Dragnea şi Anghel Gâdea, primarul Ciuperceniului, au adunat bătrânele satului să le spună despre OMG şi semnalizarea intersecţiei cu Flămânda.

29 Mai 2011, 00:39 | 2952 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
ciuperceni

 Sâmbătă, 28 mai, în comuna Ciuperceni a fost inaugurată noua clădire a dispensarului comunal. La festivitate a fost prezent, pe lângă autorităţile locale, şi L.Dragnea. Vizibil cuprins de emoţie, primarul  Anghel Gâdea, un semianalfabet, a început prin a se lăuda cu realizările de la începutul mandatului şi până în ziua când a venit Dragnea să-i inaugureze dispensarul medical. Primele două mari realizări, conform spuselor primarului, au fost semnalizarea intersecţiei cu Poiana şi adăposturile din staţiile de autobuz. După ce a terminat cu adăposturile, credem că a luat o pauză pentru odihnă, a băut puţină apă şi a continuat cu magazia şcolii. Aceasta credem că a avut un grad de complexitate mai mare, deoarece l-a apucat iarna şi a trecut la deszăpezirea drumurilor. 

Epuizat, de cititul atâtor realizări, domnul primar a mai omis, intenţionat, altele, deoarece bătrânele din comună voiau să-l asculte şi pe Drăgănică. La sfârşitul discursului, primarul a trecut la planurile de viitor şi a promis că va băga apă în comună. Trebuie să spunem, pentru cei ce nu cunosc iţele politicii locale, că fiul primarului Anghel Gâdea, Adrian, este unul dintre protejaţii lui Dragnea, fiind consilier judeţean şi, acum, manager al spitalului din Furculesti ( spital transformat recent în centru de sănătate).

După discursul primarului, a urmat cuvântarea jupânului judeţului, Liviu Dragnea. Sigur pe el, Dragnea a reuşit să "plimbe" bătrânele prin toată politica ţării, de la pătrunjelul, modificat genetic şi impozitat, al lui Tabără, până la "criminalii" ţării, Băsescu şi Boc. Ştiind că oamenii de la ţară se sperie când aud cuvântul moguli, Dragnea le-a explicat că aceştia nu sunt răi, mai ales că unii dintre ei sunt membrii ai alianţei USL.

Ca să le demonstreze acest lucru, Dragnea a spus bătrânelor din Ciuperceni să privească în următoarele seri la Antena 3, unde dumnealui şi-a luat abonament şi vorbeşte despre rezolvarea problemelor ţării, deşi este incapabil să aducă un investitor în judeţul Teleorman.

Festivitatea  s-a încheiat cam repede, deoarece jupânul s-a grăbit să plece spre alte probleme "arzătoare" ale ţării, cum ar fi un grătar cu prietenii. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
primaru pe 28 Iunie 2011, 01:20
#7
!!!
asa comuna = asa primarie\\noameni de 2 lei primarie de 2 lei
/////?????///// pe 16 Iunie 2011, 20:18
#6
hoti si analfabeti
in primaria ciuperceni sunt numai idioti carre nu au habar de nevoile oamenilor, ci doar de inbogatirea lor rapida pe spatele saracilor\\n
bunica pe 30 Mai 2011, 19:43
#5
votati-l pe badaluta
sa-l votam primar la ciuperceni pe ion badaluta, ca e bun, sta numai beat, iar noi ne facem de cap prin primarie.iar ca viceprimar, sa-l votam pe fane toroiman ca e de-al nostru
anonim pe 30 Mai 2011, 09:25
#4
si Marius
Macar s-a facut ceva in sat acum.Cat a fost nespalatul ala de Zamfir Marius primar ce a facut?ne-a luat si bec*rile de pe stalpi.
gogu pe 30 Mai 2011, 08:49
#3
salut
cand babele nu mai pot sa il aplaude o sa aduca chinezi rolleyes
floridor pe 30 Mai 2011, 08:31
#2
asa cum a fost
Soferul era Simionescu.
doina pe 29 Mai 2011, 17:21
#1
doamne fereste !
Ciuperceni,Seaca,gratar cu prietenii,doamne fereste sa nu se intimple ca acum trei ani,cind sa intors jupinul de la un gratar cu prietenii poporului,de la Seaca si in Ciuprceni dumnealui sau \\\"soferul\\\",au accidentat mortal un barbat .Poate a fost de vina \\\"mortul\\\",sau cine stie,piaza rea, in orice caz,cind este vorba de Seaca si Ciuperceni, de gratare,nu este de bine ! red face excaim question
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.