Camioanele Teldrum şi ale firmelor conduse de Sică, Tufeanu, M.Ristea circulă încărcate peste ce prevăd normele legale. Aşteptăm măsuri din partea autorităţilor locale!

30 Iunie 2012, 00:11 | 2780 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Autocamion care transporta materiale fara plasa de protectie

Scriam într-un articol anterior despre faptul că autocamionaele lui N.Ovedenie transportă diverse materiale fără să respecte normnele legale. Aminteam şi despre accidentul căruia i-a căzut victimă un şofer din comuna Traian. Revenim la această situaţie pentru a arăta că şi autocamioanele altor transportatori circulă fără să respecte normele în vigoare. Este vorba  de autocamioane ale firmelor conduse de  Ristea Mugurel, Slabu Sică, Tufeanu Florin, dar şi de autocamioanele "celebrei" Teldrum.

Se transportă, printre altele, nisip, cereale, pământ, materiale, care se împrăştie pe drum şi pun în pericol traficul rutier şi viaţa oamenilor. Greutatea încărcăturii depăşeşte cu mult ce prevede legea şi ce pot duce drumurile. Autorităţile locale închid ochii la aceste încălcări ale legii, ştiut fiind că sunt corupte. Distrug drumurile, ne pun viaţa în pericol,  ce trebuie să se mai întâmple ca autorităţile  să se sesizeze? Poate că unii angajaţi din instituţiile statului ar aplica legea, dar nu o pot face din cauza şefilor  lor, care sunt oamenii stăpânilor zonei. Nu doar drumurile sunt în pericol, dar sunt afectate  şi locuinţele aflate lângă drumurile pe unde trec autocamioanele.

Patronii firmelor au câştiguri uriaşe, în timp ce noi suportăm cheltuielile,  pentru că aşa e la noi. Şmecherii sunt prea şmecheri, poporul este bătaia lor  de joc. Nu este de mirare ce se întâmplă, pentru că de peste 16 ani, în Teleorman este o conducere dictatorială. În judeţ se face doar ce doresc stăpânii zonei, nu ce este bun pentru locuitori.  O altă chestiune, semnalată de cititorii noştri, este furtul de nisip din cariere. Cine controlează cât nisip pleacă din cariere? Evaziunea fiscală şi furtul sunt în floare. Cineva trebuie să se sesizeze şi să ia măsuri!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
x pe 02 Iulie 2012, 08:51
#6
bre, bre, bre
Haideti sa nu ii dam importanta doamnei/domnisoarei/domnului care se vrea ¨baut/a¨. Atunci cand in mintea unui asemenea personaj se contorsioneaza o idee, trebuie sa fie foarte dureros. Mai bine ar fi sa o compatimiti si sa o lasati ........
eu pe 01 Iulie 2012, 13:53
#5
Gabitza, in ce clasa esti?
Daca nu as sti sa scriu romaneste, ca in cazul tau, mi-as vede de treaba mea si nu le-as mai arata si altora cat ma duce pe mine capul. grin
gabitza pe 01 Iulie 2012, 00:16
#4
pt.flori
SA MA BEI ! wink
Flori pe 30 Iunie 2012, 18:29
#3
pt. gabitza
Gabitza,proasta esti fato ! Unde naiba ai facut tu scoala? Sau nu prea ai dat pe acolo? Habar nu ai de folosirea acuzativului,corect era : \\\"mizeriile pe care le scrieti\\\" .Sa nu mai vorbim despre \\\"vre-un \\\", asa cum ai scris tu.Corect este \\\"vreun\\\". Dar de unde sa stii tu din astea? Esti proasta rau,rau..........Trecila sapa,acolo e locul tau,nu le mai purta tu de grija lui Cracea si Nitulescu,ca nu e de nasul tau asa ceva.Hai scrie repede zece pagini cu \\\"rahatu\\\", dar articulat,ca sa-ti intre-n cap.(Pentru ca tu ai scris nearticulat).
gabitza pe 30 Iunie 2012, 17:43
#2
pentru cei care scriu mizeriile astea
AVETI UN SITE DE TOT RAHATU!\\nTOATE MIZERIILE ASTEA CARE LE SCRIETI IN ARTICOLELE ASTEA DE RAHAT AU VRE-UN ADEVAR?NUMAI BALIVERNE.\\nPDL-ISTI JEGOSI!\\nDe hotul ala de Nitulescu nu comentati nimic?\\nDe banditul ala de Cracea nu aveti nimic de zis?\\nAVETI UN SITE CU STIRI CARE SE BAZEAZA NUMAI PE MINCIUNI SI ABERATII DE 2 LEI !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.