Florentin Cristea, un viceprimar dintr-o familie care are reuniuni la Primăria Turnu-Măgurele. Gineri, fiice, părinţi - familia Cristea este reprezentată cu brio în Primăria turneană.

16 Aprilie 2013, 00:14 | 3720 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele, o primarie de familie.

După cum am spus într-un articol precedent, Florentin Cristea a avut cele mai mari şanse să ajungă viceprimar al orasului Tr.Magurele şi  iata ca dumnealui a devenit ajutorul edilului-sef. Ţinând cont din ce familie se trage, nici că era cineva mai nimerit să ocupe această funcţie. Or mai fi în Primărie familii asemenea( că doar ştim că s-au tras unii pe alţii), insa credem că niciuna nu întrece familia Cristea.

Iata cum s-au "aranjat" membrii sus-numitei familii: unul dintre ginerii lui F.Cristea este secretarul Primăriei, una dintre fete este juristă in Primarie, soţul juristei ar fi şi el angajat în Primărie. Lăsăm Primăria Turnu şi mai trebuie menţionat că cealaltă fată a vicelui, soţia secretarului Primăriei, prezintă ştirile la radio Teldrum. Mergând mai departe, în comuna Traian de unde provine actualul vice,  fratele dumnealui, Cristea Gabriel, este viceprimar, iar o ruda, Cristea Ion, este consilier local PNL. Ţinând cont de toate aceste lucruri, nu era cineva mai potrivit să fie viceprimar decât un reprezentant din această familie. Este interesant cum se derulează raporturile de muncă intre membrii acestei familii. Nu cunoaştem dacă legea prevede asemenea cazuri, însă, din punct de vedere moral, ceea ce a făcut familia Cristea, adică atâţia membri dintr-o familie angajaţi pe functii mari într-o Primărie, întrece până şi obrazul gros al unui anumit animal (nu-l pomenim, îl jignim în acest context).

Familia Cristea poate fi dată ca exemplu de succes in angajari la Primaria Turnu. Pentru o ţară cu o democraţie dezvoltată, situaţia la care s-a ajuns în Primăria Turnu( cazul Cristea) ar fi o anomalie care nici nu s-ar pune problema să nu fie extirpată. Corupţia, nepotismul şi alte asemenea se găsesc la superlativ în Primăria Turnu. Cu toate acestea, s-ar putea ca F.Cristea să fie un vice nemaipomenit, însă nu putem să fim atât de naivi încât, ţinând cont de tot ce-am spus, să credem în minuni.

