Încă un penal în conducerea Pieţei Municipale din Tr. Măgurele: Cosac Marian, condamnat penal pentru că a condus beat un autoturism.

17 Mai 2014, 00:19 | 2651 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Piata Muncipala are un alt penal in conducere.

Piaţa Municipală Turnu-Măgurele, aflată sub directa conducere a Primăriei Turnu, este un loc ce atrage ca un magnet "penalii". După M.Bulmez, cel care ocupă o funcţie de conducere în cadrul administraţiei Pieţei, iată că un alt şefuleţ de acolo a fost condamnat penal. Este vorba de Marian Cosac, un lingău de-al lui Mohanu şi Cuclea, ajuns să conducă o institutie publică. Dacă M.Bulmez are o condamnare de trei ani pentru înşelăciune, M.Cosac a primit (doar) o amendă penală pentru că a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Cosac M., beat fiind, s-a răsturnat cu autoturismul proprietate personală. Autoturismul a fost distrus în totalitate, M.Cosac scăpând cu răni minore.

În sentinţa penală a Judecătoriei Turnu-Măgurele se arată: " În baza art. 396 alin. 1, 4 şi 10 C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabileşte în sarcina inculpatului Cosac Marian pedeapsa amenzii în sumă de 1350 lei, corespunzătoare unei pedepse de 135 zile amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală prevăzute de art. 336 alin.1 C. pen. În baza art. 83 alin. 1 şi 3 C. pen. amână aplicarea pedepsei amenzii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. 1 C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea să; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţa. În baza art. 86 alin. 1 C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. 1 lit. c - e se comunica Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Teleorman."

După cum vedeţi, amenda penală a fost amânată, astfel că M.Cosac are de îndeplinit doar câteva măsuri de supraveghere. Cuclea nu l-a lăsat la greu, deşi judecătorii sunt independenţi şi ar trebui să pedepsească fără să ţină cont de influenţe. Am dori ca judecătoarea sau judecătorul, care a dat această sentinţă, să aibă ocazia să  fie lovit(a) în trafic de un şofer beat.  Să vedem atunci dacă ar mai da o asemenea sentinţă: amendă penală cu amânare. Şoferii beţi la volan sunt adevărate bombe cu ceas, aşa că ar trebui pedepsiţi exemplar. Credem că Procuratura o să facă recurs, pentru că e nemulţumită de sancţiunea dată de instanţă. Oricum, indiferent cât de mare sau mică e sancţiunea, iată că un nou penal este angajat la Primăria Turnu. Domnule Cuclea, cine se aseamana, se aduna! Prin susţinerea penalilor,  te întrebi, chiar fără să vrei, dacă banii pe care îi dai Primăriei, prin tot felul de taxe, sunt folosiţi corect sau furaţi. Mafia care a pus stăpânire pe Piaţa Municipală avea nevoia de încă un astfel de om. Cei corecţi şi cinstiţi nu prea îşi găsesc loc în Primărie şi serviciile publice.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
odaianu pe 18 Mai 2014, 19:37
#2
nu are
lu cosac i se spune puti diminutivul de la putu...ica ghiciti de ce
Cuclea, ocrotitorul borfasilor pe 17 Mai 2014, 20:22
#1
Alan, Bulmez, Cosac si alti penali
Stiti ca a aparut un super sef la piata ? Unul Alan, un prostanac, o paluga, care, se vede dupa cum arata ca nu se poate scufunda, din cauza tiugii goale, care il tine la suprafata. Nevasta lui a fost angajata in primarie de catre Cuclea. Dar nu mai era un sef la piata,unul Pamfil Tapai ? Vedeti unde se duc banii nostri din impozite ? Pe tot felul de sefi si sefuleti,ca.....la munca e greu !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.