A.Văduva, consilierul cercetat de Parchet, membru în C.A. la Colegiul Național "Unirea" Turnu-Măgurele!

06 Octombrie 2011, 00:05 | 2820 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Colegiul National Unirea Turnu-Magurele

Primarul orașului, N.Mohanu, a împlinit 65 de ani, vârstă la care orice om normal se pensionează. Pensionarea nu este o pedeapsă, este un lucru firesc. N.Mohanu nu dorește să plece de la Primărie, dumnealui vrea să iasă din Primărie, cum spunea I.Iliescu, "cu picioarele înainte".

Bătrânețea începe însă să-și spună cuvântul și primarul turnean  realizează  gafă după gafă. Una dintre ele, cea mai recentă, este numirea în funcția de reprezentant al CL. Tr.Măgurele, în Consiliul de Administrație al Colegiului Național "Unirea",  a lui Aurelian Văduva, consilier la Compartimentul Urbanism, amenajarea teritoriului, disciplină în construcții.

A.Văduva este cercetat de Parchet, la sesizarea Agenției Naționale de Integritate, pentru fals în declarații și încălcarea regimului juridic al incompatibilității. Orice om sănătos la cap ar fi realizat că A.Văduva nu mai poate să exercite vreo funcție până când Parchetul nu va lua o decizie în acest caz. Cum Mohanu crede că este mai presus de lege, dumnealui l-a propus, iar consilierii lingăi  l-au votat, membru în C.A. la Colegiul Unirea.  Ce să-i învețe pe profesori acest individ? Cum se fentează legea?

O mai mare jignire adusă Colegiului Unirea chiar că nu putea exista, un consilier cercetat penal reprezintă Primăria in C.A.! Liceul Unirea, unde și L.Dragnea a terminat 12 clase, este tratat ca o școală de țară, unde oricine poate deveni membru al C.A. Domnule Mohanu, schimbați-l pe A.Văduva  din CA, astfel elevii acestei prestigioase unități vor crede că  dacă încalci legea rămâi nepedepsit.

Din ciclul "ce trăznăi mai face primarul Mohanu", va anunțăm că la Grădiniță nr. 7 a fost numit membru în CA un inginer zootehnist, S.Ciupitu. Bravos, domn` primar!  O melodie merită primarul turnean pentru asemenea pozne, și anume: "Bătrânețe, haine grele". E timpul pentru pensie, domnule primar.

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Neagu Gheoghita pe 11 Decembrie 2011, 23:25
#9
CORUPTIA !!!
D-le ziarist, admir c*rajul articolului d-voastra. Pacat de Colegiul Unirea care are in C.Adm. un faptuitor ca Vaduva si pe care Politia, Parchetul si judecatorul l-au desemnat ca pe un cetatean de onoare. \\nVaduva se crede mai presus de lege, dar nimic nu este intamplator, si va sugerez sa urmariti acest caz in care dreptatea sper sa iasa la suprafata. \\nAstept comentarii de la dl ziarist.
floarea pe 10 Octombrie 2011, 14:05
#8
fiti atenti totusi
Sa ai pareri personale nu inseamna ca pupi dosuri. Mai bine intelegeti ca trebuie sa ne respectam intai pe noi. Prin urmare domnule Dragos si domnule Vision, desi aveti pareri diferite....Oricum, si eu cred ca un zootehnist in primarie daca nu poate trata de dementa senila poate avea pareri bine documentate despre bolile animalelor. Pe cale de consecinta primaria de la Turnu este o ferma zootehnica care are un doctor bun. La mai mare!Sau Mohanu vrea sa inaugureze o gradina zoologica in cadrul primariei unde sa mai taie si bilete de intrare. Asa rezolva problema bugetului local pe care l-a adoptat pana l-a zapacit.
Vio pe 07 Octombrie 2011, 15:09
#7
fiti cinstiti
Ce aveti fratilor? Articolul era despre Vaduva si voi ati inceput sa loviti intr-un om care este chiar de calitate:Silviu Ciupitu.Luati in calcul magariile facute de Vaduva,care ia spagile de peste tot.Nu face nimic, daca nu \\\"iese ceva\\\".Pentru orice autorizatie de constructie, cat de mica, face front comun cu madam Roventa si trage pe bietii oameni de le ia si ultimul banut. Lasati-l pe bietul Silvica,rar mai gasesti oameni cinstiti ca el in primarie. Luati-va de aia care fac si desfac totul.De mincinosul de Mohanu, de slugile plasate prin diverse functii, de hotii aia carora le sporesc averile cu fiecare zi.
Vision pe 07 Octombrie 2011, 15:02
#6
pt. dragos, cu d mic
Da bai,e nevoie in primarie de zootehnist,ca la cata balega lasa Nae in urma lui...De ce spuneai ca da dovada zootehnistul la orice ora? De studii? Pai ce studiaza el din punct de vedere zootehnic in primarie?Analizeaza animalele de prin birouri? Nimeni nu pune la indoiala pregatirea zootehnistului. Dar ce ziceai tu ca mai cauti? Meseria de pupinc*rist? Pai ai gasit-o,te-a ajutat Mohanu. Pupinc*risti sunt peste tot. Depinde cine ii plateste . Pe tine e clar ca te plateste Nae.
dragos pe 07 Octombrie 2011, 10:54
#5
-
bai, daca ati fi voi capabili cum este cel de care vorbiti ar fi nemaipomenit. Bravo lui ca nu este un anonim in orasul asta, asa cum sunteti voi astia care comentati aici,niste neica-nimeni sunteti, cel putin are niste studii de care da dovada la orice ora.In nomenclatorul de meserii din romania nu am gasit meseria voastra a celor de la c*rucustiri.ro, adica de pupinc*rist sef. Mai caut, dar slabe sperante bai Georgica, Gabi, Stan sau care sunteti voi, 20 in 1!!!
Horia pe 07 Octombrie 2011, 08:43
#4
pt. Alfa
Corect! La atatea vite din primarie trebuia si un zootehnist!
alfa pe 06 Octombrie 2011, 21:03
#3
Silviu Ciupitu - un mare caracter
Vorbiti cu mare pacat de Silviu Ciupitu fara sa-l cunoasteti. E un profesionist desavarsit si un om de mare caracter. Sunt putini tineri valorosi ca el la ora actuala in Turnu Magurele. Merita tot respectul comunitatii pentru tot ce face pentru binele cultural al urbei noastre.
Stan pe 06 Octombrie 2011, 14:04
#2
Zooziaristul
Asa este. Zootehnistul a ajuns jurnalist.
Gabi pe 06 Octombrie 2011, 08:40
#1
pt. George
Bai George, vezi ca zootehnistul ala scrie in Ecouri Dunarene, cred ca este redactor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.