Parada Europei 2013: rezultate finale. Liceele turnene au obţinut locurile II şi I, deşi meritau mult mai mult. Juriul lui L.Dragnea şi-a bătut joc de munca unor tineri. Păcat!

12 Mai 2013, 00:30 | 6029 vizualizări | 46 comentarii
Car Universal
Parada Europei 2013

Sâmbătă, 11 mai, la Zimnicea, a avut loc concursul "Parada Europei" 2013. Tinerii liceeni teleormăneni s-au întrecut pentru a câştiga trofeul "Parada Europei" şi Marele Premiu, o călătorie în ţara pe care au reprezentat-o. A fost un spectacol agreabil, cu momente plăcute, însă, ca de fiecare dată, au câştigat cei care au avut "pile" la juriul condus de facto de L.Dragnea. Nu există Paradă în care unul dintre premiile principale să nu fie câştigat de liceul alexandrean Al. D. Ghica, liceu unde a învăţat prima liceană a judeţului, Alexandra Dragnea, fiica jupânului Teleormanului.

Nu are rost să comentăm concursul, însă, din spusele unora dintre participanţi, jurizarea s-a făcut după criterii care nu au avut legătură cu cerinţele din regulamentul concursului. Cel mai flagrant exemplu de "prostioara" premiată a fost liceul din Videle, liceu care a reprezentat Bulgaria într-un mod care nu a avut legătură cu această ţară. Liceele turnene au obţinut 2 premii importante. Astfel, CN Unirea a obţinut locul doi, deşi toţi cei care au văzut prezentarea Frantei au fost de acord că meritau chiar Marele Premiu. Liceul Marin Preda a reuşit să spargă gheaţa după ani de aşteptare şi să obţină locul I, cu un spectacol în care poveştile daneze au avut locul principal. La Parada Europei a fost nelipsit Liviu Dragnea, care a avut grijă să stea, mai mereu, în preajma tinerei deputate Cătălina Stefanescu. Cei doi au fost aproape nedespărţiţi în culise, Dragnea nesfiindu-se să se afişeze în compania tinerei. Iată rezultatele finale ale concursului Parada Europei 2013:

Locul 3 (o excursie la munte pentru 7 zile): Liceul Tehnologic Nr. 1, Alexandria( Belgia); Liceul Tehnic “Nicolae Bălcescu”, Alexandria (Spania); Liceul Teoretic Piatra( China);

Locul 2 ( un sejur la mare pentru 7 zile): Liceul Teoretic Videle( Bulgaria); Colegiul Naţional ”Unirea”, Turnu-Măgurele ( Franţa); Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”, Roşiorii de Vede (România).

Locul 1 ( o excursie la Bruxelles): Colegiul Naţional “Anastasescu”, Roşiorii de Vede ( Rusia); Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat”, Alexandria(Grecia); Liceul Teoretic “Marin Preda”, Turnu-Măgurele( Danemarca); Liceul Teoretic Zimnicea (Austria)

Marele Premiu ( o excursie in tara pe care au reprezentat-o): Colegiul Naţional “Al. D. Ghica”, Alexandria ( S.U.A); Liceul Teoretic “Al. I. Cuza”, Alexandria ( Portugalia).

Citeşte şi
Comentarii (46) Adaugă comentariu
anonim pe 19 Mai 2013, 20:25
#46
plagiat?
In primul rand: Mai uitati-va odata la prestatia CN Unirea din 2011 si prestatia Zimnicei la momentul de vals. Am vazut foarte multe discutii si nu vreau sa iau apararea nimanui, insa coregrafiile sunt total diferite. Doar pasul de baza se afla in ambele coregrafii. Despre muzica am mai vazut ca ar fi tot plagiata: o singura melodie este aceeasi, o melodie pe care o cunoste toata lumea. Este reprezentativa pentru vals! Iar costumele: din nou, foarte diferite.\\nAm stat si am analizat cele doua prestatii si nu am gasit multe asemanari!\\nFiecare cu parerea lui. Asta este parerea mea! grin
dasa pe 15 Mai 2013, 16:56
#45
china
adevaru este:::::\\nchina merita mai mult tinand cont de faptul ca ei nu au avut cine sai sponsorizeze inafara de primaria piatra si elevii nu au tati parlamentari sau mai stiu eu ce......\\n
PROF. pe 14 Mai 2013, 22:14
#44
Voi cititi ce si cum comentati??????????
