L.Dragnea, serbări pe bani publici în comunele Traian şi Călmăţuiu.

02 August 2011, 00:11 | 2195 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Fosta cladire a Primariei din comuna Traian

 Jupânul judeţului, Liviu Dragnea, nu ratează nici un prilej de a petrece pe bani publici. În acet week-end, domnul Dragnea a mers la două petreceri. Prima, sărbătoarea comunei  Călmăţuiu, a fost una în care demagogia lui Dragnea a fost la cote înalte. Dumnealui le-a spus celor prezenţi că aşteaptă "ca copiii unora dintre dumneavoastră", l-am citat pe jupân, să se întoarcă în comună, pentru că agricultura va asigura un trai decent pentru toată lumea. 

Cât fariseism la acest individ! Păi, măi sfătuitorule, de ce nu-ţi trimiţi tu copii la Pleasov, de ce îi ţii la Bucureşti sau Alexandria? Primăriţa  Călmăţuiului a ţinut isonul şefului, linguşindu-l fără jenă.

 A doua petrecere a fost una mai mare, prilejuită de inaugurarea sediului Primăriei din comuna Traian. Dragnea a făcut obişnuitele promisiuni (oare, de ce nu spune că n-a făcut decât să se îmbogăţească în cei 15 ani de când conduce judeţul?!), după care a mers în clădirea şcolii din comună şi a mâncat. Nu putea un asemenea demnitar să mănânce la un loc cu "prostimea", de!, dumnealui e om cu greutate. Berea, sucurile şi fripturile au fost pentru toată lumea, pentru că, nu-i aşa, doar o dată se inaugurează Primăria. 

Nu s-a spus nici un cuvânt despre costul construcţiei, nici despre faptul că firma consilierului local turnean, Nicolae Procopiescu, a fost cea care a făcut lucrarea. Nu trebuie să ştie "boborul" asemenera lucruri! Dragnea a bifat încă două acţiuni de campanie electorală, banii publici au fost, iarăşi, aruncaţi pe apa Sâmbetei, însă acţiunea a fost executată. 

Dacă despre  Călmăţuiu aşteptam să nu se spună mai nimic, despre comuna Traian credeam că vom urmări transmisiuni peste transmisiuni la Radio Teldrum, ştiind că Emil Burtan, şeful radioului, este consilier local pesedist în această comună. 

S-a preferat tăcerea, pentru că oamenii ştiu că asemenea sărbători se fac din banii contribuabililor, nu ai lui Dragnea sau prietenilor dumisale. Domnule Dragnea, mai uşor cu fripturile, e cald! 

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
batranul pe 06 Septembrie 2011, 20:43
#4
vorbiti vorbe....
Ce stiti voi despre primaria nou construita la Traian? Dar despre cea veche pentru care se platea chirie o suma uriasa? Nu vorbiti ca sa vorbiti! Mai puneti-va si mintea la contributie nu numaiprostia si ambitiile politice!Si inca ceva:lasati mortii sa se odihneasca!
floarea pe 09 August 2011, 08:19
#3
pentru anonimu
Esti sigur de ceea ce afirmi? Poate ca e o modalitate ca unii sa-si linisteasca constiinta, dar nici in asemenea conditii nu este normal sa impingi un om pana la limita suportabilitatii, pana la suicid.
anonimu pe 06 August 2011, 12:50
#2
primarul din traian
se rasuceste cu bani de i-a furat
floarea pe 02 August 2011, 09:04
#1
atentie la neatentie
Domnul in cauza este el insusi o cacofonie. Una permisa de autoritatile statului. Cred ca fostul primar din Traian se rasuceste in mormant. Domnilor din pnl aveti ceva de spus?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.