L.Dragnea, primul vânător al judeţului, va ajunge "trofeu" de vânătoare?

05 Ianuarie 2014, 00:32 | 3121 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Fondul de vanatoare de la Plopii Slavitesti. foto:romanialibera.ro

Sâmbătă, 4 ianuarie, hotelul Turris a răsunat iarăşi de poveşti vânătoreşti. Ciocoii zonei, în frunte cu Liviu Dragnea, au fost la o partidă de vânătoare la Plopii Slăviteşti. Jupânul Teleormanului este într-o vânătoare continuă de când au început sărbătorile de iarnă, astăzi, duminică, 5 ianuarie, fiind programată altă partidă. Dacă de sărbători a fost vânător, ei bine, imediat după sărbători, primul vânător al judeţului va fi el însuşi vânat, având, pe 10 ianuarie, al doilea termen în dosarul Referendumul.

În Teleorman a făcut ce a vrut sau, altfel zis, s-a comportat mai ceva ca la o vânătoare,  când are puterea să omoare sau să cruţe viaţa animalelor. De aceea l-au şi încolţit procurorii, pentru că a crezut că are puteri divine şi a înviat morţii. La vânătoare, Dragnea a mers  alături de haita Teldrum, haită care a prăduit toată zona. Pe lângă Mohanu, Pitiş, Paţică, au fost si invitaţi tocmai de la Braşov, sosiţi cu o limuzină neagră, marca Mercedes. După cum aţi citit pe acest site, Hanul Diligenţei nu mai este trecut în declaraţia de avere a lui Dragnea, fiind vândut de jupan unui om de afaceri din Braşov( pus pe numele unui apropiat). Un afacerist din Braşov nu cumpăra Banciu pentru că nu are ce face cu aşa ceva în zona noastră, de aceea locaţia este tot a jupanului, doar că nu mai apare pe numele lui, cum bine ştiţi că se procedează pe aici. Revenind la vânătoare, de la Turnu până la Plopii Slăviteşti tot fondul este al lui Dragnea şi numai el hotărăşte cine poate să vâneze. Asociaţia Danubius, al cărei împuternicit este Petre Rădan, zis Paţică, este cea care administrează fondul. Când s-a constituit asociaţia, proprietarii de terenuri au fost minţiţi de oamenii lui Dragnea şi, acum când s-a văzut stăpân peste pământuri, jupânul şi-a impus legea: totul cu voie de la împărăţie.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 06 Ianuarie 2014, 12:22
#8
NTZ
Mai oameni buni, procesul se va duce de-a dura pina la prescriere. Anul asta principalul lui adversar isi termina statul la butoane, asa ca Dragnea va trage suficient de timp pina la acel moment. Si dupa aia mai vedem. Eu cred ca se va duce ori spre prescriere, ori spre achitare, in caz ca omul PSD va ajunge presedinte. Daca nu...atunci va fi interesant de urmarit evenimentele. Dar pina una-alta vom trai si vom vedea ce va fi.
Salamandra pe 05 Ianuarie 2014, 19:42
#7
DUICA PUSCARIE!!!!
Familia Cristian DUICA-Primarul alcoolist alaturi de partenerea sa de viata Gina STAVARACHE, intepenita de Duica-Tzuika in capul Scolii 6-amanta de notorietate va doresc-LA MULTI ANI!!!
valancea pe 05 Ianuarie 2014, 16:57
#6
Pt. Ciocoi Moderni
In aceasta lume prost facuta ca.. f.. in loc sa puta !
Nostradamus. pe 05 Ianuarie 2014, 16:27
#5
Diversiune sau prostie ?!
Stimati redactori ai Turnului inutil (un fel de \"tango degeaba\"), sa presupunem ca Dragnea va fi condamnat pentru referendum,desi va c*rge multa apa pe Dambovita pana la o hotarare definitiva. Il va durea direct in mustata, se va duce in VACANTA intr-o inchisoare de lux = 5 STELE, AVEREA II VA RAMANE, EL VA FI UN DETINUT MODEL,FRUNTAS IN INTRECEREA CAPITALISTA,DACA VA AVEA GUTURAI SE VA SESIZA URGENT AMNESTY INTERNATIONAL( nu stiu daca am scris corect!) SI VA FI ELIBERAT INAINTE DE TERMEN . DUPA ACEEA NU VA MAI AVEA NEVOIE DE POLITICA, SE VA MUTA IN AMERICA NECORUPTA UNDE SE VA INTALNI CU TRAIAN BASESCU,CA DOI MOSIERI RESPECTABILI SI VOR TUNA SI FULGERA CONTRA CORUPTIEI DIN ROMANIA ! ADEVAR ZIC VOUA . AMIN !
Nadrozian pe 05 Ianuarie 2014, 15:31
#4
Niste gunoaie umane
Sa speram ca urmatorul loc unde va zburda Liviu Dragnea se gaseste la intrarea in Buc*resti pe stanga.Locuitorii orasului Turnu Magurele si cei ai Teleormanului au ajuns ca necuvantatoarele dupa domeniile de vanatoare ale lui Dragnea.In fiecare zi sunt ochite(mintite,furate,haituite)si intr-un final doborate de griji,umilinte si datorii,merg catre sectiile de vot unde isi dau obstescul sfarsit de moralitate,inteligenta, civilizatie si prosperitate.Animale care isi merita vanatorul.
Popescu pe 05 Ianuarie 2014, 10:31
#3
Marele Patica
Am citit un comentariu in care se spune ca Marele Patica are un accident mortal la fel ca Simionescu. Din cate imi aduc aminte in urma cu ceva ani s-a auzit despre asa ceva si despre faptul ca Patica are probleme cu vederea. Accidentul ar fi fost produs la Segarcea, nu stiu sigur.
sss pe 05 Ianuarie 2014, 01:17
#2
xxx
la multi ani dragneo la poroschia si rahova,,,mai lasa animalele in viata nu le mai omora
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.