Dragnea şi Ponta: barcă pentru doi. Încălţaţi în cizme de firmă (obrazul subţire...), cei doi s-au plimbat prin sărăcia din Teleorman!

23 Aprilie 2014, 00:03 | 2586 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragnea si Ponta:doi intr-o banca. foto:agentia.org

Marţi, 22 aprilie, a treia zi de Paşte, teleormănenii din localităţile inundate au primit vizita primilor doi oameni ai guvernării, Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Cei doi s-au plimbat cu barca, fiind  traşi de pompieri. Cascadorii râsului si alta nu: să vezi, unii în barcă iar alţii cum îi trag prin apă. Jupânul a venit în mijlocul sărăciei încălţat în cizme de firmă. Însemnele sunt ale firmei Orizo iar preţul este pe măsură, 250 de lei, cizmele fiind din cauciuc natural. Orizo este o firmă italiană specializată în produse de pescuit. Dragnea pur şi simplu a venit să constate cât este de incompetent, pentru că nu are pe cine să dea vina, fiindca el conduce judeţul din anul 1996.

Degeaba  aruncă  jupânul vina pe orice şi pe oricine, pentru că, în anul 2006, guvernul Tăriceanu a alocat bani pentru îndiguiri chiar pentru această zonă,  însă banii s-au evaporat, fără să se facă ceva. Chiar Curtea de Conturi, condusa de N.Vacaroiu a constatat delapidarea. De când jupânul este vicepremier, Teleormanul a primit mulţi bani, însă nu se cunoaşte nimic. De ce? În acte se trec lucrările, dar în realitate se face prea puţin sau deloc. Dragnea dă banii iar oamenii jupanului îi fură. În urma acestor inundaţii, ne întrebăm cât timp îi trebuie lui Dragnea să dezvolte judeţul, dacă din anul 1996 nu a făcut un dig.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ion pe 23 Aprilie 2014, 18:08
#4
Ce faci fa!
Astia se dau cu banana, fa!
Ilie de la scularie pe 23 Aprilie 2014, 16:07
#3
@Alegător
Domnule, pe fond aveți dreptate, dar vedeți dvs, pe cine să votez? Ce alternativă am, astfel încît să mă determine să mă duc să-mi exercit dreptul de a vota? Mulți spun că PSD a dat mită electorală, că a cumpărat alegătorii. Așa este! Dar a fost singurul care a făcut-o? Iată, parlamentarul PMP Florin Popescu, cel care pînă mai ieri înfiera cu mînie proletară faptul că PSD oferă mită electorală, este acum anchetat de DNA pentru că a cerut mită 70 tone de carne de pui care să fie oferită drept mită electorală. Asta să fie alternativa? Dacă da, vă asigur că și la aceste alegeri voi sta acasă. Oricum, am mai multe de făcut decît să certific prin vot cine știe ce excroc.
ALEGATOR pe 23 Aprilie 2014, 11:31
#2
DRAGNEA CERCETAT SI ARESTAT
Si DNA si Curtea de Conturi trebuie sa-si extinda cercetarile si controalele prin ograda lui DRAGNEA.Si chiar pe la sotia lui,Bombonica,pe care a facut-o patroana desi ea este o analfabeta si o hoata lafel ca si sotul ei.Ajutorul pentru Teleormanul asta sarac si trist,jupuit de ani multi de familia DRAGNEA,nu poate veni decat de catre o justitie corecta in slujba tarii si a statului de drept.Intreaga EUROPA rade si este cu ochii pe noi.Sa-i oprim din furat prin VOT.
Eu pe 23 Aprilie 2014, 07:18
#1
Rusine!
Rusine!...Cine se afla la conducere...teoretic ar trebui sa ne salveze, nu? Rusine si celor care s-au complacut in aceasta situatie. Imi e mila de oamenii de acolo, dar din pacate ei au votat! Digul ce trebuia construit s-a transformat intr-o galeata, un mic si o bere cu fiecare campanie electorala ce a trecut. Dar nu este nicio problema...se vor da 15 milioane pentru dig ( oare la ce numar au ajuns digurile in acte? )...Trist...dar asta e Romania! Voi ati votat...o simpla stampila reprezinta viitorul..Poate data viitoare ganditi...nu doar copy-paste...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.