E,vedeti cum a reusit Dragnea sa va spele creierasii??????Va asteapta un viitor european,de tot rahatul.
elev pe 14 Mai 2013, 14:15
#43
pt videle
felicitari maxime nu luati in seama necunoscatorii care au participat si ei pt prima data la parada sau mai rau au vazut din fata televizorului,stiu ce inseamna sa ai o tara din care te miri ce sa scoti,mai bine de atat nu se putea nu a fost si nici nu va mai fi reprezentare mai frumoasa mai dinamica pt bulgaria,nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa iei melodii care nu sunt interpretate de bulgari sau sa nu faca parte din repertoriul bulgaresc acum un an am avut de reprezentat ungaria si a fost foarte greu eu raman la parerea mea ca si bulgaria anul acesta si ungaria anul trecut a fost si va ramane cativa ani de acum in colo una din cele mai bune reprezentari ale acestei tari,felicitari videle p.s. pt unirea daca ati muncit ce? si altii au muncit conteaza sa ai randament sa se vada munca nu a fost nimic extraordinar
Lexi pe 14 Mai 2013, 13:05
#42
Pentru necunoscatori
Vreti sa spuneti ca cei din Videle \\\"nu au reprezentat Bulgaria intr-un mod in care nu avea legatura cu tara\\\" Alooo trezirea toate momentele au avut legatura cu tara daca voi nu va informati in deajuns asta e alat problemasmileCei din Videle se pot mandri ca au facut spectacol si ca au incantat publicul fata de alte licee unde sa fim sinceri ne lua somnu wink Programul lor a fost cel mai bun fiindca a incantat prin prestatia elevilor si adansurile cu tematica specifica tarii nu ca alte licee unde numai recuzita si pancardele erau de ei...si eu ca privitor m-am plictisit groaznic! Apreciati adevaratul spectacol si munca depusa de elevii din Videle! Plus ca acesti elevi au avut in program numai dansuri nu foarte usoare la care sunt sigura ca au muncit mult pe cand alte licee daca am vazut un dans sau 2 ca in rest numai \\\"povestioare\\\" care plictisesc publiculsmile Cei din Videle au facut ceva inovativ prin programul lor excaim BRAVO LOR!!!!
denis pe 14 Mai 2013, 09:57
#41
intrebare
Tu care ai scris articolul te-ai uitat la parada sau la altceva? Fii serios, Ghica chiar a avut cel mai frumos, c*rgator, neplictisitor si spectaculos moment! Inteleg ca aveti probleme cu Dragnea, Mohanu, PSD, etc, chiar si eu am, dar mai trebuie sa va scoateti ochelarii de cal!
carrie pe 14 Mai 2013, 07:48
#40
explicatii
Ok. Hai sa va explic desi nu ar trebui tinand cont ca explicatiile au existat atunci. 1. Wind of chang are mare legatura cu momentul 1989, fiind un cantec lansat chiar atunci cu ocazia revolutiilor din estul Europei. In al doilea rand era o melodie pe care evoluaui gimnastele Bulgariei, campioane olimpice, mondiale, etc. 2. Era vorba despre legenda bulgareasca cu nimfa moarta care a fost transformata in trandafir si careia zeii greci i-au daruit aroma, spinii etc deci melodia cu Wild rose era adecvata. 3.Ganggnam style nu a fost gangnam style ci Bulgarian style. Versurile au fost transformate. Daca ati fi ascultat versurile ati fi vazut ca era cantat de elevi si ca avea versuri exact despre spectacol. Spectacolul de anul acesta a avut bineinteles un titlu si o tema iar aceasta a fost Bulgarian style. Eu v-am mai spus ca habar n-aveti si nu ati fost atenti. Asa ca..mai incet copilasi..
