Depozitul de la Mavrodin - Dragnea amână licitația, pentru ca să câștige cine trebuie.

03 Octombrie 2011, 00:02 | 1911 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Depozitul de la Mavrodin

Depozitul de la Mavrodin este este unul din subiectele cele mai dezbătute în aceste zile. Consiliul Județean este beneficiarul acestui proiect și principalul răspunzător pentru faptul că se întârzie darea în folosință a depozitului. Dragnea nu trebuie să fugă de răspundere și să-și recunoască vina, sau vrea să iasă în față numai atunci când totul este bine? Jupânul are totuși un argument solid, și anume: Nitulescu este din Teleorman.

La fel ca și în cazul Koyo, unde numele străzii și acarul Păun de la Finanțe sunt vinovați  pentru deturnarea de bani de la Alexandria la Turnu, Nițulescu pune bete în roate deschiderii depozitului. Referitor la Prefect, acesta e vinovat pentru ce nu au făcut alții. Dragnea nu vine cu explicații punctuale și la obiect, preferă să ne ducă pe tărâmul politic, de unde  speră să ne jongleze cum vrea. Între timp județul este plin de gunoaie și de fum. Primăriile incendiază gropile neconforme pentru a ascunde urmele că acolo încă se depozitează  gunoi.

Pe lângă faptul că depozitul  are probleme din punct de vedere al obținerii autorizației de mediu, jupânul nu este interesat să organizeze licitația pentru desemnarea firmei care va strânge gunoiul din județ, deoarece îi este frică că nu mai poate face aranjamente de culise, din cauza lui Nitulescu, care stă cu ochii pe el. Dragnea așteaptă momentul potrivit, iar până atunci da vina pe răzbunări politice. Afacerea cu stransul gunoiului nu este de neglijat, fiind vorba de zeci de milioane de euro, așa că teleormanenii vor trebui să mai suporte până când Dragnea este sigur că va câștiga cine trebuie. Acesta este adevăratul motiv al amânării deschiderii Depozitului de la Mavrodin.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.