Revoluţia din decembrie 89 la Tr. Măgurele: "revoluţionari" cu certificate false. Mohanu, Eli Iagăr, Ghinea Marius şi Ivan Victor sunt printre ei.

04 Ianuarie 2014, 00:04 | 3762 vizualizări | 28 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele.

Pentru că, de curând, s-au împlinit 24 de ani de la Revoluţia din decembrie 89, dorim să aducem în faţa opiniei publice turnene numele unor aşa-zişi "luptători-remarcaţi" în Revoluţie, indivizi care, atât de slabă le-a fost acoperirea, au fost descoperiţi cu certificate false. Chiar dacă majoritatea celor peste 100 de revoluţionari din Turnu sunt indivizi care nu au legătură cu evenimetele de atunci, măcar au avut "şmecheria" să-şi întocmească un dosar plauzibil. Numele celor care au certificate false este destul de mic, însă sunt nume " mari". Primul pe listă, N.Mohanu, senator, fost primar al oraşului. Urmează Eli Iagăr şi Ghinea Marius, "amici" buni ai acestuia. Cu acele certificate, cei doi au obţinut teren şi scutiri de impozite, lucru pentru care cei vinovaţi ar trebui să plătească. Iată şi alţi "revoluţionari", care au obţinut certificate. Certificatele acestora au aceeaşi serie cu a altora emise anterior şi nu li se găseşte matca. Acest lucru înseamnă că aceste certificate, obţinute în 2002, sunt false.
Iată numele: Văleanu Gogu, Vaetus Eugen, Sandu George, Purcaru Florica, Praporgescu Claudiu, Patachia George, Oprea Ginel, Gazea Marian, Găman Laurenţiu, Dorcea Auraş, Curcafa Vasile, Curcafa Alexandru, Curcafa Mariana, Ivan Victor, Nedelcuta Mihai, Zlatan Paulin, Oprită Damian.
Ne întrebăm, câte din aceste persoane au fost, cu adevărat, participante la revoluţia din decembrie `89? Şi, mai ales, ce revoluţie a fost în Turnu-Măgurele?

 

 

Citeşte şi
Comentarii (28) Adaugă comentariu
catalin barcanescu pe 09 Ianuarie 2014, 08:41
#28
aloooooooooooooo
de mine ati uitat?\n
Deceneu pe 08 Ianuarie 2014, 18:10
#27
Oare?
Cine si ce dracu a riscat in marea metropola Turnu Magurele la,, Marea Amestecare din Decembrie\"? Ati riscat sa va cada 5-6 pui in cap sau ceva pungi de faina si de zahar? La asa oras asa revolutionari. Fosti betivi, puscariasi de drept comun, prosti, actualmente revolutionari. Pacat de oamenii morti atunci care au crezut in ceva si care le-au deschis calea spre inavutire unor nulitati ale societatii. Recunostinta vesnica eroilor martiri, moarte profitorilor. Asa sa va ajute Dumnezeu.
Teican Gigi pe 07 Ianuarie 2014, 06:39
#26
Lui Sile
Iti mai spun inca o data si cu asta basta: daca amicul meu s-a inselat e treaba lui, oricine se poate insela, dar coincidenta este prea mare. Asa ca daca ai vreun dubiu in privinta mea si a opiniilor mele politice ti-am spus unde ma gasesti. Nu ai decit sa iesi pe strada ne intilnim si lamurim problema. Hai c*raj, ca nu sunt canibal, vei supravietui acelei discutii! Nu am nevoie de acest site ca sa imi fac cunoscute opiniile, asa ca munca ta de deconspirare a acelui tip ce te obsedeaza va mai continua. Nu pot decit sa-ti urez succes. Si inca ceva, tie si tuturor care posteaza sub pseudonim: postati cu nume si prenume. Asa va cunoasteti intre voi, ca orasul este mic, si astfel marea cantitate de zoaie ce se gasesc in majoritatea comentariilor vor dispare brusc. Hai Sile c*raj, spune cine esti cu adevarat! Da tu tonul!
Sile pe 06 Ianuarie 2014, 16:22
#25
...bombiță!!! Sau...”rușiniiiiiiiicăă!”(pt. (Ha, ha...! Țeican Gigi!)