sam pe 14 Mai 2013, 00:10
#39
Pentru cei din Videle
M-ar interesa sa aflu ce interpretare dati prezentei in coloana sonora a Bulgariei a pieselor \\\"Wind of Change\\\"-Scorpions si mai ales a celei a lui Nick Cave @Kylie Minogue- \\\"Where the wild roses grow\\\".Nu s-au dat nici un fel de explicatii.Pot sa speculez in legatura cu Wind of Change care facea referire la revolutiile din 1989 dar in ce priveste cealalta este atat de hilara incat o precizare ar fi fost necesara.Da, a inceput foarte bine programul,cu dansuri f.bune, autentice, dupa care sorry, pe final, Bulgaria nu s-a mai vazut....
alex pe 13 Mai 2013, 21:34
#38
asdasd
Cine a facut articolul asta e un mare prost. ohh
R08 pe 13 Mai 2013, 21:11
#37
Pt. Mihai
\\\"Prestatiile de la dans au fost jalnice. ZERO sincronizare, ZERO expresie. O turma de \\\"vrem in Bruxelles\\\", cu amestec de \\\"hai sa ne bagam in seama\\\". Ratatilor. \\\" ? :| Esti putin invidios,asta-i adevarul. Toti s-au sincronizat nemaipomenit de bine.Deja ai intrecut limita bunului simt. Elevii n-au fost interesati de premiu in niciun caz,dar au fost indignati cand au auzit ca n-au luat locul 1 din moment ce-au muncit din plin,iar celelalte licee nici macar nu s-au putut compara cu ei. Era de asteptat ca va veti oftica cu totii,doar Videle a castigat locul 1 si anul trecut,nu?smile)Asa e in viata. CEI MAI BUNI AU FOST !!!
cristi pe 13 Mai 2013, 21:09
#36
pt mihai
bai da\\\' tu de unde stii ce avea in mana cand \\\"behaia\\\"?? Parca erai atent la sincron, nu-l cautai pe cantaret in alte parti!
R08 pe 13 Mai 2013, 21:00
#35
Analizati cu atentie si apoi criticati!
Toate dansurile au avut legatura cu bulgarii si cu traditiile lor. Informati-va putin cu privire la tara reprezentata,apoi dati-va cu parerea! Totul a fost spectaculos,cu bun gust,iar trecerile de la un dans la altul au fost frumos realizate,bine gandite!\\n De coregrafii,ce sa mai zic?!S-a muncit mult la tot si tin sa spun ca Bulgaria merita locul I.
Anonim pe 13 Mai 2013, 17:52
#34
Pentru \"Turme\"
Tinand cont ca cei din Videle au avut de reprezentat Bulgaria se poate spune ca au exploatat cat au putut de mult tot ceea ce aceasta tara avea de \\\"oferit\\\".Dansul pop**ar a fost incredibil.Complexitatea miscarilor si precizia cu care acestea au fost executate a dus la realizarea un dans pop**ar inegalabil.Elevii se miscau ca niste dansatori profesionisti.Nimeni nu s-a putut ridica la nivelul dansurilor executate de elevii din Videle.
sirop pe 13 Mai 2013, 17:06
#33
Pentru eleev si Eleve.
