Filmul de lung metraj "Cartier", realizat la CN Unirea din Turnu-Măgurele, a avut premiera sâmbătă seara.

12 Martie 2011, 23:53 | 4289 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal

Colegiul Naţional Unirea ne-a obişnuit ca  în fiecare an să realizeze câte un film de lung metraj. Regizorul acestor filme este profesorul Orbesteanu Ovidiu, un talentat artist din oraşul nostru. Sâmbătă seara, în sala de festivităţi a primăriei turnene, a avut loc premiera filmului "Cartier". Au participat numeroşi elevi şi un grup destul de mare de cadre didactice de la CN Unirea.

     Filmul vorbeşte despre traficanţii de droguri şi victimele acestui flagel mondial. Pe lângă elevi ai liceului, un rol important în film, cel al  unui traficant rus, îl are profesorul Tatarici Mircea. Filmul a avut un succes frumos, spectatorii aplaudând, la final,  munca întregii echipe care a realizat filmul.

     Din păcate pentru Turnu-Măgurele, nu există nici un cinematograf în care să fie prezentat acest film. Mohanu şi gaşca sa, au distrus orice urmă de cultură în acest oraş sărac şi trist.  Doar în sala primăriei se poate urmări un film pe ecran mare, pentru că de  cinematografe a avut grijă Mohanu să le distrugă. S-au băgat sute de milioane în reparaţia fostului cinema Flacăra, dar nici acum, după 10 ani, nu se poate urmări un spectacol cinematografic acolo.

    Păcat de munca acestor oameni minunaţi, pentru că ceea  ce realizează nu poate fi urmărit decât de un număr mic de spectatori. Domnule Mohanu, v-aţi bătut joc de cinematografe şi mai aveţi tupeul să vorbiţi de cultură? Elevii de astăzi sunt votanţii de mâine, ei vor arăta că la conducerea primăriei trebuie să vină cineva care să respecte tinerii şi munca lor.

    Tinerii vor face ca greierele bătrân Mohanu sa meargă să cânte la Corbeni, orașul Turnu-Măgurele este saturat de bătaia de joc la carte a fost supus de acesta. Felicităm realizatorii şi actorii filmului, tineri care demonstrează că şi la Turnu-Măgurele se pot face multe lucruri frumoase.

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
formi seful pe 16 Mai 2011, 15:46
#11
alkapone zis FoRmY
PACAT DE ACEST FILM CA ESTE FOARTE FRUMOS DAC MOHANUL ******* A DISTRUS CINEMATOGRAFUL FMM LUI DE COMUNIST cool smile cool smirk
madalin pe 08 Aprilie 2011, 12:33
#10
super tare
a fost super tare. cool smile imi aminteste de filmele mai vechi ale actorilor actorilor nostri wink wink wink
ciprian pe 03 Aprilie 2011, 11:31
#9
film
cum pot sa fac rost de film
robyy style pe 15 Martie 2011, 17:50
#8
banuta cel mai personaj
cool smirk cool smirk cool smirk cool smirk cool smirk cool smirk mah cel mai mult mea plakut de banuta robert super a jukat:X\n
yoyoyo pe 15 Martie 2011, 15:35
#7
pt film
pacat de talentele din orasul in care m-am nascut, imi bag .... in el de oras edili locali l-au distrus nk sa isi cumpere divese propietati si terenuri care se afla in locrui scumpe din buc*resti .... turnu magurele a ajuns un kkt de orash si se va distruge si mai rau,,,, pacat faceti ceva bulangiilor de la puterea orasului ..........
alintat li\' pe 15 Martie 2011, 14:34
#6
frumos
e frumos filmu ... asta e cert apreciez munca si eforturile depuse .. asta e clar dar .. din ce tot citesc eu aici .. acest site e unu de atat la administratia orasului in special a liderilor psd locali.. si nu cred ca are rost sa amestecam politica cu munca celor ce au lucrat la film RUSINE CELUI CE A SCRIS ARTICOLUL(clar pdl-ist)
Relly pe 14 Martie 2011, 14:43
#5
pt Ana
Nu te contrazic in privinta faptului ca filmul este bun. Pacat insa, ca in loc de cinematograf se foloseste sala primariei. Nu era mai bine, daca aveam si noi in oras un cinematograf, in loc ca materialele de constructie sa mearga la Rosulescu, Iepure, Ely Iagar, Severica,etc ?
ana pe 13 Martie 2011, 21:31
#4
ana $ eliza
a fost cel mai frumos film ......... mie mi\'\'a placut foarte mult a fost o groaza de lume si actorii au jucat foare bn..........cand este dat si pe youtube \'\'cartier\'\'........eu asa as vrea sa al dea si pe net sau pe youtube .........a fost super filmul.:*:*:*....................super super este fain serialul ..........la vara este partea a-2-A din serial...........dabia astept sa o vad este super super
sile pe 13 Martie 2011, 20:14
#3
cultura
De-a dreptul uimitor!\nPrimul film realizat de un talental artist al orașului este un eveniment cultural la care nu pot ajunge turnenii !!!\nSunt sigur că există mulți oameni talentați în Turnu Măgurele dar locul unde să-și arate aptitudinile artistice lipsește cu desăvârșire.\nClica de mafioți care conduce orașul a distrus tot ceea ce înseamnă exprimare culturală sau sportivă.\nSper să plătească vinovații odată și odată !\nCu banii dați pentru ”Ecouri dunărene” (cea mai proastă revistă din lume!), în atâția ani, se putea renova sala de spectacole din Casa de cultură a sindicatelor.\nRușine, rușine, de mii de ori rușine pentru nemernicii vinovați !!!!\n
SOV pe 13 Martie 2011, 11:50
#2
pt.Banuta Robert
Nu era mai bine, daca aveam si noi un cinematograf in Turnu ? Ani de zile s-au mancat banii pentru constructia cinematografului Flacara, dar nu s-a intamplat nimic. Materialele care apar in devizele de lucrari de la cinematograf s-au dus acasa la Rosulescu, Severica Iagar, Cuclea,sau au fost folosite de catre Mohanu, ca pomeni electorale. Daca tot s-a cheltuit atata, unde sunt rezultatele ? Sa ne spuna Mohanu !
Banuta Robert Bogdan pe 13 Martie 2011, 09:34
#1
montaj & mix
nu mai conteaza unde s-a difuzat oricum filmul va ajunge la oricine doreste gratuit, important este ca a fost destul de multa lume, au stat si cate 2 pe scaun, au stat si in picioare. Pt acest lucru le multumim tuturor care au fost prezenti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.