Oops!!! Avem cumva o dedublare!? Foarte interesant! Să știi, că nu la tine mă gândeam! Ha,ha, foarte interesant!\n”Cavalere”, dacă recitești comentariul tău, mai atent fiind acum decât atunci când l-ai conceput, vei constata cu stupoare, mari nereguli privind judecata dumitale. Eu desprind numai un stil asupra căruia bine ar fi să te apleci spre îndreptare și anume stilul bazat pe MINCIUNĂ.\nȘi pentru că am folosit cuvântul ”dedublare” te rog să reflectezi și asupra lui și, dacă se poate, și asupra motivului care m-a obligat, aproape...spontan, să-l folosesc.\nDeconspirarea lui gogutzu,ilie...etc., de mine inițiată, se oprește acum și aici. Nu la acel Gigi, din titlu, mă gândeam! Amicul lui s-a înșelat.
Teican Gigi pe 06 Ianuarie 2014, 13:22
#24
Lui Sile
M-a sunat un amic si mi-a spus ceva despre niste comentarii vis a vis de persoana mea. Tin sa te anunt ca nu prea urmaresc acest site care are un nivel cultural si etic care lasa de dorit, asa ca nu vad de ce as posta aici. Oricum, daca ma stii, si cred ca ma stii, nu mi-am ascuns niciodata opiniile politice, asa ca nu vad de ce as posta aici sub pseudonim. Daca doresti ma gasesti pe strada zilnic, si lamurim problema, daca tu consider ca eu as fi problema ta nr. 1.
Ilie de la scularie pe 06 Ianuarie 2014, 12:26
#23
Lui Sile
N-ai nimerit, dat te asigur ca voi spune celui banuit de tine ce si cum. Poate te lamuresti, ca bati tu cimpii.
prostusatului pe 05 Ianuarie 2014, 23:04
#22
cine-i prostu satului?
Stie cineva cu mana pe inima,ce revolutie a fost la turnu magurele?Nu va este rusine?Lasi si nemrnici care va folositi de titluri platite de altii cu viata!Bani nemunciti si castigati doar pe palavrele si pupinc*risnmul psd ajungeti pe prima pagina.\nRIP,daca mai stiti ce inseamna!Sleatha grasa si nemernica si va stiti voi!si noi!si toti!Oare credeti ca nu a ajuns clipa voastra?\noare nimeni credeti ca nustie nimic?va inselati!europa nu va mai poate inghite!romanilor,nu credeti ca le-a sosit timpul?
Sile pe 05 Ianuarie 2014, 17:15
#21
...a început...deconspirarea lui gogutzu, ilie... etc.
Așadar, numele de familie începe cu litera Ț, iar numele de botez începe cu litera G.\n\n(Văd că nu te astâmperi... Succesuri!!! Cu doi de ”c” de la C...,cu ”c” mare!!! În cazul tău!...)\nCâmpii i-ai bătut tu ca și acum...\n
NECO. pe 05 Ianuarie 2014, 16:35
#20
Lui Ilie,sculerul sef .
Iliuta nene, mai glumesc si eu . NE CUNOASTEM FOARTE BINE,DAR CE CASTIG DACA ITI SPUN NUMELE ?? INTRUCAT NIMENI NU-MI RASPUNDE LA O INTREBARE,TE ROG PE TINE (SAU PE \"LAURA\") SA SPUI : IMPOSTORII ASTIA DE \" REVOLUTIONARI\" MAI PRIMESC SAU NU INDEMNIZATII??
LAURA pe 05 Ianuarie 2014, 15:52
#19
Scrieti despre subiect
Nu stiu pe cine intereseaza atat de mult identitatea unor persoane.Important este sa se dezbata cat mai mult si cat mai eficient despre aceste sc*rsuri ale societatii care sunt revolutionarii.Oameni care sunt alimentati de la bugetul de stat in fiecare luna in mod ilegal.De ce trebiuiesc platiti din banii nostri toti acesti paraziti?
Ilie de la scularie pe 05 Ianuarie 2014, 13:31
#18
@ Neco
Sile bate cimpii cu succes. La fel si tu. Nu sunt persoana respectiva. Mai cautati. Sucesuri, vorba unei agramate in viata.
