Primăriei. A mers la Braşov, la un turneu de fotbal. Ionela, un Mourinho de Turnu?

21 Mai 2014, 00:30 | 4252 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Ionela Jianu se plimba pe banii Primariei.

În luna  august  are   loc un  traditional turneu de fotbal la Braşov, turneu la care in ultimii ani a   participat şi CSS Turnu-Măgurele cu două grupe de copii. Primăria Turnu-Măgurele a asigurat o parte din cheltuieli, mai exact 9.000 de lei. Totul bine şi frumos până aici, numai că nu este chiar aşa. Suntem de acord ca Primăria să sponsorizeze asemenea acţiuni, însă nu şi atunci când pe banii publici se plimbă şi mămicile. După cum puteţi vedea în fotografie, Ionela Jianu, secretara primarului,  este alături de micii fotbalişti. În aceeaşi perioada au mai fost şi alţi părinţi la Braşov, ca să îşi vadă copiii, numai că Ionela a făcut parte din delegaţie. Primăria a achitat şi deplasarea secretarei care merita cu prisosinţă câteva zile de relaxare, după atâta muncă şi căldură sufocantă de la noi. Altfel spus, Primaria i-a oferit secretarei o minivacanta la munte pentru merite deosebite.

Ce rol a avut Ionela la acest turneu? S-a ocupat de tactică, pregătirea fizică, moralul echipei? După cum este îmbrăcată, s-ar putea să fi fost majoreta grupului, ca o cerinţă a organizatorilor. Nu avem nimic cu felul cum se îmbracă, numai că fustele sunt prea scurte pentru un asemenea moment. Micii fotbalişti erau atenţi la mingie sau se uitau după Ionela? Domnule primar, fusta din fotografie este cea mai lungă  a secretarei? Una peste alta, secretara primarului s-a dus să se plimbe la Braşov pe banii Primăriei. Ce reprezinta acest lucru, domnule Cuclea?!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
comentator pe 17 Iunie 2014, 14:53
#16
cititi si altceva
prea mare risipa de cuvinte pe un subiect scris poate cu ceva c*raj, dar si in lipsa de altele documentate. intrati pe comisarul.ro si comentati pe teme reale
x pe 01 Iunie 2014, 21:45
#15
pana***a
asta e pana***a mare . o cunoaste toata lumea ce a facut l-a despartit pe ala de nevasta
CETATEAN pe 23 Mai 2014, 13:04
#14
FITI MAI BUNI, NU DATI CU PIETRE
ati vrea si voi ca nevestele voastre sa arate asa cum este ea ....pampalailor ale voastre sunt si ....si urite ..asa ca mai bine va uitati la ale voastre si ar fi bine sa va si interesati de ale voastre ce faceau ele inainte de casatorie ....le-ati luat mai de neveste sa fie ...DOMNISOARE sau .....vaaaaaii de capul vostru de prosti ...baaa taranusilor IONELA arata superb, si cu bun simt,banuiesc ca ea nu a deranjat pe nimeni,asta da fata sa nascut sa fie frumoasa ..asta e ..sunteti invidiosi,prostilor..prostutilor,deci atentie la ale voastre ca sunt si urite si grase si.....puturoase....retineti va rog femeia asta poate ma cunoaste doar din vedere nu vorbesc si nici nu am vorbit vreodata cu ea ..dar cand vad ce ati gasit voi de comentat nu suport asa ceva si va scriu realitatea pe care voi nu o vedeti.....nui frumos sa vb aiurea ...si chiar nui treaba voastra ...ami cer scuze ca va jignesc dar mai uitati-va si la voi in (gradina)
vraiste pe 23 Mai 2014, 00:06
#13
000
aia a fost trimisa sa supravegheze banii
ilie pe 22 Mai 2014, 22:44
#12
oo
ma ce cauta fatuca asta in primarie cu fustita pana la fund? cucleo ce culoare au chilotii lui ionela sau nu are?
Jean pe 22 Mai 2014, 18:14
#11
pentru nr. 8
Ce spui tu,mai idiotule ? Cum adica sa nu conteze pe banii cui pleaca Ionela sa fotbaleasca? Nu cumva ai fost si tu cu ea? Pai ce, Primaria are bani de cheltuit pentru plimbarile ei. Da-i tu,cretinule ! Mie unul nu-mi convine ca banii pe care ii platesc la primarie pentru taxe si impozite, sa fie dirijati ca sa se " î.n.c.u.r.e " Ionela pe unde are chef.
franchestain pe 22 Mai 2014, 15:12
#10
lasati fata so pice
Co pica Cuclea pe Ionela asta nu trebe sa stie toata lumea.Or credeti ca pale voastre nu le pica careva,frate?Îmi zicea o doamna dastea ca când se ntoarce barbatu acasa din deplasare trebe sa sune la telefon cu 2 ore înainte ca sa aibe timp amantu sasi ia toate toalele din sifonier ca cica costa mai putin un apel de telefon decît un divort frate finca ca e pacat sa dai cu picioru la 15-20-30 de ani de casatorie cum a patito ea finca ca barbasu na sunato la telefon pîna sa ajunga acasa.Mai zicea alta ca când se duce barbatu la munca mai ales la schinbu 3 daca cumva sa nc*rcat turele sa stea acolo,sa nu cumva sa vina acasa sai înc*rce spîrla cum a patito ea finca ca barbasu sa ntors acasa si nici na sunato sai zica ca vine.Adica ca dacai plecat acolo sa stai frate cai mai bine sa nu sti, ca casnicia e mai importanta decît o venire pascuns.O parte din voi care rîdeti de Ionela asta ati patito da nu stiti sii mai bine asa.Noapte buna!Amin!
Gogu pe 22 Mai 2014, 10:18
#9
Cine a scris articolul
Bagamias p... In copii matii,ați inebunito pe fata aia cu partidele voastre,sa va dau la m...si sa ma sugeti PINA strigați liberare,așa sa va ajute Dumnezeu.de încheiere sa-mi bag p...in mama copiilor tai,sa ma cac in p.... Matii,ai sa ți-l bag putin
mda pe 21 Mai 2014, 23:42
#8
aha
Ce infect esti ! E o mama care isi insoteste copilul, mai conteaza pe banii cui si cum? e un act sacru si ar trebuii inc*rajat ca parintii sa fie alaturi de copii si sa petreaca cat mai mult timp in activitatile lor ! Blamati persoane ce va cad ca niste victime colaterale razboiului vostru politic !

