Luni, 28 noiembrie, va fi căldură în școlile din Turnu-Măgurele, însă cursuri se vor desfășura doar în unele dintre ele.

28 Noiembrie 2011, 00:08 | 3125 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
De luni, nu vor mai fi multe sali de clasa fara elevi.

Din data de luni, 28 noiembrie, în toate școlile din Turnu-Măgurele va fi căldură. Deși Mohanu propusese și CL Tr.Măgurele acceptase, ca școlile să fie debranșate de la sistemul centralizat de încălzire, din cauza incapacității primăriei de a monta centrale termice în școli, acest lucru nu s-a întâmplat. E adevărat însă faptul că funcționarea centralelor de cartier este foarte costisitoare, însă e singura soluție.

Chiar dacă va fi căldură, nu toate școlile reincep cursurile.  Astfel, la Colegiul Național Unirea, unde sindicatul este puternic pesederizat, elevii au fost anunțați să stea acasă, pentru că nu se vor face cursuri. La Liceul Marin Preda situația este ambiguă, unii profesori dorind să reînceapă cursurile, alții, nu. Se pare că cei mici, clasele I-IV, de la sus amintitul liceu, nu vor începe cursurile. Cum este perioada tezelor, situația este  mai mult decât delicată.

Celelalte școli, care nu au funcționat săptămâna trecută, au anunțat elevii că  se va reintra în programul normal. Astfel, Grupul Școlar Agricol și Colegiul Tehnic D.Praporgescu vor începe sau vor continua cursurile. Toate școlile generale, din câte suntem informați, vor reîncepe cursurile, însă nu sunt excluse surprize.

Spunem acest lucru pentru că luni, 28 noiembrie, primarul Mohanu și reprezentanți ai sindicatelor de la școlile din Turnu-Măgurele, se vor deplasa la București pentru o întâlnire cu conducerea Camerei Deputaților. Nu știm de ce  merg acolo și profesori, pentru că Mohanu este cel care trebuie să rezolve situația. Când a susținut doi parlamentari, care nu mai vin prin zona Turnu, primarul și-a bătut singur cuie în talpă. Din păcate, suferă profesorii și elevii, nu cel care trebuia să pătimească.

Ce-i pasă lui Mohanu, când dânsul are vilă la Craiova și avere foarte mare? Mohanu poate trăi fără salariu ani de zile, profesorii și funcționarii din Primărie, nu. Întâlnirea de la București trebuia organizată încă din septembrie, acum este foarte târziu.

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
elena pe 29 Noiembrie 2011, 21:58
#6
salarii si iar salarii.....
de ce mergeti luni la Parlament sa asistati in direct la ionlocuirea lui Geoana cu Blaga.... cita prostie, cita hotie....... PSD-isti care ati distrus oarasul turnu magurele.... RUSINE.......
CARAGIALE pe 29 Noiembrie 2011, 13:01
#5
EU CU CINE VOTEZ ?
CAND DOI NEBUNI SE CEARTA OAMENII NEVINOVATI PIERD .PRINCIPALUL VINOVAT ESTE BOC . BASESCU NU AR FI GASIT UN DOBITOC MAI CRETIN CA BOC. CONCRET . AR FI MULT MAI BUN CA PREFECT DL. ING. NASTASESCU ION, IAR NITULESCU SA SE DUCA LA BECALI. SOARTA LUI MOHANU NUMAI ELECTORATUL O DECIDE. NE PLACE SAU NU. ASA E LEGEA .
Nelu pe 28 Noiembrie 2011, 18:57
#4
de bine
Primarul asta nenorocit a fost,este si va fi pedepsit de un Prefect legist.Nu inteleg insa de ce trebuie sa sufere persoane fara nici o jegatura nici cu unul nici cu altul.Adica unul ii blocheaza celuilalt bugetul din care -surpriza- traiesc si persoane apolitice chiar si care nu au nici o vina . Inainte de blocarea fondurilor sau conturilor primariei domnul Nitulescu si-a pus intrebarea daca prin acest gest va crea drame in familii salarizate din acest buget sau va pune in pericol chiar viata unora??!?!!.Eu cred ca nu si-a pus aceasta intrebare pt. ca raspunsul il stia.Nu vreau sa merg mai departe cu speculatiile dar mai pot adauga faptul ca pt.acte ilegale ale alesului local Mohanu,trebuia ca Prefectul sa il suspende sa il defereasca justitiei, sa il calce in picioare,sa il beleasca,sa-i fi facut orice ar fi vrut dumnealui dar sa nu loveasca in cetatenii pe care (chipurile) vrea sa ii ajute,sa ii sustina,sa le faca dreptate.Este un fapt de o gravitate fara precedent: crima/genocid.
floarea pe 28 Noiembrie 2011, 15:12
#3
pentru floarea
Bre, alt pseudonim nu gasisi?! Acu sa nu imi mai recunosc postarile.
floarea pe 28 Noiembrie 2011, 13:19
#2
inghetarea anului scolar?
gandul profesorilor este sa inghete anu scolar...
zic si eu pe 28 Noiembrie 2011, 09:04
#1
si salariile?
Dar salariile profesorilor nu se dau?\\n
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.