Ilie de la scularie pe 05 Ianuarie 2014, 13:28
#17
@ Sile
Hai Sile, c*raj! Hai baiatule, fii c*rajos si spune cine crezi ca sunt. Dar ai grija sa nu gresesti, ca platesti. Si poate ca ...si eu voi avea de lucru, cine stie, moneda are avers si revers...asa ca ...grija mare daca tot te dai de cocos.
NECO. pe 05 Ianuarie 2014, 06:44
#16
lui Ilie de la scularie (FARA RAUTATE)
A zis cineva ca te cunoaste si ca numele tau de familie incepe cu T. TE ROG SA RASPUNZI LA ACEA INTREBARE SI LA INCA UNA : LOCUIESTI PE STR. INVESTITIILOR INTR-O VILA ? MULTUMESC.
E pe 04 Ianuarie 2014, 20:54
#15
C
SERAMPOI E CEL MAI MARE BARBUGIU DIN TURNU A PIERDUT 3 CASE LA BARBUT A FOST BOSCHETAR PE LA UNGURI, LE ARE SI CU MACHEALA
Ion pe 04 Ianuarie 2014, 20:50
#14
Care revolutie?
Ba,voi chiar ne credeti prosti?
Sile pe 04 Ianuarie 2014, 19:29
#13
pt. ilie...,etc.
Unul ca tine nu ar fi ieșit din casă în acele zile...\nUrmăresc sporadic site-ul. Tu, îmi provoci repulsie!\nDacă mai comentezi, acuzând fără probe (aproape pe oricine), să știi că vor afla toți cine ești. Deocamdată spun doar atât: numele de familie începe cu Ț. Ar fi bine să-ți ceri scuze celor pe care i-ai jignit.Sau, cel puțin de acum încolo să folosești un limbaj decent. Ar mai fi corect să nu te mai legi de persoane despre care nu știi decât din zvonistică. Dacă nu te îndrepți, numele tău va fi primul deconspirat. Jigniții tăi...vor avea de lucru!!!
Florin Marinescu pe 04 Ianuarie 2014, 18:07
#12
O intrebare serioasa ....
...atat pentru redactie,cat si pentru cei care pot da un raspus SIGUR : IMPOSTORII CARE S-AU DECLARAT ;REVOLUTIONARI\" MAI PRIMESC SAU NU INDEMNIZATII ?? ROG NU MERGETI PE PRESUPUNERI.
Ilie de la scularie pe 04 Ianuarie 2014, 17:34
#11
Aluia de stie
Ce aia ma-sii au riscat aia mai la 22 decembrie? Sa nu ia vreum pui congelat sau un baton de salam peste ochi, cind s-au dat cu ele de-a azvirlita in toate directiile? Ce au riscat? Sa li se termine bautura? De ce n-au riscat pe 19, 20, 21 decembrie? Unde erau acesti falsi revolutionari? Si iarasi, ceea ce ma deranjeaza este faptul ca se politizeaza absurd acest aspect. Aici sunt criticati doar cei de la PSD, si eventual cei de la PNL, dar nici o vorba de cei de la PD-L. Asa ca nu mi se cam pare deplasata fobia lui Ilie. Am vazut lista, am cautat-o pe net, si pot sa va spun ca in ea apar,,revolutionari\\\" de la toate partidele. Asa ca macar de dragul obiectivitatii inserati-i in comentariile critice ale dvs si pe cei de la PD-L. Si ei, ca si omologii lor, nu sunt altceva decit niste impostori. In rest nu pot sa fiu decit de acord cu ceilalti care au postat. Parchetul ar trebui sa-si faca datoria.
andrei pe 04 Ianuarie 2014, 16:49
#10
x
gaman e un betiv nu se compara cu chirila
Haralamb Zinca pe 04 Ianuarie 2014, 15:10
#9
A inceput c*ratenia la SSPR
Fac prinsoare cu oricare dintre voi ca in sc*rt timp toti cei care au obtinut certificate prin spaga si fals in declaratii,cat si cei care au intocmit documentele,vor raspunde penal si vor fi obligati sa returneze sumele primite de la bugetul de stat.Dupa George Costin vor urma si cei din Turnu Magurele care au facut parte din \"Fabrica de certificate\"ex.Gaman,Vladutu si altii.
