Hanul Diligenţei de la Banciu, deschis doar pentru L.Dragnea.

10 Mai 2012, 00:16 | 3315 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Hanul Diligentei

Banciu era, cu mult timp în urmă, locul unde locuitorii oraşului puteau să mănânce şi să se distreze. În timpurile noastre, când judetul este condus de L.Dragnea, acolo mănâncă elita oraşului cu invitaţii sai. Va mai amintiți de Sărbătoarea Salcâmului, o tradițională serbare ce se desfășura la Banciu? Au trecut acele timpuri, Hanul Diligentei a devenit acum proprietatea lui L.Dragnea.
Domnul Dragnea, presedintele CJ Teleorman,  preferă să mănânce acolo şi să nu fie deranjat de popor. Hanul a ajuns să fie al unui singur locuitor care serveşte masa şi primeşte oaspeţi de câteva ori pe an, în restul timpului este închis. Cu mult timp în urmă, doar Ceauşescu şi nomenclatura comunista se bucurau de asemenea privilegii. Locuitorii oraşului, care nu au multe alternative de petrecere a timpului liber, sunt privaţi de acel loc frumos şi sunt trimişi în pădurile din împrejurimile oraşului, să facă un grătar.

Numai domnul Dragnea, ca un demn reprezentant la PSD, merită să petreacă în acel loc, restul locuitorilor, în pădure. Ne bucurăm de Banciu prin reprezentantul oraşului. Domnul Dragnea are nevoie să petreacă, după ce oboseşte gândindu-se la problemele noastre. Suntem fericiţi că dumnealui poate să se distreze într-un mediu plăcut, la aer curat şi fără să fie obligat să se ascundă, atunci când mănâncă sarmale fierte în oală de pământ, de exemplu. Evident că meniul mai marelui judeţului este complex, are multe delicatese, pe care noi, ceilalţi, nici nu visăm că le-am putea mânca. Multor oameni le e dor de Banciu, cel deschis tuturor, dar trebuie să-şi pună poftă-n cui.

Ce n-a reuşit Ceaușescu, să transforme Banciu într-un local cu circuit închis, a reuşit domnul Dragnea, social-democratul. Pe când o invitaţie la Banciu pentru pensionarii din Turnu-Măgurele?

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
? pe 12 Mai 2012, 19:31
#6
pt. nr. 4
Este Dragnea proprietarul Hanului Diligentei? Nu l-am vazut in declaratia de avere.
yyy pe 11 Mai 2012, 19:44
#5
yyy
cred ca atit ne-au mai ramas doar maidanezii ca in rest indiferent cine ar fi tot pentru ei isi ia tot zipper ;-u
adsjkichbf pe 11 Mai 2012, 17:35
#4
OOOOOOOOOOOOFFF !!!!!!!!!!!!!!
Mai oameni buni,ce nu intelegeti ? Dragnea este PROPRIETARUL HANULUI,asadar este la latitudinea lui daca il pune sau nu la dispozitia publicului.Mai votati/l inca odata,si o sa faceti gratarele pe bloc.
gogutzu pe 11 Mai 2012, 11:11
#3
yyyy
taiem un caine si tot facem un gratar, ca madanezi gasim cu duiumul! smile)
yyyy pe 10 Mai 2012, 23:01
#2
yyy
cu ce sa face-ti gratare aveti? question ;\\n
x pe 10 Mai 2012, 09:07
#1
pcr-isti
Astia de la stanga spectrului politic au acumulat averi uriase sub aparenta unui populism je*os.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.