Dănuţ Cuclea ar reabilita Casa de Cultură doar dacă ar fi casă de petreceri sau pentru întâlniri amoroase.

26 Septembrie 2013, 00:22 | 2691 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Casa de Cultura, un simbol al unei administratii corupte si incompetente.

Casa de Cultură din Turnu-Măgurele este un simbol al oraşului, un loc de care, din păcate, cei tineri nu se mai pot bucura. Când Turnu era un oraş cu perspective frumoase, Casa de Cultură era înfloritoare. Acum a ajuns o ruină, semn că şi oraşul este la fel. Cei care şi-au bătut joc de oraş din anul 1996 nu au vrut să audă de acest lăcaş şi l-au lăsat în paragină. Urmaşul lui Mohanu, D.Cuclea, a declarat că Primăria nu este interesată de Casa de Cultură, dorind sa o preia doar reabilitată. Domnule primar, Casa de Cultură a fost o bijuterie şi  a ajuns în halul de acum tocmai prin grija care aţi avut-o. Primarul susţine că nu este nevoie de acest lacas de cultura, pentru că lângă el se gaseste Cinematograful Flacăra. Fostul cinema, actual depozit sau ce o mai fi, este mult mai mic şi nu are cum să se compare cu ce a fost Casa de Cultură, acolo unde a funcţionat, printre altele, şi Biblioteca Municipală.

