Tatiana Sandu - sponsor al lui Dragnea!

02 Martie 2011, 22:34 | 6111 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal

 

Tatiana Sandu este cunoscută în lumea bună din oraş, fiind beneficiara relaţiilor din jurul actualei puteri locale. Gurile rele vorbesc despre trecutul romanţat al dumneaei, din perioada când era angajata fostei fabrici de conserve. Atunci se numea Jiganie, dar ducea "tratative" cu domnul Sandu George pentru a purta numele acestuia. Acum ocupă funcţia de director-economic la ApaServ Alexandria.

 Ce nu ştie multă lume, despre această doamnă, este faptul că dumneaei a sponsorizat, cu o sumă mare,  PSD. Nu trebuie să ne mirăm despre dărnicia unor asemenea sponsori, deoarece ştim că sunt interpuşii jupânului. Doamna Sandu a dăruit pe masă suma de 17.000 lei, cam mult dacă ţinem cont că este angajat bugetar şi ar trebui să se plângă despre faptul că nu îi ajung banii. 170 de milioane de lei vechi este o  sumă mare pentru un bugetar, dar doamna Sandu îşi permite.

 Apa Serv anunţă că, din luna iulie, va scumpi apa pentru populaţie, lucru normal, pentru că de unde ar mai strânge doamna Sandu bani pentru sponsorizarea pesedeului? Doamna Sandu, în vârstă de 49 de ani, este omul de încredere al lui Dragnea în organizaţia de femei a PSD. Dumneaei este secretarul executiv al organizaţiei, mâna dreaptă a unei bune "prietene" a lui Dragnea, Viorica Dăncilă.

 Despre doamna Sandu putem spune că este o persoană  superpregatita, astfel că a trecut, cu nonşalanţă, de la conserve la apă. Gurile rele spun că nu se pricepe în nici unul dintre cele două domenii, dar, dacă Dragnea doreşte,  doamna Sandu poate ajunge orice. De ce o susţine Dragnea pe doamna Sandu? Poate că face parte din aceeaşi generaţie cu dumnealui, ambii fiind născuţi în anul 1962.

 Lucrurile din trecutul doamnei Sandu o recomandă pentru funcţii de conducere în PSD, ştiut fiind că "unora le plac, foarte mult, femeile", ne referim la Negoiţă sau Banicioiu, cei doi deputaţi pesedişti ai judeţului Teleorman. Oricum, 170 de milioane de lei este puţin, doamnă Sandu, puteţi mai mult! 

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
bula pe 04 August 2015, 08:53
#9
ce reprezinta acea suma pt.d-na SANDU ?
acea suma nu reprezinta decat 2 salarii de director economic la APA SERV .daca va ajunge europarlamentar cistiga banii inapoi si o doare in spate.
ANNE AVRAM pe 06 Noiembrie 2013, 16:01
#8
ARTIST
O BARFA RASUFLATA FARA SENS
X pe 03 Martie 2011, 20:19
#7
pt " ce conteaza"
Nu stiu cum isi deruleaza afacerile Barbulescu, dar stiu, ca Ely Iagar \"papa \" la bac miliarde, fara vreun rezultat. In afara de faptul ca MOHANU, ii da lunar un salariu de 50 de miloane, turnenii nu au nimic de castigat. Ce atata bac, la Turnu, cand este pod la Giurgiu, bac la Bechet si se face alt pod la Calafat ? Turneni, treziti-va !!!!! Acest bac a fost facut pentru ca febletea lui NAE sa fie directoare. Nu trece nimeni pe aici, pentru ca drumurile sunt facute prost, dupa metoda TELDRUM. Adica 2 cm de asfalt, care dupa prima zapada s-au terminat. Miliardele care intra in buzunarele lui DRAGNEA, sunt din banii nostri . Si MOHANU si ELY IAGAR sunt platiti tot de noi. Si stiti ce salarii au ? Intr-o luna, cat altii intr-un an. Sa le fie rusine !
ce conteaza pe 03 Martie 2011, 12:38
#6
cine doamna didina
cine doamna didina domnul director barbulescu a facut asa ceva, cand cu ceva articole in urma il lauda cineva, ca un bun manager ca a tinut firmele fara a lucra cu bani publici firmele lui sunt un magazin pe la lita si unul pe praporgescu mare manager .
martisor pe 03 Martie 2011, 10:19
#5
peste tot numai cu**ve
A sponsorizat si ea cum asponsorizat Alan, Dan Nitu si alti,,bogati,, din oras. Sau poate i-a dat Miki Spaga, stie ea de ce. Sotul ei, George Sandu, are afaceri cu ginerele lu Mohanu. Inca o asociere intre cu**ve si hoti.
didina pe 03 Martie 2011, 10:04
#4
toti sunt la fel
Care partid nu este sponsorizat?\nLa ultimele alegeri, un fost administrator de la o Asociatie de proprietari din oras si un doctor stomatolog imparteau bani pe Magurele pentru cei ce vor vota cu partidul lor. Mai tarziu s-a demonstrat ca d-l administrator avea o \"gaura\" la Asociatie de vreo 50 000 lei (adica 500 de milioane vechi) si nu avea prea multe luni de cand era administrator.\nAsa ca ar trebui sa ne uitam fiecare in c*rtile noastre si nu peste gard la vecini, ca in ziua de azi nu mai exista corectitudine si toate functiile sunt ocupate pe linie politica (vezi directorul de la spital - care a achizitionat 200 de calorifere electrice prin propria firma) si nu pe criteriul competentei si de aceea ne merge atat de bine.\n
Mitica pe 03 Martie 2011, 09:24
#3
un mezelic
Ce vorbiti voi acolo de 17 000 lei, o nimica toata, Sandu George, sotul doamnei ce are o asociatie agricola a tepuit pe Dinu Ionut(DGI) cu citeva miliarde, bani pentu multe campanii electorale de acum incolo.\n \nS-naveti frica.
xyz pe 03 Martie 2011, 07:01
#2
pt dl. Turneanu
Domnule Turneanu, daca Tatiana Sandu face parte din lumea buna a orasului,inseamna ca aceasta \" lume buna \" este formata numai din cazaturi de talia ei. De fapt daca ii enumeram pe cei care o sustin : Mohanu, Cuclea, Simionescu, Vladutu, Irinel de Turnu (Paladus), Ely Iagar, Simona Ghinea si toti ceilalti de teapa ei, ne dam seama ca au preocupari comune. Asta sa fie lumea buna a orasului nostru ? Mai bine apocalipsa din 2012 !!!!!!!!!
dan pe 03 Martie 2011, 00:21
#1
Babaciune
Ai ba ca asta e babaciune! Lu Banicioiu ii plac alea de 16 ani ca e peltic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.