Daca voua vi se pare aia sincronizare la cancanul de la videle... /smile mai documentati-va smile va asigur ca dansatoarele de la cancan nu aveau fuste albastre sau pantaloni pe sub fustele de cancan sau costume maronii. cand am vazut inceputul nici nu mi-am dat seama ca e cancan, daca nu auzeam muzica. aia e sincronizare? unele sunt cu cu capul pe tavan, altele abia isi ridica piciorul. Mai uitati-va o data si comparati. fetele de la \\\"Unirea\\\" au avut costume, atitudine, epresivitate, si s-a vazut domne ca e can can! Daca ati fi fost acolo ati fi vazut ca acea desincronizare a fost foarte sc*rta,vreo 3 secunde si s-a nimerit tocma atunci sa fie filmat. si la cat de bine a fost filmat..la ce te asteptai? Este un dans foarte greu, se muncesc cu lunile la el si acolo sunt balerine adevarate, fete inalte .fetele au avut un timp sc*rt in care au muncit de si-au fracturat picioarele. unele au avut si bandaje. trebuia sa fiti acolo daca vroiati neaparat sa comentati smile
Ana pe 13 Mai 2013, 14:15
#32
Bulgaria
\\\"Absolut btoate momentele au avut legatura cu Bulgaria\\\"\\nDaca Gangnam Style face parte din cultura Bulgariei...
niki pe 13 Mai 2013, 14:10
#31
Cei mai buni!
Dupa parerea mea Grecia a facut cel mai tare spectacol!!! wink
Mihai pe 13 Mai 2013, 14:04
#30
Turme
Bulgaria sa castige.. CE?! Ar fi trebuit sa-i spuneti celui care \\\"canta\\\" sau mai bine zis behaia la microfonul ala, sa nu-si mai tina los cojones in mana in timp ce canta. Prestatiile de la dans au fost jalnice. ZERO sincronizare, ZERO expresie. O turma de \\\"vrem in Bruxelles\\\", cu amestec de \\\"hai sa ne bagam in seama\\\". Ratatilor.
Vlad pe 13 Mai 2013, 13:46
#29
Calmati va
Si franta si bulgaria au fost jalnice asa ca va agitati degeaba
elev pe 13 Mai 2013, 13:29
#28
parada
cum sa iasa din discutie plagiatul atata ttimp cat cei de la zimnicea nici macar bun simt nu au avut,sa folosesti aceleasi intrari aceeasi melodie pt vals aceleasi costume aproape la momentul contemporan aceeasi melodie?sa-mi fie cu iertare dar capitala muzicii are doar 5 melodii? iar despre vals cei de la unirea s-au inspirat de pe youtube acum 2 ani pt vals dar in loc sa fie ridicate toate fetele la o pirueta,o singura pereche era in mijloc si doar fata aceea era ridicata asa au adaptat ei,dar dragii elevi zimniceni indrumati de minunatii lor profesori nu au cautat alt filmulet pur si simplu aia au vazut aia au incercat sa faca pt ca de reusit nu stiu cat le-a reusit
Eleve pe 13 Mai 2013, 10:53
#27
Cancan?
Ar trebui sa va uitati la cancanul celor de la videle unde fetele s.au sincronizat perfect si pe deasupra elevii au avut originala ideea de a introduce si băieți in dans
Locul 1 pe 13 Mai 2013, 09:32
#26
Locul 1
Este corect \\\"cel putin locul 1\\\"pentru ca in acest conc*rs este si locul sau premiul special.La asta se refera cine spune \\\"cel putin locul 1\\\"
SPECTATOR NEUTRU pe 13 Mai 2013, 06:56
#25
bulgaria
Cel mai creativ si original program l-a prezentat Bulgaria . A iesit din tipare, a renuntat la clisee, a stiut sa capteze atentia desi avea o tara banala . Bravo copii ! Voi meritati marele premiu .