Dezinteresul actualei administraţii ne costă foarte mult. Dacă în locul Casei de Cultură era o casă pentru întâlniri amoroase( în special cu secretare!)  şi chefuri, primarul făcea tot posibilul să fie cât mai înfloritoare. O investiţie de acest gen s-a făcut în satul Poiana, unde fostul Pichet a fost transformat, cu bani foarte mulţi, într-o locaţie de vis pentru elita conducătoare. Dacă se dorea funcţionarea Casei de Cultură se găseau fonduri şi soluţii, mai mult, printr-o bună administrare, putea aduce venituri la bugetul local. De ani buni, se aruncă bani pe fiţuica Ecouri Dunărene, dar şi în atâtea şi atâtea găuri negre, în loc să se direcţioneze către acest obiectiv cu adevărat important. Fiţuica este tipărită de firma lui Constantin Cula, cumnatul lui Mohanu, de aceea nu mai este nevoie de altă explicaţie. Acesta este doar un exemplu, dar sunt mult mai multe. Situaţia actuală în care a ajuns Casa de Cultură este definitorie pentru modul cum a fost si este condus oraşul.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
pt. ilie pe 27 Septembrie 2013, 13:09
#12
replica
S-o iei in gura.
Ilie de la scularie pe 27 Septembrie 2013, 07:35
#11
@Prostul p...
Tot o basina trasa in apa esti si tu. Tu macar esti sincer. Uite incep araturile de toamna si n-am boi de jug. Ma gindeam sa va angajez, si pe tine si pe Ionutz. Amindoi sunteti destepti precum cornuta incaltata....
CETĂȚEANUL DE LA BLOC. pe 27 Septembrie 2013, 06:49
#10
lui #5 .
CE BĂ,EU NU AM VOIE SĂ STAU LA BLOC ?? TU EȘTI CETĂȚEANUL DIN COTEȚ CARE LATRĂ A PAGUBĂ . ÎN NICI UN CAZ NU SUNT ILIE DE LA SCULĂRIE! AM LUCRAT LA CAZANGERIE . SUNT MUNCITOR,DAR NU MĂ DAU //CULT LA CAP //. TU -VORBA MILIȚIANULUI-NU EȘTI INTELECTUAL,CI,PUR ȘI SIMPLU //TELECTUAL//,CEEA CE,CONFORM DEX-ului,ÎNSEAMNĂ ANALFABET . TU-ȘI ALȚI //PROFESORI// DE LIMBA ROMÂNĂ- CARE DAȚI LECȚII UNOR COMENTATORI, SPUNEȚI-MI CUM SE SCRIE CORECT ( ÎN CONEXTUL PROPOZIȚIEI TALE)- I-AȚI SAU IA-ȚI?? dacă greșești tu cere-ți scuze,dacă greșesc eu -le consider cerute . Un sfat :DACĂ AI UN PIC DE MINTE ȘI DE DEMNITATE,NU MAI SCRIE PE ACEST SITE INFECT . EU ȘI ALȚII SCRIEM AȘA PENTRU CĂ PORCULUI TREBUIE SĂ-I DAI RAHAT SĂ MĂNÂNCE,DACĂ RAHAT ÎI PLACE ! CU SALUTĂRI!!
Prostul pe 26 Septembrie 2013, 23:24
#9
prostilor
Ilie esti un mare idiot.Cred ca esti un pensionar basit care o sa voteze P.S.D.-ul si cand o sa moara.Cand ti-o fata mintea un pui sa-i dai si lu\\\" Cuclea cel Voinic.
Ilie de la scularie pe 26 Septembrie 2013, 11:02
#8
@Ionutz
Esti destept...ca o basina trasa in apa...
Ionutz pe 26 Septembrie 2013, 10:39
#7
meşterului Ilie
Eşti inconfundabil meştere sub oricâte nume te-ai ascunde. repeţi sub alte nume aceleaşi expresii răsuflate cum este asta cu imposibilitatea gâştii de a fi lebădă, mai schimbă-le şi tu, nu toţi care intră pe aici sunt atât de fraieri să nu observe.Ai repus numele sub care ai comentat ieri vezi că şi la Putin apare asta cu gâsca şi lebăda, o aşteptăm p-aia cu inteligenţa şi cultura generală.
unu;altu\\\' pe 26 Septembrie 2013, 09:41
#6
Despre Casa de cultura
1.Nu cred ca Tudor Manea(scuzati majusculele !) este cel mai indicat sa vorbeasca despre alta cultura in afara de aceea de ceapa.\\n2.Casa de cultura este a sindicatelor-nu se mai stie care-care cam vor sa o repare primaria si sa le-o dea lor in folosinta.\\n3.Nu o fi Cuclea mare primar, dar oricum este clar peste Doru-Xerox,Baciu, Georgica Paun...ica, ce sa mai spunem de Velcea sau Tudor Manea-eternul nemultumit,vesnicul luptator pentru cause pierdute...
cetateanul de la bloc pe 26 Septembrie 2013, 09:25
#5
pentru celalat
\\\"//\\\"Amice\\\"//\\\" i-ați alt pseudonim, asta este ocupat! Tot imitând și pupând dosul n-ai s-ajungi departe. E adevărat ca n-o sa mori de foame, dar asta e problema ta! Am scris un email siteului și am cerut sa șteargă comentariile cu pseudonimul asta (s\\\'ale mele s\\\'ale tale).
Ilie de la scularie pe 26 Septembrie 2013, 08:51
#4
@Ionutz
Tu nu-ti dai seama nici ca respiri, flacau. Te bagi aiurea in subiect fara sa stii despre ce este vorba, te iei de persoane aiurea, confundindu-ma cu altcineva, ca orice prost care se respecta. Dar cum iti este obiceiul sa iesi in evidenta ca paduchele-n frunte, nimic nu ma mira. Gisca nu va trece niciodata drept lebada, si prostul drept savant. Ia aminte, ca-ti va trebui in viata.\\n
Ionutz pe 26 Septembrie 2013, 08:07
#3
Cetăţeanului de la bloc
Salutare tovarăşu de la sculărie, n-ai somn ca de obicei, te ţine treaz cultura si site ul asta. Va să zică din cauza lui nu se face nimic cu clădirea aia, uite că nu-mi dădusem seama.Să ştii că un site ca ăsta poate să-l susţină şi un puştan de liceu fără probleme şi cheltuieli vreau să zic.Eşti de râsul c*rcilor cu Eminescu băgat la sfârşit, lasa-l în pace nu-l mai folosi în emanaţiile tale.
CETĂȚEANUL DE LA BLOC. pe 26 Septembrie 2013, 07:08
#2
Băi,tudorică,ți-ai uitat lanterna !
Casa de cultură este a sindicatelor. Dacă s-ar găsi vreun mecena al culturii s-o reabiliteze,ar sta nefolosită pentru că în Turnu Măgurele,de când a luat ființă acest site fascistoid,orice încercare de cultură este înăbușită și împroșcată cu balele voastre de javre turbate,rebuturi ale intelectualității . Pentru finanțarea acestui site al maidanezilor câți bani se cheltuie analfabetule neisprăvit?? Tu,taică-tău Marinică Manea,Țuțu Dragnea,Dragomir,Alexandra, Cris și ceilalți handicapați mintali, //voi sunteți urmașii Romei,niște răi și niște fameni,i-e rușine omenirii să vă zică vouă oameni!// .Ție și lui dragomir, înc-o dată :hai sictir!.
Liviu pe 26 Septembrie 2013, 06:29
#1
Pentru autor
Tudore, cind te apuci de scris despre un subiect, studiaza-l temeinic. Oricit l-ai uri tu pe Cuclea, el nu poate face nimic in aceasta problema. Casa de Cultura apartinea fostului UGSR. Actualmente acest imobil este disputat in instanta intre organizatiile sindicale. El nu apartine patrimonial Primariei, deci nu poate fi reabilitat cu fonduri de la Primarie, pentru ca daca ar face-o, primarul ar avea probleme cu Curtea de Conturi. Cind te apuci sa injuri pe cineva, fa-o in cunostinta de cauza, nu bate campii aiufea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.