unu care mai stie pe 04 Ianuarie 2014, 14:58
#8
revolutie la tr magurele
Bai,copii,v-am mai spus ca vreao cinci-sase insi au riscat ceva pe la 22-25 decembrie\'89...in rest, m.ghines era probabil beat sau la peste sau amndoua,eli facea si ea ce ii placea mai mult, dr.enache tipa la vreun pacient ca el e cel mai bun doctor din lume,victor ivan bea cu altii ca el,etc
Ilie de la scularie pe 04 Ianuarie 2014, 14:43
#7
Completare
Mai lipsesc de pe lista un Mihai Bogdanovici, un Iulian Dian...Ehe fratilor, voi ii aratati doar pe aia cere sunt din tabara ailalta. De ce nu-i aratati pe toti pseudorevolutionarii? Doar pentru ca unii au carnet de partid la PD-L? Pai cum ramine cu dreptatea mai dragilor? Sa se faca dreptate primesc, dar numai pentru ceilalti? Nu va este rusine? Adica cei mentionati de mine sunt mai putin vinovati moral, dar si penal decit cei cintati de voi? Ce revolutie a fost in Turnu Magurele? Baa, in afara lui Valerus, singurul care s-a tras, in Turnu atunci s-a tras doar la masea. Stiti foarte bine ca majoritatea,,revolutionarilor\" sunt betivanii de la Turci, Modern si Hotel Turris.
?????? pe 04 Ianuarie 2014, 13:33
#6
NE MERITAM SOARTA
DA ESTE ADEVARAT CA SUNT FALSI REVOLUTIONARI DAR CE FACE SOCIETATEA STIIND LUCRUL ASTA? GHICI CE II VOTEAZA IN CONTINUARE EX:N.MOHANU DECI IN CONCLUZIE NE MERITAM SOARTA.
Mihai pe 04 Ianuarie 2014, 11:59
#5
completare
si mai trebuie amintit comandantul dictator, tortionar, militianul petcu haralambie care si el cica a fost mare revolultionar. halal om, moarte usoara.
cetatenii orasului pe 04 Ianuarie 2014, 10:13
#4
cred ca veti fi de acord
... ca cei ce au certificat de revolutionar pentru ce au \"facut\" in Turnu Magurele, sunt cei mai josnici oameni. Absolut toti cei peste 45 de ani, stim ca in Turnu Magurele nu au existat evenimente care sa justifice obtinerea certificatelor. \nSi acestia stiu (revolutionarii de Turnu), doar ca marlania le este atat de mare, incat pentru acele beneficii sunt in stare sa sfideze intreaga opinie publica. \n Dupa cum ati vazut, multi dintre ei nu au probleme financiare. Cu toate astea, de buna voie, au acceptat sa apara pe lista rusinii, doar pentru un surplus financiar.\n\n Tututot revolutionarilor din Turnu, va aducem la cunostinta faptul ca sunteti doar niste hahalere, chiar daca voi va gasiti scuze.\n\n Daca un oras intreg va blameaza, iar voi toti mergeti sa va ridicati solda, demonstreaza din plin lipsa voastra de caracter.
Mihai pe 04 Ianuarie 2014, 07:22
#3
completare
Domnule Dragomir, articolul dumneavoastră nu este complet. Din lista postată lipsesc nume ”mari” cu ar fi: milițianul Băran Alexandru, dr.Dumitru Samuel, dr.Enache Ilie, dr.Bârsășteanu Vasile, Vladuțu Marian, Simionescu Adrian. Voi mai adăuga și alte nume cât de c*rând. Toți aceștia au cumpărat certificatele de revoluționari de la colonelul Găman.Acesta, a reușit să lege o relație cu un individ dubios Samsun, din Brașov care i-a furnizat certificate false spre vânzare. Un aspect interesant a urmat și relația dintre colonelul Chirilă (decedat) și același Găman. Ultimul l-a corupt în cele din urmă pe șeful său dăruidu-i un certificat fals.
111 pe 04 Ianuarie 2014, 00:58
#2
D
SERY IN POZA,,,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.