N.Mohanu, schimb aprins de cuvinte cu Benone Dana, primarul comunei Traian!

13 Martie 2012, 00:10 | 2783 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Loc de joaca in comuna Traian.

Apropierea alegerilor locale face ca în alianța USL să apară nemulțumirile, de așteptat până la un punct, având în vedere că sunt două partide opuse ca ideologii și ca trecut. Dacă, la centru, liderii se înțeleg la împărțirea posturilor și  funcțiilor, problemele apar în teritoriu, unde membrii celor două partide nu prea cad de acord în stabilirea candidaților la funcțiile de primar și consilieri locali.

Această alianță este destul de greu de acceptat de mulți membri ai celor două principale partide, mai mult este o înțelegere la centru, între lideri, care fac  ca multe decizii să fie luate împotriva voinței provinciei. Conducerea este centralizată în mâinile câtorva lideri, care conduc alianța dictatorial. La Roșiorii de Vede, cele două partide vor avea candidați separați, însă probleme sunt și în alte părți.

Astfel, în comuna Traian, primarul Benone Dana, a ajuns până acolo încât s-a certat verbal, destul de violent, cu N.Mohanu. Motivul disputei: cererea ultimativă a lui Mohanu ca B.Dana să accepte un viceprimar de la PNL. Primarul din Traian a refuzat categoric acest lucru, mai ales că viceprimar este, în acest moment, Gabriel Cristea, fratele consilierului local turnean Florentin Cristea, inginer la combinatul chimic.

Benone Dana nu dorește să ofere funcția de viceprimar unui partid care nu prea contează în comună. Surse apropiate de N.Mohanu ne-au declarat că Benone Dana a amenințat chiar cu demisia din PSD, dacă Mohanu va forța nota și-l va sili să semneze o înțelegere cu care primarul din Traian nu este de acord. Vom vedea dacă se va semna vreo înțelegere între cele două părți combatante, însă este greu de presupus că B.Dana va renunța la viceprimarul G.Cristea. Faptul că B.Dana l-a înfruntat pe Mohanu, care este liderul uselist din zona Turnu, demonstrează că primarul turnean și-a pierdut mult din autoritate. Se pare că B.Dana cunoaște bine situația din Tr.Măgurele și  că șansele  lui Mohanu de a câștiga, din nou, funcția de primar, s-au diminuat considerabil.

 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
xxx pe 14 Martie 2012, 07:40
#2
benone
benone poate trece din nou la PNL.Ce fac PNL-isti ca nu prea le auzim glasul?
anonim pe 14 Martie 2012, 07:02
#1
benone
pai asta parca a fost si PNL-ist.PNL-UL sta la remorca PSD-uli?sa le fie rusine
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.