Atenţie şoferi, încă o schimbare: Str. Sf. Vineri nu mai are prioritate faţă de str. Mircea Vodă şi N.Bălcescu! Primăria n-are ce face şi se joacă!

03 Ianuarie 2014 | 3070 vizualizări | 7 comentarii
Noua semnalizare rutiera.
Noua semnalizare rutiera.

Nu a trecut mult timp de când şoferii au avut parte de o surpriză mare din partea Primăriei şi iată că, a venit timpul pentru alta şi mai mare. Dacă la intersecţia de la Boncea se poate găsi un fir de logică, deşi traficul rutier nu recomandă schimbarea semnalizării, intersecţia străzii Sf. Vineri cu străzile Mircea Vodă şi Nicolae Bălcescu chiar nu avea nevoie de modificarea semnalizării. Primăria a hotărât că strada Sf. Vineri nu mai este ce era. Şoferii care circulă pe această stradă nu mai au prioritate la intersecţia cu străzile Mircea Vodă şi Nicolae Bălcescu. Când se circulă dinspre strada Praporgescu este cedează trecerea, cei care vin dinspre Memoriile 2 Mai au stop.

Iată părerea unui cititor al site-ului: "Da, şi s-au mai gândit consilierii noştri deştepţi ca după reabilitarea străzii Mircea Vodă (dacă tot avem asfalt proaspăt) să schimbe şi priorităţile de circulaţie. Adică str Sf. Vineri nu mai este cu prioritate, au pus CEDEAZĂ spre MEMORIILE 2 MAI şi STOP spre PRAPORGESCU, la intersecţia cu străzile Nicolae Bălcescu şi Mircea Vodă. Sunt două motive pentru care nu trebuia schimbate priorităţile: 1. strada Sf. Vineri este una mai largă; 2. str. Sf. Vineri asigură fluxul de ieşire şi intrare în şi din oraş spre Islaz şi Liţa. Despre intersecţia Boncea, a măsurat cineva traficul de autovehicule care are loc pe Odaia - Memorii şi Chimiei - Centură? Aiurea, n-a studiat nimeni. Sunt convins că traficul pe Odaia este de 10 ori mai mare ca cel de pe centură."

Nu ne dăm seama ce s-a urmărit,  pur şi simplu cât am vrea să găsim ceva care să justifice modificarea,  nu există aşa ceva. Probabil că, de când s-a asfaltat strada Mircea Vodă, a crescut atât de mult traficul, încât s-a impus o asemenea măsură. Nici vorbă de aşa ceva, pe strada Mircea Vodă nu circulă decât cei care locuiesc acolo, rar se poate observa maşină care nu are legătură cu strada. Mai mult, de o parte şi de alta a străzii sunt parcate maşini, încât trebuie să faci jaloane pe o stradă îngustă. Aşteptăm redarea priorităţii străzii Sf. Vineri cât mai repede posibil. S-ar putea ca atunci când s-au pus noile indicatoare rutiere, stopul şi cedează trecerea să fi fost pentru Mircea Vodă şi Nicolae Bălcescu, însă din cauza unei erori umane, semnele să fie montate pe strada Sf. Vineri. Tot ce e posibil.

Comentarii (7) Adaugă comentariu
Pamfil pe 05 Ianuarie 2014, 19:25
#7
intersectia Odaia
e chiar normal sa aiba prioritate Chimiei-Centura fata de Oltului-Maresal Antonescu, pentru ca DN52 a fost mutat de CNADNR, de pe centru Independentei-Parc-Dunarii, pe Stadionului-Chimiei-Centura Vest-Calea Dunarii de la IME inspre port.
Gigi pe 04 Ianuarie 2014, 21:56
#6
Patica
Patica este autorul unui accident mortal?
Augustin Mironescu pe 04 Ianuarie 2014, 20:44
#5
TARA LUI PATICA !
Daca intradevar semnul a fost schimbat la,,rugamintea,,celui mai prost /pamantean/,inseamna ce traim intr-o tara condusa in teritoriu de ciobani,cu un parlament de corupti si condamnati,iar cei care trebuie sa aplice legea lasa pe puscariasi sa ne faca educatie.Sper ca stiati ca nu numai bravul deputat Simionescu este autor al unui accident mortal,dar si ilustrul agronom cu facultate facuta la 45 de ani,numit Patica.Ce nume de carutas!
florin marinescu pe 04 Ianuarie 2014, 17:59
#4
bani aruncati in vant !
sau poate spalare de bani?! cea mai buna si economica regula era cea a PRIORITATII DE DREAPTA SI NU SE MAI PUNEA NICI UN INDICATOR . ESTE DREPT CA STR. SFANTA VINERI ESTE MAI CIRCULATA .
Neco . pe 04 Ianuarie 2014, 06:58
#3
De ce va mirati??
Cum sa ia Politia masuri,atata timp cat la Alimentara lui Victor chiar politistii opresc sa-si ia cafea, nu respecta distanta legala fata de intersectie si trecerea de pietoni,nu dau prioritate la pietonii aflati pe //zebra//,etc. Sunt politisti care au masinile personale inmatriculate in Bulgaria .Or fi cumva bulgari ??
123 pe 03 Ianuarie 2014, 19:43
#2
k
s au inversat indicatoarele deoarece pe strada cu prioritate locuieste lingaul PATICA mana dreapta a lui Dragnea cool mad cool mad cool mad cool mad cool mad cool mad
Maxim Georgescu . pe 03 Ianuarie 2014, 07:07
#1
Griji inutile.
Oricum,putini soferi mai respecta regulile de circulatie .Politia cred ca este complet depasita . O EXPLICATIE AR FI CA LA POLITISTI PUR SI SIMPLU LE ESTE FRICA DE TIGANI,IAR ALTA CA SUNT JUDECATORI CARE ANULEAZA CU USURINTA SANCTIUNILE DATE DE POLITISTI. UITATI-VA LA INTERSECTIA MIHAI BRAVU -PRAPORGESCU,INCLUSIV ZONA UNDE ARE VICTOR MAGAZINUL SI RESTAURANTUL SI VA VETI LAMURI CAT ESTE DE //RESPECTAT// CODUL RUTIER. TE UMFLA RASUL CA S-A MAJORAT VALOAREA PUNCTULUI DE AMENDA, NUMAI FRAIERII O PLATESC !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.