Dragnea si fondurile europene.

12 Noiembrie 2010, 19:51 | 2980 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal

 Afacerile cu fonduri europene ale lui Dragnea  sunt de povestit nepoţilor. Omul care a reuşit să aducă în Teleorman şi să facă să fie aleşi deputaţi doi obsedaţi sexuali, N.Banicioiu şi R.Negoiţă, a reuşit să facă multe ghisefterii cu banii europeni.

Am vorbit despre afacerea "Coriandru", când, pentru a încasa o subvenţie de la U.E.  Dragnea a semănat coriandru primăvara, în loc de toamna, astfel că n-a obţinut vreo recoltă, coriandrul nereuşind să ajungă la maturitate. L.Dragnea şi Teldrumul au obţinut  însă subvenţia, care era de câteva ori mai mare decât costurile semănatului coriandrului. O  altă afacere  a tartorului şef al judeţului a fost făcută acum 5 ani. Astfel, pentru că firma Teldrum nu avea decât vreo 2000 de hectare de pământ şi pentru a obţine finanţare europeană masivă trebuia să aibă aproape dublu, domnul Dragnea, presat de timp, a cumpărat, eufemistic spus, pământ de la asociaţiile agricole din zona Turnu-Măgurele.

Astfel, asociaţia AgroPanacom, care deţinea pământ în arendă în cartierul Măgurele şi comuna Ciuperceni,  aparţinând familiei Arghir, a primt 1 miliard de la L.Dragnea pentru a ceda 1000 de hectare, imperios necesare pentru obţinerea de bani europeni. Să cedezi 1000 de hectare, la preţul de 1 milion de lei vechi /hectarul, a fost o afacere bună pentru Mihai Arghir şi tatăl său. O altă asociaţie care a primit aceeaşi sumă de bani, 1 miliard, a fost AgromTurris, reprezentată prin N.Mătură şi G.Mircea, asociaţie care avea pământ în cartierul Odaia. Iată cum Dragnea reuşeşte să facă afaceri şi să-şi întindă tentaculele asupra a tot ce este profitabil în zona noastră. Cu acei bani europeni L.Dragnea şi-a luat multe utilaje şi a pompat masiv fonduri la Bucureşti, pentru ca să obţină funcţia din PSD. Se mai miră unii de ce nu avem o agricultură performantă în judeţ, pentru că Dragnea nu ştie decât să sugă precum o căpuşă şi ultimele fonduri din judeţ.

Degeaba judeţul Teleorman a obţinut sute de milioane de euro dacă aceşti bani nu au fost investiti cu pricepere ci doar au fost matracaniti de Dragnea şi compania.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Adi pe 13 Noiembrie 2010, 06:28
#1
Cand lumea doarme,Dragnea fura !
Cum,nu avem specialisti in agricultura ?Dar Patica ce este? Aduce voturi in campanie,chiar daca nu e campanie agricola.Un taran semidoct,care se plimba cu Duster,sfideaza si ii fura pe tarani.Mare specialist !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.