John Doe pe 12 Mai 2013, 22:24
#24
John Doe
Plagiatul iese din discutie in cadrul paradei pentru ca o tara nu isi schimba istoria, traditiile si cultura de la an la an.
elev pe 12 Mai 2013, 22:07
#23
parada
sa se uite cineva la reprezentatia colegiului national unirea din 2011,austria si la reprezentatia liceului castigator din zimnicea de anul acesta care a castigat marele premiu,inspiratie inspiratie dar cred ca orice are o limita,marin preda a fost la inaltime la fel ca unirea ambele meritau premiul cel mare,iar elevii turneni in loc sa se mai certe intre ei pe diverse retele de socializare ar trebui sa se uite cu atentie la ce se intampla si sa decida daca vor mai participa sau nu in conditiile acestea,reprezentatia unor licee din alexandria respectiv spania grecia au fost jalnice si cu toate acestea au castigat unde mai este corectitudinea?\\n
Privitor pe 12 Mai 2013, 22:00
#22
pt Participanta
Ai spus ca Liceul Unirea trebuia sa castige \\\"cel putin locul intai\\\",BRAVOOOOO ! E,uite, tocmai de aceea trebuie sa dispara parada asta,ca sa mai puneti si voi mana pe carte si sa castigati chiar locul 0 sau -1.Eeee,am glumit,putin tupeu si intrati in politica,\\\"cel putin\\\".
ted pe 12 Mai 2013, 21:51
#21
pentru eleev
Desincronizarea totala de la Can-Can despre care vorbesti a fost de fapt doar secventiala si oricum destul de bine mascata.E vorba de un dans cumplit de greu care la Moulin Rouge este facut de dansatoare profesioniste recrutate dintre balerine sau foste balerine si care sunt platite regeste.Deci despre ce vorbim aici? Vrem performante extraordinare de la niste fete care s-au pegatit o luna jumate? In logica ta ar trebui sa facem praf toate simularile de batalii medievale de la toate tarile care au avut asa ceva in programe? Sau poate chiar ar trebui sa fie raniti LIVE cei care lupta pentru a convinge?
spectator pe 12 Mai 2013, 20:46
#20
parada
se vede de la o posta ca UNIREA\\n a fost mai buna decat m p noroc ca a fost in juriu stiti voi cine!!!*
Profesor pe 12 Mai 2013, 20:28
#19
Felicitari!
Felicitari tuturor pentru eforturile depuse (elevi, profesori, parinti, parteneri care au sustinut parada) si as avea recomandarea sa fim mai putin agresivi. Sunt moduri si moduri de a privi lucrurile,oricum ai taia, orice lucru are doua fete. Important este ca prin aceasta parada elevii sunt mobilizati sa-si consume altfel energia si timpul liber, facandu-i mai creativi, responsabili, competitivi. In orice lupta trebuie sa existe si invingatori, dar si invinsi, iar noi, cei mari, trebuie sa-i invatam sa nu fie dispretuitori cand castiga, dar si sa accepte invingerea cu demnitate! Succes in continuare!
eleev pe 12 Mai 2013, 20:15
#18
Can-Can?
Ceea ce au facut cei de la Franta se poate numi can-can? nu cred...desincronizare totala si antitalent ce se observa de la distanta
Elevaa pe 12 Mai 2013, 19:19
#17
Reconversie profesionala
Schimbati-va meseria si hai in Bulgaria la cules de castraveti! Lasati-va elevii singuri la parada ca se vor desc*rca si fara dvs.
Elev pe 12 Mai 2013, 19:15
#16
Replica pentru Dezamagitor care dezamageste
In mesajul postat de mine exista o enumeratie ale carei elemente sunt bine delimitate prin virgule. Acum, eu, ca simplu elev, va explic, fac teorii de stilistica. Dar ma intreb: sunteti chiar competent a le intelege, cand vad ca aveti si reale probleme de semantica?Recomandari:Documentati-va;Mergeti mai des la sala de lectura;Apreciati un program complex,dificil, cu calitate si corelatie numere-capacitatea de a reprezenta tara;Faceti distinctia intre cuvinte, iar daca nu le stiti sensul consultati dictionarul, care nu este exhaustiv, dar, cu siguranta, este mai competent decat dvs in a descifra sensul cuvintelor. eu nu am spus ca muraturile sunt elemente de cultura bulgara, ci doar reprezentative pentru statul acesta. Daca sunteti elev, vi se iarta\\\" o particulara, care nu are nicio valoare,este a oamenilor frustrati, plati si limitati.