chapron pe 21 Mai 2014, 23:13
#7
ptr gcm
gcm adica geamana , l.i.n.g.e.a.m.a.i. pe el
gcm pe 21 Mai 2014, 21:42
#6
pentru cel care a scris acest articol
ma ce morti tai dezgropi tu morti acum aceasta poza este de acum 2 ani ce dreaq te bagui ca musca in lapte ?!? de ce nu ai spus atuncea?sau de ce nu spui si faptul ca ionela a stat prin spital cu acesti copiii intr.una din nopti pentru ca li s.a facut rau la mai mult de jumatate din echipa ??? esti un nesimtit sa.ti dau bostan m.u.i.s.t.u.l.e
oarecare pe 21 Mai 2014, 18:11
#5
ofticatii
cainele moare de drumuri multe prosti de grija altuia invidiosilor
O MAMA GRIJULIE pe 21 Mai 2014, 16:31
#4
DETURNARE
mama,frate asta zici ca e nichita.putea mai mult cuclea ca e ditamai primaru
Mircea Sandu pe 21 Mai 2014, 14:45
#3
Ionela membra FRF{Federatia Romana de Fufe}
Pe ce post joaca Ionela?Fundas ori portar?Cred ca mai repede e portar,ca stim ca ai trage Cuclea la poarta.Stim ca sunt probleme la nivelul Ligii I de fotbal,de aceea intrebam si noi:oare Ionela si-o fi luat licenta sau i-a dat-o Danut dupa "antrenament"?
Tapurica pe 21 Mai 2014, 12:19
#2
Ionela e antrenoare si jucatoare
Merita,pentru ca il pegateste fizic si tactic in fiecare zi in lupta corp la corp.Nu mai exista nici rusine,nici teama sau limite.Totul e pe fata.Numai ca intreaga idila de dragoste se desfasoara pe banii nostri.Sa fim mandri ca suntem turneni?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.