Drumuri blocate şi localităţi fără energie electrică în Teleorman, din cauza ninsorilor şi viscolului puternic!

26 Ianuarie 2012, 00:34 | 3903 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Teleormanul afectat de zapada si viscolul puternic din ultimele ore

Aproximativ 60 de localităţi din judeţul Teleorman au rămas fără energie electrică din cauza zăpezii şi viscolului foarte puternic, iar vremea de afară îngreunează intervenţia echipelor CEZ Distribuţie pentru remedierea defecţiunilor.

Totodată, zeci de drumuri sunt blocate, în special în partea de nord a judeţului, iar serviciile de urgenţă intervin cu dificultate în zonele în care sunt solicitate. Drumul National 65 Turnu-Măgurele - Rosiorii de Vede este blocat, insa se actioneaza pentru deblocarea sa.

Astfel DJ 701 este blocat între Ciolăneşti – Zâmbreasca – Dobroteşti, dar echipele de la deszăpezire sunt în zonă. Pe DJ 612A, DJ 679 şi DJ 601 F nu se acţionează, iar drumurile sunt blocate de nămeţi. Pe DJ 506 sunt probleme între Vităneşti şi Răzmireşti, dar se acţionează pentru deblocarea căii de acces. Mai sunt probleme la ieşirea din Alexandria spre Orbeasca, pe DJ 504 între Orbeasca şi Olteni, şi pe DJ 612 între Băbăiţa şi Botoroaga.

Drumurile 601F Zimnicea – Cosmeşti şi 503 Blejeşti – Purani sunt parţial blocate, pe care nu se intervine.

Poliţiştii teleormăneni îi sfătuiesc pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat autovehiculele corespunzator. De asemenea, dacă asfaltul este acoperit de zăpadă, gheaţă polei, şoferii nu trebuie să bruscheze volanul şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
cristi pe 03 Februarie 2012, 17:02
#1
jhgr
halal de dezapezirile care la faceti \\n\\n zipper zipper
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.