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
parinte pe 19 Mai 2013, 16:16
#16
centrul de zi
un lucru bun pt oras dar sa uitat de el/////////dna corina zbatete pt copii adu sponsori
parinte pe 19 Mai 2013, 16:14
#15
centrul de zi
ce conteaza ca are neamuri la primarie,io am avut fata la centru si am retraso,,mai trebuie ingrijit, varuit,nu are caldura iar doamna sefa are si ia relatii pt ca ea comanda tot,se rasteste la copii ii ia la misto,acolo sa se duca astia de la primarie,sa mai modernizeze\\n
traian pe 17 Aprilie 2013, 21:51
#14
despre carcotasi
ma tuteee sunteti dar va scremeti sa sreiETI,ceva ce nu stiti .CU CE VA MAI INCURCA SI ACTUALUL VICE, (dupa voi toti din neamul lui ar trebuii sa nu mai fie BUGETARI sa si caute de munca cu ajutorul BA SI sistilor cu zeama in izmene ?.... sto................
Filip Mircea pe 17 Aprilie 2013, 18:26
#13
Întrebare PERTINENTĂ .
După atâtea comentarii ale unor cititori bine informați, normal și civilizat ar fi ca autorul SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE ȘI SĂ-ȘI RETRAGĂ ARICOLUL !(zic normal,DAR LA TURNU CU ZOAIE NU EXISTĂ AȘA CEVA,CI DOAR PROSTIE ȘI NESIMȚIRE !)ȘI EU ZIC :FELICITĂRI #2, VAI DE CAPUL TĂU #4 (asta că te știu și-ți recomand să te duci la dr.Munteanu,că sunteți rude și te tratează gratis)
Emil pe 16 Aprilie 2013, 23:47
#12
bravo
respect pentru comentariul nr. 2
ion stoenescu pe 16 Aprilie 2013, 20:10
#11
NU ARUNCATI CU PIETRE
Sunt nascut in com.TRAIAN, leat cu domnul viceprimar si am\\nconvigerea si increderea ca va face lucruri frumoase si corecte deoarece asa ne-au crescut parintii nostri d-zeu sa-i odihneasca.\\n ing.Ion Stoenescu din BAIA MARE
Pt cel mai prost autor! pe 16 Aprilie 2013, 15:58
#10
.
Bai retardule vezi ca esti exagerat de prost,si nu ai habar despre ce vorbesti.Daca esti prost nu mai iesii afara.
ion pe 16 Aprilie 2013, 14:35
#9
pentru autor
cine stabileste ce este moral si ce nu?atit timp cit legea este respectata nu se discuta daca este moral sau imoral.rudele d-lui cristea erau angajate la primarie asa ca nu se poate pune problema de coruptie si nepotism.sint multe cazuri cind sotii lucreaza la aceeasi societate intrucit acolo s-au cunoscut si apoi casatorit.poate autorul spune daca acest fapt este moral sau imoral.
aa pe 16 Aprilie 2013, 14:20
#8
halal stire
ba tampitule tu ce faci modifici de la o ora la alta ceea ce scrii? acum cateva ore tatal celor doi viceprimari era consilier local PNL pe la comuna Traian? du-te ba si pupa-l in bot ca saracu are vreo trei ani de cand e la 2 metri sub pamant.
aa pe 16 Aprilie 2013, 14:11
#7
despre vice
pai si care e stirea pana la urma? fata cea mare e jurista de vreo 6 ani in primarie, sotul ei nu alucrat niciodata in primarie, celalalt ginere lucreaza de vreo 10 ani in primarie iar sotia lui lucreza de vreo 4 ani la radio. si dintre toti de pe la radio teldrum asta are diploma de studii superioare si chiar si master in jurnalism. eu altceva va spun ca tudor e poponar si masa se arde pe centura. daca tot dam stiri si nu le verifica atunci merge si asta, nu-i asa?
aa pe 16 Aprilie 2013, 12:34
#6
bb
pai hotaraste-te, o ruda .... nu tatal,, vicilor,,. am crezut ca te-ai intalnit tu cu tatal lor.
###### pe 16 Aprilie 2013, 12:31
#5
%%%%%%%
se pare ca v-ati dat seama, adica voi, care ati scris acest articol ca ati dat cu bata-n balta, mai devreme era scris, \\\"tatal vicilor\\\", consilier PNL, acum e \\\"o ruda\\\"! daca tot va credeti jurnalisti, verificati informatiile din trei surse, asa e deontologic!!!!
Eu pe 16 Aprilie 2013, 11:16
#4
pentru Cristescu
Cristescule,esti de tot rahatul. Ai dat-o-n bara,n-ai ghicit despre cine este vorba. Oi avea tu ceva cu Duma si asta se vede clar,dar esti pe langa problema. Si ca sa stai linistit, iti spun : sa ne pupi in c # r si pe mine si pe Duma.
dode pe 16 Aprilie 2013, 08:36
#3
vrem DOSARUL complet
cu bune si cu rele(tepe,tunuri etc..) grin
eu pe 16 Aprilie 2013, 08:35
#2
Sunteti varza!
Tatal d-lui Cristea este mort de cativa ani. Nu este consilier local. smile\\nEste o simpla potrivire de nume. Voi va scrieti articolele bazandu-va pe presupuneri? \\nAAAA...ati uitat sa spuneti ca este ruda si cu fotbalistul Adrian Cristea. tongue rolleye
Marian Cristesu . pe 16 Aprilie 2013, 07:15
#1
Grădina lui Dumnezeu e mare !
1) -O precizare pentru un comentator al...altor comentarii ale mele,care,sub diverse nume diversioniste își propune să mă facă ...praf: AȘA MĂ CHEAMĂ,FĂRĂ C ! 2)- NE CUNOAȘTEM FOARTE BINE SORIN DUMA _ FACEM PARTE DIN ACELAȘI PARTID,NUMAI CĂ EU NU M-AM BĂGAT CA PORCUL ÎNTR-UN RAHAT MAI MARE CA TINE . MAI MULT CHIAR,TU NU AI CE SĂ CAUȚI ÎN P.D.L.-IMPOSTORULE! ORICUM,TE DĂM NOI LA //ZBOR// ! 3)-TUDORE,DECE N-AI RĂBDARE SĂ VEDEM DACĂ DL CRISTEA ESTE CINSTIT SAU NU ?! CEEA CE SPUI TU NU ESTE INCRIMINAT DE LEGE ! AȘA ȘI CU DL PREȘEDINTE BĂSESCU ȘI CU FIICA SA ELENA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.