Gunoaie strânse de elevi. Primarul Mohanu, ca de obicei, spectator.

03 Mai 2011, 00:10 | 1922 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
La strâns gunoaie!

 

La sfârşitul săptămânii trecute, câteva grupe de elevi, de la Colegiul Naţional Unirea din Turnu-Măgurele, au participat la o acţiune de ecologizare în oraş. Cum pesedistii au organizat "1Mai verde", şi primarul Mohanu a participat cu privirea. Aceasta este poziţia care îi place foarte  mult: să stea şi să se uite cum alţii muncesc. 

Dumnealui este greierele din primăria turneana, cel care cântă alegătorilor în campanie dar care nu face nimic patru ani de zile. Cum o asemenera acţiune a primarului nu putea rămâne nelăudata, lingăii de la radio Teldrum au şi pornit o campanie de lăudare a individului care n-a făcut nimic: Mohanu. 

Profesorul Mihai Călin, organizatorul acţiunii, a vorbit 2 minute, primarul a vorbit 5, că, deh, e primar şi Dragnea îl iubeşte. Mohanu şi-a dat cu stângu-n dreptul, după obicei, când a declarat: "sunt plăcut surprins că un profesor se ocupă tot timpul cu acţiuni de ecologizare şi de strângere a gunoiului." Da, domnule primar, şi noi suntem surprinşi, dar turnenii se aşteptau ca un alt profesor, adică dumneavoastră, să se ocupe, mereu, de aceste lucruri, că de-asta a fost ales primar. Naivii de noi, dumneata ai fost ales să te îmbogăţeşti, nu să te ocupi de curăţenia oraşului! 

După ce că dumneata nu faci nimic opentru a avea un oraş curat, mai şi doreşti ca acţiunea elevilor să facă  şi comunitatea să răspundă. Păi, domnule Mohanu, comunitatea răspunde, dar dacă primarul este un individ incapabil, cum să ajute comunitatea? Dumneata doreşti ca acţiunea elevilor de la CN Unirea să fie bulgărele de zăpadă care se rostogoleşte şi face să se  implice şi pe ceilalţi.

 Noi sperăm că asemenea acţiuni să fie bulgărele care să aducă schimbarea în primăria turneana, ne-am săturat de un asemenea primar. Bulgărele care o să vă trimită la pensie va veni de la cei tineri, care sunt dezamăgiţi de situaţia din oraş. 

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Dan Nicolae pe 03 Mai 2011, 12:39
#1
Despre dom\' primar si nu numai...
Sunt plecat din Tr Magurele de ani buni,dar din cand in cand vin la parintii mei.L-asm avut prof de sport pe individul asta, era la fel de \\\"muncitor\\\" si pe vremea aia,plus un flegmatic plin de superioritate infantila si niciodata justificata. Si pt ca articolul face ref si la c*ratenia orasului ma intreb: pana cand se vor mai folosi acele fosile de masini si tractoare (care trebuiau casate de cel putin 10 ani)? Stiu ca zilnic se strica,zilnic fac pene de cauciuc. Pacat ca nu pot atasa ctv poze facute intamplator. Altfel,am sa va spun ca mi-a fost rusine cand am aflat ca acesti hoti nesatui si infatuati neocomunisti de la psd (nu pot scrie cu litere mari), la ultimele alegeri au avut cel mai mare procentaj din tara,motiv pt care s-au adunat la conferinta in primaria pastorita de dom profesor sportiv. Votati-i, fratilor, in continuare ca sa traiti bine in acea umbra de oras.Nu sunt membru al niciunui partid, cred insa ca trebuie sa existe cineva in orasul ala caruia chiar ii pasa, de oameni, de oras.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.