Săptămâna pe scurt: ştiri locale. Elevi premianţi, arme albe în parc şi şomaj uriaş!

08 Iunie 2013, 00:10 | 2831 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele: Parcul Municipal.

Briceag mic sau cu ce se ocupă poliţia turneană!

În ziua de 06.06.2013 un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Mun. Turnu-Măgurele l-a identificat pe minorul V.V. de 16 ani din localitate, care purta asupra sa un briceag cu buton, în timp ce se afla în Parcul Municipal.Suspectul a declarat că a purtat asupra sa cuţitul cu scopul de a se juca, neavând intenţia să-l folosească împotriva vreunei persoane.Cuţitul a fost ridicat pentru cercetări, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Premii  ale elevilor din zona Turnu-Măgurele la concursuri naţionale!

La etapa naţionala a Concursului Naţional Interdisciplinar de limba şi literatura română şi religie pentru elevii gimnaziu CULTURĂ ŞI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ, organizat la Putna în perioada 11-13 mai 2013, eleva Nicolae Andreea Maria din clasa a VII-a, de la Colegiul Naţional 'Unirea' Turnu-Măgurele a obţinut Premiul al II-lea sub îndrumarea prof. Panea Ştefania.

La etapa naţională a Concursului UNIVERSUL CUNOAŞTERII PRIN LECTURĂ, organizat la Galaţi,în perioada 1-3 iunie 2013, echipajul judeţului Teleorman, alcătuit din elevele Bîrsăşteanu Andra Valentina (Şcoala Gimnazială Segarcea Vale), Constantin Simona Mihaela, Grecu Nicoleta Amalia, Nania Clara Elena (Şcoala Gimnazială nr. 1 Izlaz), a obţinut o menţiune sub îndrumarea prof. Paraschiv Marinela şi Nania Violeta.

Şomaj mare în Teleorman!

ANOFM a publicat datele privind somajul in Romania. Asa cum era de asteptat, Teleormanul se gaseste pe locul doi.Cele mai ridicate niveluri ale ratei şomajului au fost atinse în judeţele Vaslui (9,75%), Teleorman (9,28%), Mehedinţi (9,23%), Dolj (8,98%), urmate de judeţele Galaţi (8,51%), Buzău (7,91%) şi Alba (7,63%).

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
valachio pe 10 Iulie 2013, 12:11
#3
poti muri sanatos
Ce drecu faci cand te ataca vreo trei tzigani sa te talhareasca, strigi dupa politie? snake
NICY pe 10 Iunie 2013, 08:41
#2
Sirguinta
BRAVO SIMONA,\\nInceputul este promitator,si prin aceste rezultate iti da incredere in tine sa mergi mai departe, si ai tot timpul sa culegi rezultatele muncii depuse.\\nFelicitari tie,si tuturor celor care te-au sustinut, familie si profesori.\\nFelicitari Simona,\\nSa fii sanatoasa si sa ai numai buc*rii.\\nAcesta este doar inceputul,prin perseverenta ajungi departe.Toate cele bune celor care te sustin .\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n\\n
Alys♥ pe 09 Iunie 2013, 10:49
#1
ne mandrim cu tine Andra ♥
Bravo Andra Birsasteanu ....\\nNe mandrim cu tine......\\nNe reprezinti scoala .....\\nSi ii multumim si doamnei prof. Parashiv Marinela ♥
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.