Pupila lui Dragnea, deputat de Tr.Măgurele!? Cătălina Stefanescu, 23 de ani, angajată la una din firmele de casă ale lui Dragnea, Agrotrust, va reprezenta Tr.Măgurele in Parlament.

06 Noiembrie 2012, 00:06 | 6379 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Dragnea apreciaza sexul frumos. Poate prea mult!

L.Dragnea a  surprins pe toată lumea, inclusiv  pe uslaşii pătimaşi, atunci când a decis ca în colegiul 1 Turnu-Măgurele să candideze o necunoscută. Cătălina Stefanescu, o anonimă susţinută de Dragnea, este o tânără de numai  23 de ani. Cătălina lucrează la firma Agrotrust Alexandria, firmă condusă de omul lui Dragnea, Mihail Slavescu Putineanu. Putineanu are putin(ţa) s-o susţină pe tânăra Stefanescu, însă gurile rele vorbesc despre altceva.

Cătălina Stefanescu are, la cei 23 de ani ai săi, un apartament de 3 camere,  proprietate personala, cumpărat în 2011, şi un autoturism Citroen, cumpărat şi acesta în 2011. Tânăra are şi un credit la BCR, în valoare de o jumătate de miliard, credit accesat pentru a-şi mobila apartamentul. De unde are domnişoara atâţia bani? Mister, pentru că dumneaei câştigă 30 de milioane pe lună de la Agrotrust. Funcţia deţinută la Agrotrust, consultant, ne arată că de fapt nu face nimic. Ce o "consulta" Cătălina? Pe Putineanu, când acesta vine de la şedinţele pesediste? Aşa cum am subliniat, sunt guri rele care vorbesc despre o "apropiere" periculoasă între L.Dragnea şi Cătălina.

Precum eroina lui Eminescu, şi teleormăneanca noastră vrea să ajungă sus, tot mai sus,  acolo unde se află cel mai iubit fiu al Teleormanului. Şi, se pare, a ajuns. Cătălina nu a insemnat nimic pentru tineretul pesedist, astfel că nominalizarea ei are la bază altceva. Nu, nu e vreun geniu al afacerilor, nici nu avea cum, la numai 23 de ani, ci are un alt dar. Care e acesta? Ghici, ciupercă ce-i? Dacă Dragnea a propus turnenilor să-i voteze pupila, vă daţi seama cum ne desconsideră acest ciocoi! După spagari (Miki Şpagă), proxeneţi sau clienţi de bordeluri  pesediste ( Banicioiu şi Negoita), am trăit s-o vedem şi pe-asta: o tânără atrăgătoare, care a "crescut" lângă Dragnea ( jupânul dixit!). Domnu` Dragnea, dar doamna Bombonica ce spune, acceptă? Probabil că da, aşa că, hai turneni la vot!

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
dottore pe 27 Martie 2015, 23:52
#10
Votați PSD
Votați-i! Votați-i până când o să le sugeți poola din coșciuge!
olivia pe 10 Noiembrie 2012, 11:58
#9
salut domnule Cracea
numai faceti supozitii domnule Cracea, aveti certitudinea la dumneavoasta in partid, pe domnul deputat Florescu care de ani de zile are relatii intime cu Victorita Diaconu, iar dupa alegeri se pregatesc de nunta. asta doar dc va ramane deputat, daca nu il paraseste,, pictorita\\\".
unul pe 09 Noiembrie 2012, 13:54
#8
pt. Anonymus
Dar tu o cunosti? Ia spune-ne si noua ce stii despre venetica asta,care se vrea deputata de Teleorman? Numai venetici ne aduce Dragnea.Am scapat de Micky Spaga,Negoita si Banicioiu,iar acum ni-l aduce pe Marele Somnoros si pe asta,cum o cheama,Catalina asta,care n-are nicio legatura cu Teleormanul.Ce-i doare pe astia de judetul nostru?Daca sunt asa de buni,de ce nu candideaza pe liste in judetele lor? Crin Antonescu a mai fost deputat de Teleorman in 2004 si n-a calcat macar o data prin judet.De ce sa alegem noi niste venetici?
Anonymous pe 09 Noiembrie 2012, 11:06
#7
Ziaristi de rahat
Cum va permiteti sa judecati o persoana pe care nici nu o cunoasteti ! RUSINE!!!! ZIaristi de carton
bogdan pe 07 Noiembrie 2012, 21:05
#6
pt andi
cu**a e mama ta\\n
boban74 pe 07 Noiembrie 2012, 20:16
#5
nenorocitilor
daca nu stiti nimic depre o persoana ar trebui sa nu scrieti aberatii.ziaristi ;di merda;
ANDI pe 07 Noiembrie 2012, 15:24
#4
CURVA
E O CURVA CACI CURVELE PRIMESC FUNCTII SI FAC POLITICA IN ZIUA DE AZI\\nNUUUUUUUUUU VOTATI PE ACEASTA CATALINA STEFANESCU
bogdan pe 07 Noiembrie 2012, 09:53
#3
comunistilor
trebuie schimbata mentalitatea cu tineri cu forta de munca nu cu bosorogi ca voi NESIMTITILOR!\\n
catalin pe 06 Noiembrie 2012, 14:18
#2
Saraca tara...
are parte de parlamentari care nu au nicio inclinare pentru politica. Beizadelele si parvenitii au \\\"fumat\\\" toate laturile tentante ale vietii. Sunt mancati si de aceasta c*riozitate: cum e sa fii parlamentar... Cred ca o sa le placa, mai ales cand vor pleca prin strainatate... la fel de fel de intruniri, pe banii prostimii... \\nUn lucru e sigur: isi vor face multe carti de vizita, cu multe telefoane, adresa de mail de la parlament..., pe care vor trece mentiunea: \\\"DEPUTAT IN PARLAMENTUL ROMANIEI\\\". Ce cool o sa fie...\\nSau, poate ard de nerabdare sa-si puna priceperea, forta de munca, expertiza (sic!) in slujba neamului; vor sa faca o Romanie europeana, asa cum au invatat de la tatucii lor, sa spuna pe sticla.
////:::|||||?Alexandria pe 06 Noiembrie 2012, 10:41
#1
saraca Madalina,
sta acasa si creste fetitele si Mihai iubeste navalnic o printesa numita Catalina.Sint sigura ca nasul are grija de toate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.