Pe strada Republicii din Turnu-Măgurele, un tânăr cu un scuter loveşte o femeie şi fuge de la locul accidentului.

24 August 2011, 00:08 | 2576 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Un astfel de scuter e pericol pe sosele din cauza conducatorilor neatenti.

În ziua de 18.08.2011 ora 20:30, S. Domnica de 43 ani, din comuna Saelele, judeţul Teleorman, în timp ce traversa regulamentar strada Republicii din municipiul Turnu Măgurele, pe trecerea pentru pietoni, a fost lovită de un moped condus de un tânăr. Atât femeia cât şi conducătorul de moped au căzut pe asfalt, însă acesta din urmă s-a ridicat şi a plecat de la locul accidentului.
Pietonul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea, iar poliţiştii au demarat acţiunile pentru căutarea conducătorului de moped.
În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de IPJ Teleorman, suspectul Netoi Cătălin de 21 ani din municipiul Turnu Măgurele, a fost identificat pe DN 51A, îndreptându-se către comuna Traian.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului fără încuviinţare”.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
anonim pe 17 Octombrie 2011, 18:20
#2
il cunosc pe acest baiat
grin
dan pe 26 August 2011, 10:43
#1
dan@yahoo.com
in turnu magurele masinile sunt parcate pe trecerea de pietoni daca esti intr-o intersectie cu auto viziblitatea in stanga dreapta este zero datorita masinilor\\nte intrebi daca exista politie\\npolitisti stau la ciuperca si mai amendeaza pe cate unul care merge cu 65 km/h
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.