Escroacele care l-au înşelat pe Negoi Ilie din comuna Traian au fost eliberate de judecătoria Turnu. Pot să continue metoda "accidentul".

04 Februarie 2014, 00:04 | 2218 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cu ajutorul telefoanelor, escrocii castiga sume mari de bani, pacalind batrani.

Luni, 3 februarie, la Judecătoria Turnu-Măgurele, s-a dat decizia definitivă în privinţa arestărilor preventive ale unor escroace din judeţul Constanţa. Este vorba de Daniela Bleamba, 26 de ani, Maria Prunareasa, 50 de ani şi Rita Bahar Ionel, 33 de ani. Cele trei au înşelat mai multe persoane din Teleorman, prin metoda "accidentul".

Cel mai cunoscut caz a fost al lui Ilie Negoi din comuna Traian. Acesta le-a dat ecroacelor o sumă mare de bani, fiind convins că fiul său are nevoie de ei. Alţi trei teleormăneni înşelaţi sunt Ştefan Cimpoieru, Aurel Grigire şi Alexandra Botea. Din păcate pentru cei care au fost înşelaţi, Judecătoria Turnu-Măgurele a considerat că cele trei escroace nu sunt pericol social şi a decis eliberarea lor din arestul preventiv.

Cum au reuşit cele trei escroace să însele oamenii? E o metodă simplă şi foarte uşor de aplicat. Victimele primesc un telefon prin care apelantul le spune că persoane apropiate din familie (copii, nepoţi, fraţi) au fost implicate în accidente rutiere grave, iar în scopul soluţionării (rezolvării) amiabile a accidentului trebuie să remită anumite sume de bani necesare pentru suportarea unor intervenţii chirurgicale a persoanelor rănite. Apelantii cer victimelor să nu spună nimănui despre ce s-a întîmplat şi să remită sumele de bani solicitate ori unei persoane – pretins aparţinător al persoanelor rănite – care se va deplasa la domiciliul acestora, oferind asigurarea fermă de «rezolvare» a situaţiei, ori într-un anumit cont! Aşa au reuşit cele trei să păcălească nişte bătrâni care şi-au dat ultimele economii unor individe fără vreo urmă de suflet. E, dacă sunt în libertate, mai pot păcăli şi alţi bătrâni.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
. pe 02 Aprilie 2017, 09:21
#5
.
-DACA ERA VORBA DE PARINTII JUDECATORILOR,PROCURORILOR,TOT ASA SE PROCEDA?

-SA-I FEREASAC DUMNEZEU DE FURIA OAMENILOR. SA NU LI SE INTAMPLE VREUN ACCIDENT SAU SA AIBE PARTE DE VREO BOALA...

NECAZURILE VIN SI LA CEI BOGATI,NU SUNT OCOLITI..

-AU DAT SI JUDECATORILOR,DIN CASTIGUL BATRANILOR INSELATI ??

-SA LE FIE RUSINE JUDECATORILOR DIN TURNU MAGURELE.

. pe 02 Aprilie 2017, 09:12
#4
.
-DACA ACEST CAZ A FOST PREZIDAT DE PRESEDINTA (CARE,CONTRA SPAGA), ESTE PE FELIE CU SCHIOPU,BUCATA,CONSTANTIN,PAUN PICU,ESTE "NORMAL" PENTRU JUDECATORIA TR. MAGURELE...

-MULTI BATRANI SUNT PAGUBITI DIN CAUZA ACESTOR EXCROCI.
nebunusatului pe 05 Februarie 2014, 07:27
#3
Daca era escrocata judecatorul insasi ?
Tot in acest fel ar fi proceadat?
Lute pe 04 Februarie 2014, 13:39
#2
Halal !!!!!!!!!!!!!!!!!
Halal tara halal pliticieni Intr-un an cel mult doi vorbim dialectul malgas. Sa ne fie de bine !

(desi nu cred)
ion pe 04 Februarie 2014, 11:03
#1
Pericol Social!
I-as jupui de vii pe infractorii astia. Sa-i feresca sfantul sa se mai intoarca timpurile cele trecute.... Ar mai trebui sa deschida si ei o carte de istorie sa vada ce pateau pe vremuri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.