Marin Cune, o nulitate care a ajuns director la Prefectură!

24 August 2012, 00:07 | 5639 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Toyota Avensis, autoturismul lui Marin Cune, parcata in fata Prefecturii Teleorman.

Continuăm să publicăm nume ale unor turneni ajunşi în posturi importante la nivel central sau judeţean. Astăzi vom vorbi despre Marin Cune, un individ care a ajuns director al cabinetului Prefectului. Cune a lucrat până la 15.05.2012 în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, fiind un angajat care lua comisioane grase de la cei care aveau nevoie de anumite hârtii sau de la cei care erau controlaţi de Sanepid. Prin metota numită spagă, acest Cune a trăit bine în toate regimurile.

Este proprietarul a două autoturisme, Toyota Avensis şi Renault Laguna, cumpărate cu bani cash. Surprinzator am putea spune, deoarece veniturile sale, trecute în declaraţia de avere, sunt nesemnificative. Astfel, anul trecut, M.Cune a câştigat, ţineţi-vă bine, doar 151 de lei pe lună de la DSP. Da, 1,5 milioane de lei vechi, acesta este câştigul salarial trecut de Cune în declaraţia de avere. Cum naiba s-o descurca cu atât de puţini bani, Dumnezeu ştie!  ANAF ar trebui să ia la puricat veniturile familiei Cune, pentru că şi soata, Valerica, are doar 7 milioane de lei pe lună de la DSP. Probabil că în declaraţia de avere au trecut sumele pe care le primesc pe Lună, pe Pământ primind sume mult mai mari.

