Ion Negrilă, din comuna Traian, înşelat cu 10 000 de lei prin metoda "accidentul". Escroacele sunt 3 femei din Constanţa şi Călăraşi!

23 Ianuarie 2014, 00:05 | 2465 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Metoda "accidentul" este folosita des de escroace.

  Ingeniozitatea hoţilor nu are limite. S-a convins de acest lucru şi un cetăţean din comuna teleormăneană Traian. Ion Negrilă, un bătrân din această comună, a fost păcălit, prin metoda "accidentul" şi a trimis o sumă de bani unor escroace. Cum lucrează hoţii? Victimele primesc un telefon prin care apelantul le spune că persoane apropiate din familie (copii, nepoţi, fraţi) au fost implicate în accidente rutiere grave, iar în scopul soluţionării (rezolvării) amiabile a accidentului trebuie să remită anumite sume de bani necesare pentru suportarea unor intervenţii chirurgicale a persoanelor rănite. Apelantii cer victimelor să nu spună nimănui despre ce s-a întîmplat şi să remită sumele de bani solicitate ori unei persoane – pretins aparţinător al persoanelor rănite – care se va deplasa la domiciliul acestora, oferind asigurarea fermă de «rezolvare» a situaţiei, ori intr-un anumit cont!        

  Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie rurală numărul 7 Cringu au continuat cercetările în ceea ce priveşte dosarul penal în care Negrilă Ion din comună Traian, judeţul Teleorman reclamă că a fost victima unei infracţiuni săvârşite prin metoda "accidentul" , fiind înşelat cu suma de 10.000 lei, ocazie cu care au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare în judeţele Constanţa şi Călăraşi, în urmă cărora trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, respectiv B. Daniela de 26 de ani, P. Maria de 50 de ani şi I. Bahar Rita de 33 de ani, acestea fiind prezentate Judecătoriei Turnu-Măgurele care le-a emis mandate de arestare preventivă pe 29 de zile, fiind depuse în arestul IPJ Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Arles pe 24 Ianuarie 2014, 16:45
#4
boss
Boss E Ion Negoi si e potcovar,e mai negru omul probabil de aia au gresitsmile))
Decebal pe 24 Ianuarie 2014, 09:20
#3
DeCe(te)Bal(bai), Costyca
In afara de Teleorman mai exista comune Traian și în Ialomița, Bacău, Brăila. O fi existând el prin vreuna din ele!
costy pe 23 Ianuarie 2014, 20:46
#2
greseala
Nu exista Negrila in com. Traian !
ion pe 23 Ianuarie 2014, 11:51
#1
B. Daniela de 26 de ani, P. Maria de 50 de ani şi I. Bahar Rita de 33
Eu i-as jupui de vii si m-as asigura ca stau cat mai mult in viata!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.