Participanta pe 12 Mai 2013, 18:48
#15
Parada aranjata
Eu zic sa incetati cu atatea comentarii rautacioase la adresa liceului \\\"Unirea\\\",este clar ca meritau sa castige cel putin locul 1.Urmariti cu atentie toate numerele si o sa vedeti ca la numarul liceului \\\"Unirea\\\"nu aveai timp nici sa clipesti.Iar in spatele scenei acesti elevi se schimbau contra cronometru de cate 5-6 ori.Asa ca lasati-o mai moale!Dar cei care comenteaza aici sunt oameni care nu au habar de Franta,nu au habar de ce e frumos,nu au habar de lucrurile care trb prezentate in acest conc*rs care incepe sa devina din ce in ce mai mult orice,numai o competitie nu..pentru ca sforile sunt trase cu mult timp ianite,din pacate...iar multi muncesc degeaba sau pur si simplu nu sunt recompensati asa cum trebuie,pe masura efortului depus!
Participant pe 12 Mai 2013, 18:05
#14
parada
Daca tot va credeti asa buni de ce nu contestati rezultatul ? sau poate pierdeti si premiul asta .S-a muncit FOARTE mult si desi parerile sunt impartite in nici un an nu a fost o Bulgarie mai complexa ca anul asta
carrie pe 12 Mai 2013, 15:23
#13
pentru XYZ
dar Batman si Catwoman sunt reprezentativi pentru cultura americana, nu?\\nCat despre faza cu plagiatul. Unirea cand a fsot Austria a luat marele premiu pentru ca erati gazde. Zimnicea acum a luat la fel. Deci ce mai conteaza? Acelasi motiv, macar sa fie acelasi program..
Carrie pe 12 Mai 2013, 15:19
#12
pentru Ted
Te invit pe youtube sa vezi ce cancan a avut Videle acum doi ani. Pe urma il compari si mai vezi daca vrei sa amintesti de cancanul asta.
ted pe 12 Mai 2013, 14:59
#11
pt.Carrie
O sa urmeze in reluare Unirea peste vreo juma de ora.Vei vedea si altceva decat umbrelute: Bolero, Can-can, plus vreo patru dansuri pop**are din provincii.Iar la final a fost o coregrafie gandita nu o topaiala colectiva.
ted pe 12 Mai 2013, 14:46
#10
Se vede de pe Luna
Se vede de pe Luna ca programul ce a reprezentat Franta ar fi trebuit sa se numere printre cele 6 care au obtinut premiile mari.Dinamic, spectaculos mai ales din punct de vedere coregrafic, fara figuranti, cu elevii implicati in multe momente.Memorabile momentele de dans.....Pacat\\n
elev pe 12 Mai 2013, 14:41
#9
elev
Felicitari elevilor turneni pentru prestatiile impresionante!
carrie pe 12 Mai 2013, 14:38
#8
Invidie sau pur si simplu partinire? 2
Nu as vrea sa va arat punctele in minus ale programelor liceelor turneene, pentru ca nu este frumos. Ar insemna sa dau in copiii aia care au muncit. Iar eu nu sunt ca dumneavoastra. Ar trebui insa sa remarcati faptul ca un dans cu doi pasi la stanga, doi la dreapta si o umbreluta in fata nu era nici la degetul mic al dansurilor de la Videle. Elevii de acolo au dat dovada de profesionalism. Una este sa reprezinti Franta si alta Bulgaria.Absolut btoate momentele au avut legatura cu Bulgaria iar melodia pe care a fost spus scenariul a reprezentat ceva original fata de prezentatorii care se inc*rcau citind niste foi. Asa ca, mai incet cu criticile. Fiti partinitori, laudati-i pe ai vostri, este normal, sunt copiii orasului dar nu vorbiti de ce nu stiti. Sau altfel ar trebui sa va schimbati meseria.
carie pe 12 Mai 2013, 14:38
#7
Invidie sau pur si simplu partinire?
