L.Dragnea vine la Tr. Măgurele pentru deschiderea anului şcolar. Liceul "Unirea" îşi va primi fostul elev.

12 Septembrie 2013, 00:06 | 3338 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Colegiul National Unirea din Tr. Magurele va primi vizita lui Liviu Dragnea.

Începutul noului an şcolar se apropie cu paşi repezi, astfel că părinţii, elevii şi profesorii au cam terminat cu pregătirile şi se gândesc cu plăcere ( sau fără) la prima zi de şcoală. Anul acesta, Turnu-Măgurele va primi vizita unui personaj important din lumea politică. Liviu Dragnea, vicepremier şi ministru, va participa la deschiderea anului şcolar la Colegiul National Unirea din oraşul nostru. După cum se ştie, C.N. Unirea a fost reabilitat cu bani europeni, aşa că Dragnea vine să se împăuneze cu acest proiect. Liviu Dragnea, fost elev al liceului turnean, va susţine un discurs şi va promite câte-n Lună şi stele, aşa cum suntem obişnuiţi. L.Dragnea nu va vizita doar  Turnu-Măgurele, dumnealui va deschide anul şcolar şi la Colegiul National Al.Ghica din Alexandria, acolo unde a învăţat fiica sa, şi la Şcoala Gimnazială din Vităneşti, reabilitată şi aceasta cu bani europeni. Revenind la vizita lui Dragnea la Turnu-Măgurele, să sperăm, deşi nu sunt premise, că acesta va aduce şi vreun investitor, că de vorbe goale suntem saturati.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
dan pe 17 Septembrie 2013, 19:18
#10
pt Cojocatu Ionel
prostovane, Tudor Manea avea 12 ani in 1989.
Sile Pietroi pe 14 Septembrie 2013, 08:13
#9
@Floridor
Pai trebuie sa te doara Floridor, ca de exemplu Bogdanovici ca revolutionar ia o gramada de bani drept renta din bani publici, adica si din ai mei si din ai tai. Daca opozitia avea oameni capabili si c*rati, poate orasul avea strazi, arata bine, erau loc*ri de munca, etc. Dar cei din opozitie nu se deosebesc de cei de la USL, asa ca omul n-a iesit la vot. Si de ce ar fi facut-o? Sa inlocuiasca prin votul sau pe dracul cu fi-su\\\'? Ce ar fi facut Cracea daca ar fi iesit primar? Curgea lapte si miere? Nu! Ar fi instaurat mafia lui in locul mafiei lui Cuclea. Sa nu ne amagim. m-am fript cu ciorba, suflu si-n iaurt.
IONEL COJOCARU pe 14 Septembrie 2013, 07:14
#8
Lui Sile Pietroi .
M-ai făcut praf,fratele meu bun și drag !!! TE ROG FRUMOS SĂ INDICI NUMĂRUL ȘI DATA MONITORULUI OFICIAL ÎN CARE SUNT MENȚIONAȚI //EROII// NOȘTRI NEÎNFRICAȚI ! LA GENERAL,EU AUZISEM CĂ PESTE 90% DINTRE //REVOLUȚIONARII //NOȘTRI AU FOST INFORMATORI AI SECURITĂȚII .ACEȘTIA S-AU STRECURAT ÎN TOATE PARTIDELE,NU NUMAI ÎN P.D.L. DACĂ VOI REUȘI SĂ-L CONVING PE UN FOST OFIȚER DE SECURITATE SĂ-MI SPUNĂ (ÎN PUȚINELE ZILE PE CARE LE MAI ARE DE TRĂIT) NUMELE ALTOR //PERSONALITĂȚI// REVOLUȚIONARE,LE VOI FACE PUBLICE PE ACEST SITE . DAR DE ACUM ȘTIU CĂ TUDOR ȘI DRAGOMIR AU FOST AGENȚI RETRIBUIȚI AI SECURITĂȚII,LA FEL CA MARINICĂ MANEA ȘI FIUL SĂU,TUDOR, NICOLAIE VIRGINIA,ETC.
floridor pe 13 Septembrie 2013, 08:13
#7
despre binganitori ...si nu prea...
Ma Sile astia de ni-i prezinti tu n-au condus nimic la viata lor,nici macar nevestele,altii conduc orasul de 20 de ani,cu astia ce facem ? Ma dosre-n cot de Dumitru, Gagiulescu sau Tutu Dragnea,tie iti place cum arata orasul asta,pe mine ma ingrozeste,nu tu strada,nu tu loc*ri de munca,si vine iarna Sile.....
FANE pe 12 Septembrie 2013, 22:14
#6
SUNTETI NISTE....MARUNTI!
V-au deranjat comentariile la adresa REVOLUTIONARILOR?Atunci de ce nu dati drumul la toate postarile?Bine,atunci,PA !
unu pe 12 Septembrie 2013, 21:14
#5
isjtr- clica de vagabonti
Manevre la fiecare sedinta de mobilitate,ore pe sub mana,directori care tin ore cu dedicatie,schimburi de ore haotice,inspectori care vor sa te faca,oameni care au luat note mici de cand sunt in invatamant si anul asta sau desteptat dee acum fac pe lntelectualii,panarame care au ore desi sunt duse rau,pe sc*rt invatamantul isi are oamenii pe care ii merita cool grin
X PT FANE pe 12 Septembrie 2013, 14:15
#4
CAHALERO
TARAN ESTE CEVA NATURAL ESTI VREU COHONES DE AL DREGNEA
Sile Pietroi pe 12 Septembrie 2013, 12:36
#3
Turnati mai!
Tocmai ce-am aflat o stire bomba din Monitorul Oficial al Romaniei - onorabili Dumitru Samuel, Iulian Dian si cu voia dvs, Bogdanovici Mihai au fost dovediti de CNSAS drept turnatori, pe linga consacratii Gagiulescu si Tutu Dragnea. Iata floarea cea vestita a PD-L local, aia care ne invata morala, si cum sa traim bine, iata ce facea. Turna. Dar cum vorba din popor cum ca ce naste din pisica soareci maninca, este explicabil. Sau cum e turcu, e si pistolul. Pai seful lor suprem n-a fost sec*rist? Atunci si supusii sai fac la fel. Iata cum schimbam noi la conducerea orasului niste j**uri morale cu alte j**uri morale. Vorba lui Conu Iancu, acolo unde nu e morala si printzipuri, carevasazica nu este! Parol monser! Ia mai turnati mai! Haaaai haaaai!
Fane pe 12 Septembrie 2013, 11:51
#2
Propaganda USL=PCR
Cat tupeu are taranul asta?! Turnu Magurele si Teleormanul au murit demult,cu sau fara promisiunile si minciunile lui Dragnea.
un cetatean pe 12 Septembrie 2013, 10:13
#1
USL =SARACIE
CIOCOIU de dragnea vine sa minta i ncodata pe plantatie sa mai minta lumea ca face si drege pt fraieri
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.