Acest individ, semianalfabet, care nu poate să spună o frază într-o limbă română corectă (de scris, nici nu mai vorbim!), este mare şef la Prefectură. S-a aranjat, nu-i mai trebuie nimic. Când s-au întocmit listele pentru consilieri locali, Cune nici n-a vrut să audă de un asemenea post. Ştia el ce ştia. O funcţie babană la centru ( nu cu salariu mare, cu câştiguri adiacente!) era "pohta" lui Marin Cune. A obţinut-o şi e în culmea fericirii! Cu asemnea indivizi, judeţul Teleorman a ajuns la colaps.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Marian Stirea pe 10 Ianuarie 2013, 11:55
#14
Nu va inteleg
Marin Cune este singurul om din Teleorman care stie cu adevarat ce este politica si cu ce se mananca! El a tinut tot PNL\\\'ul in spate...daca nu era el...nu mai exista filiala judeteana...! Veniti si voi cu stiri serioase, nu cu porcarii!
pnl pe 13 Septembrie 2012, 14:33
#13
.............
acest omulet stie sa dribleze foarte bine politica,deoarece el membru pnl dar face politica psd,asa a facut jocul primarilor psd din teritoriu si a distrus pnl peste tot.urcate in feriboat cu gasca ta si treci la bulgari omule sa nu te mai vedem la culoare,ca mancati banii tarii de pomana
nh3 pe 05 Septembrie 2012, 18:39
#12
voi cei de colo.
Santeti foarte mari (ai dracu).\\n
JOJO pe 29 August 2012, 13:50
#11
PENTRU TEPAR
\\\"...Marin Cune care nici macar nu e membru in organizatia Turnu Magurele\\\" citat din \\\"TEPARUL\\\".Probabil face parte din organizatia de la ROMA,GENEVA sau.... FLAMANDA(zis POIANA).\\nCe prost esti si tu...bine ti-a facut nevasta...!!!
Cristi pe 29 August 2012, 13:42
#10
PNL inexistent
NENE CUNE,\\nTi-ai batut joc de PNL-ul turnean si l-ai dat pe nimic...\\nSa-ti fie rusine mos scarbos si tradator.
DODO pe 29 August 2012, 13:38
#9
\"Ucigasul de sobolani\"
Domnul \\\"Virinel\\\" supranumit si \\\"Ucigasul de sobolani\\\" ca doar asta ia fost meseria pana acum cateva luni in urma, cand brusc a devenit \\\"domnu injiner\\\",isi face treaba mai ales pe a lui personala. Lasa ca e bine...ca nu se stie cat mai are de trait...
Liviu Rusu pe 27 August 2012, 14:57
#8
replica
Pentru \\\"Un Liberal Batran si Virinel Columbeanu\\\" din care rezulta ca nu stiu nimic despre organizatia PNL Turnu Magurele decat aloca epitete membrilor gen\\\"penalul,teapa fratioare sau carnatul toti condusi de Marin Cune care nici macar nu e membru in organizatia Turnu Magurele.Victor Ivan e penal poate pentru ca a a sesizat faptele penale de la spitalul Turnu Magurele ale predecesorului sau, Dinca Nelu e carnat pentru ca detine magazin alimentar, iar eu tepar desi nu am tepuit pe nimeni iar privitor la locul de munca pot sa-l asigur ca am 25 de ani vechime pe cartea de munca din care 15 in functii de conducere atat la stat cat si in sectorul privat.Masinile mele sau nevasta nu cred ca trebuie sa-i preocupe pe altii,iar la serviciul de ambulanta am fost numit de DSP si nu de Marin Cune.Cand scrieti un articol e bine sa va documentati mai intai, ca asa sa-ti versi umorile pe site .....
x pe 27 August 2012, 10:40
#7
avem inca drept de vot
Mai oameni buni, ziceti si voi bogdaproste ca nu s-au trezit toti ¨socacii¨ din tara asta care sa constatate ca poporul este prost si nu are dreptul sa voteze, adica superdoctii ghisei&socaci; sa reinventeze votul cenzitar. Ma apuca rasul gandandindu-ma ca vor vesnici prin parlament exemplare din astea troglodite care nu vor altceva decat cacarai. Nu va inteleg insa ce aveti impotriva lui Cune. El nu este ivan, de exemplu, nu este revolutionar, nu este tepar. Vina lui este ca s-a inconjurat de astfel de specimene pe care le mai si apara, culmea!
Nicu Chirigiu pe 24 August 2012, 17:55
#6
REPET
Dna Floarea,iar faceți pe avocata lui Cune Marin . Vă cred că a ajutat anumiți oameni, dar nu din banii lui,ci din ciubuc*ri . Nu elibera el acte, făcea numai verificarea documentației de autorizare a firmelor și contra unor //onorarii// grase întocmea referatele în vederea autorizării pe care directoarele de la DSP le aprobau,după ce își primeau //atențiile// cuvenite . Pentru a vedea că este analfabet,citiți-i un proces verbal și dacă înțelegeți ceva spuneți-mi ți mie !!
anonim pe 24 August 2012, 17:30
#5
MARIN CUNE
nea mihaie,cune nu este o nulitate,poate vrei sa spui cam smecher,151 de lei ineamna l5.1oo.ooo lei(ai gresit)sa nu spui ca nu a muncitca nu te crede nimeni,daca mai face si el o gainarie asta este altceva- grin arunca cu piatra si ai sa vezi.CUNE daca a putut a ajutat pe foarte multi,drept penru care are si dusmani.cit priveste alianta aici ai dreptate PNL-UL trebuia sa merga singur cum a mai mers pe vremuri demult uitate si a si reusit si tot cune era si inca citiva pe care nu-i mai amintesc ca nu are rost.sotia sa are pensie cred ca asta este drept ca amuncit femeia.cred ca buba este mult mai sus,mai faceti sapaturi-in rest sa dea d-zeu sa ne fie bine dar tare ma mai tem, la buc*resti astia nu mai termina cu circul
nae forever pe 24 August 2012, 17:19
#4
virinel columbeanu
asa este poreclit acest batran liberal care trage sforile unui asa zis pnl turnean .in realitate pnl turnu magurele este o adunatura de snapani,escroci si tepari.Sa exemplificam : famiglia tene (soferii),indispensabilul tepar ivan (penalul)nutica dorel(zis carnatul),liviu rusu(zis teapa fratioare).Apropo, acesta din urma este pus de seful sau marian cune in functia de manager la Ambulanta Teleorman! Mai mare rasul, unul ca acest tepar care a ramas fara masini,fara casa, fara nevasta(luata de unul \\\"vierme\\\"),fara loc de munca sa conduca \\\"SALVAREA\\\"judeteana !!!!!! HALAL VOUA netrebnicilor ! Si inca una pt.Mihai,autorul articolului:cune a absolvit si facultatea ! Asa ca este licentiat ! RUSINOS !!!
Boss pe 24 August 2012, 16:30
#3
Cune Marin
Nu stiu daca a fi director de cabinet in prefectura e o functie babana, cert e ca e tot functionar public adica din sistem, iar in calitatea pe care o avea la DSP nu putea elibera diverse hartii (probabil autorizatii) deci nu putea lua nici comisioane.Controalele efectuate erau dispuse de DSP nu de Cune Marin care era doar un functionar al acestei structuri deconcentrate.Renaultul Laguna apartine lui Cune Valentin si nu lui Cune Marin, iar soata nu poate lua bani de la DSP fiind pensionara.Castigurile adiacente la care se refera Mihai erau probabil spagile varsate de sefii de deconcentrate lui Teodor Nitulescu la colegiile prefecturale conduse de acesta din perioada guvernarii PDL si pentru plata carora erau jefuite sistematic toate institutiile subordonate prefecturii pin contracte oneroase .In rest numai de bine !
Un liberal batran pe 24 August 2012, 11:09
#2
Aveti ceea ce ati votat
Care sunt liberalii din Turnu Magurele,cei cativa care nu au reusit nici profesional,nici politic si cu o moralitate indoielnica?Ce doctrina,ce idei politice,ce initiative economice sau de dezvoltare a adus PNL in orasul nostru? Niste falsi revolutionari,ingineri si economisti care nu au performat in niciun sistem,fie el privat sau de stat,si care s-au dus in genunchi si s-au vandut PSD-istului Dragnea pentru niste functii caldute,de unde se mai poate fura cate ceva.Nu mai exista rusine,nu mai exista limite,nu mai exista constiinta,si mult mai grav.....nu mai exista PNL la Turnu Magurele si chiar in Romania.Fara USL !
floarea pe 24 August 2012, 09:17
#1
este pacat
Cune nu este o nulitate, este char OM.\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.