La Turnu-Măgurele, hoţii îşi dau arama pe faţă. Atenţie unde depozitaţi obiectele din cupru!

05 Martie 2011, 23:17 | 2290 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal

 În zona Turnu-Măgurele, în ultimele luni, au avut loc multe furturi de obiecte din metal.  Sunt preferate gospodăriile, dar şi unităţile publice sunt pe lista căutătorilor de metale. Se "caută", în special, obiectele din metal, datorită preţului bun. Cele mai căutate sunt găleţile şi cazanele din aramă (1 kg de cupru a ajuns să coste 18 lei). Dacă nu găsesc cupru,hotii se mulţumesc şi cu metale cotate mult mai jos. Cu mulţi ani în urmă, furtul buteliilor devenise o modă printre hoţi, acum, aceste obiecte, nu mai au căutare.

 Proprietarii de obiecte din cupru  trebuie să fie atenţi unde le păstrează, pentru că ele sunt o tentaţie foarte mare pentru hoţi. Ultimul furt de obiecte din cupru a avut loc săptămâna trecută. Surse din Poliţia Turnu-Măgurele au precizat că la şcoala din comuna Traian au fost furate ţevile de cupru de la instalaţia de încălzire din şcoală. Hoţii au reuşit să spargă un geam şi, în week-end, au sustras ţevile de cupru. Deşi exista apa în instalaţia de încălzit, hoţii au tăiat ţevile şi au plecat cu o pradă destul de bogată.

 Furturile de cupru sau de obiecte din alt metal, cu preţ de vânzare mai mic, au devenit atât de dese încât s-au înfiinţat centre de colectare a metalelor în orice zonă a oraşului Turnu-Măgurele. 
 
 
 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mitica pe 08 Martie 2011, 08:50
#6
se stie si nu se vrea
Exista pe str.C.A.Rosetti un ti**n din Buzescu care colectioneaza toate neferoasele furate de pe raza orasului si a inprejurimilor. Poate ca de-aici ar trebuii sa inceapa politia cu cercetarile.\n Sa n-aveti frica.
www.ro pe 06 Martie 2011, 22:44
#5
ti**ni+politisti(militieni)=complicitate
Voi chiar credeti ca Mohanu nu stie?! Stie prea bine,cu nume si detalii,dar sunt muuuuult mai importante VOTURILE. Ne cred prosti,si mare pare dintre noi,CHIAR SUNT. Nu-i mai lasati sa rada de nooooiii !!!
Florin pe 06 Martie 2011, 18:13
#4
POLITIA STIE DAR TACE
Sunt TIGANI din zona strazilor Argesului si Luncii (in spatele fabricii de tricotaje),care fura cu ajutorul masinilor inscrise in SPANIA (FARA ASIGURARE SI ITP).Cu aceste masini ti**nii fac foarte multe infractiuni.Sa se verifice daca au permise de conducere. Astzi in fata casei ti**nului Berete era oprita o masina de POLITIE,dar ei stateau de vorba si radeau.Oare ce poate vorbi un organ de politie cu un ti**n cunoscut ca infractor ?
yo pe 06 Martie 2011, 14:00
#3
coruptie
ei nu rezolva cazuri din sactie de detinere ilegala de autoturism ca de sunt colegi dar sa mai rezolve si alte cazuri mai complicate.le e frica sa schimbe locul de minca daca nu le convine si nu sunt in stare.sa lase pe altii sasi faca treaba.mai stiie careva ceva de ancheta aia cu dinculescu?
damian pe 06 Martie 2011, 07:48
#2
nu se vrea
ATITA TIMP CIT NU SE VREA PRINDEREA SI RECUPERRAREA FURTURILOR, ACEST LUCRU SE VA PETRECE MEREU. POLITIA NU DORESTE SA ERADICHEZE ACEST FENOMEN. LA ASA PRIMER,ASA POLITIE!!!!!!!!!!
Lungu Marin pe 06 Martie 2011, 00:51
#1
Politie vigilenta
In fiecare zi sunt reclamatii cu privire la spargeri si furturi de metale din institutii sau gospodarii.POLITIA TREBUIE SA MONITORIZEZE TOATE CENTRELE DE COLECTARE A FIERULUI VECHI. Este simplu,cand cineva aduce metale neferoase,cupru,capace de canal sau altfel de metale,sa fie anuntata POLITIA.In caz contrar,firma respectiva sa fie amendata sau sa-i fie oprita activitatea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.