Escrocheria Parada Europei: o nouă "suveică" marca L.Dragnea.

16 Mai 2014, 00:15 | 3042 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Parada Europei, o suveica pentru spalat bani.

În luna mai, în jurul zilei de 9, Ziua Europei, Consiliul Judeţean Teleorman, recte preşedintele(acum, ex-preşedintele) Liviu Dragnea, organizează un concurs pentru elevii de liceu, întrecere intitulată Parada Europei. Concursul a început în 2006, atunci când baronul de Teleorman, L.Dragnea, şi-a dat seama că a cam pierdut puterea politică şi economica în judeţ. Motiv de propagandă electorală pesedistă, concursul a devenit o suveică pentru spălat bani. Nu ne referim la sutele de milioane aruncate de licee pe decoruri şi costume, ci la sutele de mii de euro care reprezintă premiile în excursii acordate câştigătorilor.

    Pe măsura trecerii anilor, Dragnea a devenit tot mai generos, multe licee participante primind drept premiu excursii în străinătate. Şi în acest an, CJ Teleorman oferă 4 excursii de câteva zile la Bruxelles pentru patru licee, clasate la egalitate pe primul loc. Am mai vorbit despre faptul că L.Dragnea are, prin intermediari, desigur, un hotel la Bruxelles. Se pare că acesta este motivul "tainic" pentru care Dragnea e foarte generos cu excursiile în capitala Belgiei. Banii de la CJ Teleorman ajung, prin intermediul Paradei, în buzunarele ciocoiului Teleormanului. Şi excursiile la mare pentru câteva zile, sunt tot cu scop strategic. Liceenii sunt cazaţi la un hotel despre care se cunoaste că aparţine tot baronului roşu, însă, ca şi alte firme şi imobile, tot prin intermediari. Cel mai simplu mod de a trimite bani de la CJ Teleorman în buzunarele lui Dragnea este această suveică reprezentată de Parada Europei. Oricât ar ascunde L.Dragnea adevărul, până la urmă acesta tot va ieşi la iveală. Nici măcar AlCapone, cunoscutul gangster american, n-a reuşit să-şi şteargă toate urmele şi a fost deferit justiţiei, aşa că orice e posibil în situaţia de faţă.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
un c*rios pe 18 Mai 2014, 00:37
#3
La ce hotel?
Despre ce hotel e vorba? (la mare) In ce statiune si cum sunt conditiile, sa stiu dac ma duc sau nu. Dar la munte?
Profesor pe 16 Mai 2014, 14:43
#2
Haide-ti sa-l laudam pe Dragnea,ce ziceti?!
Madaline,acum ce trebuie sa facem?Sa intram pe adresa ta si sa comentam?Si cum sa incepem?Liviu Dragnea este cel mai cel si este unicul care ne-a dres si ne-a facut,ca altfel....Ce secaturi mai sunteti si cat de mult va mai deranjeaza adevarul.Pana una alta,DNA lucreaza pentru o/DREPTATE PANA LA CAPAT/.
madalin pe 16 Mai 2014, 13:19
#1
madalin@yahoo.com
ce stire aberanta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.