Nu stiu daca veti publica acest mesaj. Ar fi normal sa il postati pentru ca e dreptul la replica, dar s-ar putea sa cenzurati, prevalandu-va de dreptul de moderator. Cred ca sunteti departe de ceea ce inseamna ideea de spectacol sau poate nu ati urmarit bine parada fiind prea ocupat sa va fotografiati elevii turneni. \\\"Prostioara\\\" de la Bulgaria a fost de fapt cel mai bun program prezentat, a avut complexitate, niciun moment static. Costumele au avut stralucire. Nu a existat nici macar un moment in care scena sa nu fie acoperita. Melodiile au fost toate alese in ton cu momentele. Au aparut Msistery of Bulgarian Voices- super premiatul cor bulgaresc, melodia Bulgarian Rose- cea mai faimoasa melodie bulgareasca. Au fost prezente momente din istoria Bulgariei, si au fost reprezentate brandurile bulgaresti. Faptul ca dumneavostra nu cunoasteti legendele bulgaresti, nu este o scuza.
Elev pe 12 Mai 2013, 12:39
#6
Invitatie la studiu
Programul sustinut de Liceul Teoretic Videle a fost ancorat in realitatea bulgareasca. Va invitam sa cititi informatii despre istoria bulgarilor, despre legendele privind plajele lor(legende cu pirati), despre produsele lor (muraturi, trandafiri) si apoi sa comentati! Nu cred ca este frumos sa cauti in gradina altuia,cand nu o vezi pe a ta. Este un semn de noblete sa admiri ceea ce te depaseste, deci, comentariile voastre arata ca nu aveti aceasta noblete.\\n
XYZ pe 12 Mai 2013, 11:22
#5
Dezamagitor...
E clar ca cine a scris articolul asta nu avea nici cea mai vaga idee despre ceea ce inseamna Bulgaria.Daca pentru unii salata si Nisipurile de aur se ridica la rang de cultura si sunt lucrurile reprezentative bulgaresti atunci ne pare rau pentru IGNORANTA lor.
ANA pe 12 Mai 2013, 11:11
#4
Asta e \"Parada\" lui Dragnea ! ! !
Si cui foloseste Parada Europei cand noi traim ca in Africa?O inventie care nu are legatura cu obiceiurile si traditiile europene.Ce cauta China,SUA sau ca in anii trecuti Brazilia,printre tarile europene?Toate aceste conc*rsuri pe care unii le considera manifestari culturale,nu sunt decat o spoiala de traditie si cultura,menite sa apropie tinerii,intr-o etapa imediat urmatoare,de politica murdara facuta de Dragnea si PSD.
ANA pe 12 Mai 2013, 11:11
#3
Asta e \"Parada\" lui Dragnea ! ! !
Si cui foloseste Parada Europei cand noi traim ca in Africa?O inventie care nu are legatura cu obiceiurile si traditiile europene.Ce cauta China,SUA sau ca in anii trecuti Brazilia,printre tarile europene?Toate aceste conc*rsuri pe care unii le considera manifestari culturale,nu sunt decat o spoiala de traditie si cultura,menite sa apropie tinerii,intr-o etapa imediat urmatoare,de politica murdara facuta de Dragnea si PSD.
Participant pe 12 Mai 2013, 10:22
#2
Furt
Furt pe fata.
abramburica pe 12 Mai 2013, 10:03
#1
plagiatori
Daca va uitati la programul C N Unirea care a castigat acum doi ani cu Austria, veti vedea ca anul acesta cei de la Zimnicea au oferit un \\\"spectacol\\\" aproape identic, adica dupa toate regulie au plagiat! Ar trebui sa platesca elevilor de la Unirea drepturi de autor! Oricum, iarasi a fost parada \\\"oamenilor mari\\\" care nu au avut nimic in comun cu onestitatea si corectitudinea jurizarii. Asa este peste tot.De ce in invatamant ar fi altfel?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.