Camionul care aduce moartea. Lovitură teribilă pentru familia Stochirlea din comuna Traian.

11 Octombrie 2010, 23:10 | 3322 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal

Azi dimineaţă, la ora 9, pe şoseaua care traversează cartierul Măgurele, într-o curbă, s-a petrecut un groaznic accident. Un şofer, ginerele patronului firmei Ovex, conducând un autocamion marca Volvo aparţinând firmei socrului său, a produs o dramă într-o familie din comuna Traian.

Încărcat peste capacitate, intrând într-o curbă cu viteză mare, din autocamion a căzut o bucată de piatră de vreo 50 de centimetri care a intrat prin geamul lateral al unei Dacii Papuc, cu nr. de înmatriculare CSC aparţinând lui N.Stochirlea. Bolovanul l-a lovit exact în cap pe nefericitul conducător auto, astfel că moartea a survenit pe loc. Dacia Papuc s-a oprit, ironie a soartei, chiar în  indicatorul care semnaliza  o curbă periculoasă. Din declaraţiile martorilor oculari, se pare că N.Stochirlea a văzut autocamionul venind cu viteză în curbă şi s-a tras spre marginea şoselei. Cineva spunea chiar, că victima ar fi văzut  că e posibil să cadă vreun bolovan din camion.

Dinamica accidentului confirmă faptul că Dacia Papuc se afla destul de departe de autocamion, însă acest lucru nu a ajutat deloc victima. Facem observaţia că Poliţia turneana a lăsat corpul victimei,  zăcând pe safalt, o perioadă destul de mare de timp. Ca şi în cazul accidentului de pe şoseaua Islazului, şi aici, victima, cu capul făcut fărâme, a rămas pe marginea şoselei înspăimântând pe cei care au trecut pe acolo. Atragem atenţia poliţiei că sunt obligaţi să acopere corpul victimelor pentru a nu crea traume unor simpli trecători. Multă lume a fost îngrozită de accident, observându-se o atenţie sporită a pietonilor şi a celor care conduc autoturisme atunci când trece un camion. Victima, N.Stochirlea, avea în jur de 55  de ani, fiind deţinătorul unui magazin alimentar în comuna Traian. Copii victimei, o faţă şi-un băiat, au fost şocaţi la aflarea vestii morţii tatălui lor. Criminalul, pentru că acest şofer nu poate să primească o altă denumire, este, aşa cum am scris mai sus, ginerele  patronului firmei Ovex, Nelu Ovedenie.

Camioanele pe care le deţine această firmă sunt printre masinile care, încărcate peste gabarit, distrug şosele şi pun în pericol parbrizele autoturismelor. Şoferul camionului Volvo este un împătimit al vitezei, multe curbe din zona Turnu făcând cunoştinţă cu nisip şi pietriş căzute din autocamion. Nelu Ovedenie, împreună cu fiul său, au fost, imediat după accident,  chemati la audieri şi duşi rapid la locul accidentului.  Această tragedie nu s-ar fi produs dacă N.Ovedenie nu era un apropiat al Primăriei şi astfel camioanele firmei sale nu erau controlate de poliţie, chiar dacă aveau, de foarte multe ori, gabaritul depăşit.

A trebuit să moară un om nevinovat pentru ca, sperăm noi, poliţia să  controleze toate aceste camioane încărcate cu mult peste capacitate. Nici camioanele firmei Teldrum nu sunt din cele care respectă legea, dar, ca şi în cazul lui N.Ovedenie, nu sunt controlate. Sperăm ca cei vinovaţi să plătească aşa cum merită. 

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
alin pe 28 Noiembrie 2014, 12:04
#29
a
downer
alin pe 28 Noiembrie 2011, 23:41
#28
.
downer downer
Gigi pe 11 Octombrie 2011, 19:08
#27
Zi trista
Deja a trecut 1 an!.păcat de acest om.prea bun si prea corect.nu merita acest sfârsit!.sa ai grija de tine nea nicule,si de noi!.
Gigi pe 11 Octombrie 2011, 19:00
#26
Așa e marius
Ne lipseste la toti.păcat!..un om prea bun.prea corect.ca să moară asa!.nea nicule,ai grijă de tine si de noi toti!
Marius pe 11 Octombrie 2011, 16:12
#25
1 an de la accident
Azi se implineste 1 an de la accident.de când Chiva Nicu nu mai există..ne lipsești enorm tuturor.D\\\'zeu să aiba grija de tine si să te odihnească in pace!
Marius pe 06 Octombrie 2011, 23:02
#24
Ovedenie,criminal....dar liber!.....să care pietroaie!
Ink o dată,se adevereste zicala...ai bani...ai putere......ovedenie liber.....feriti\\\'va de camioane!
Gabitzu\\\' pe 03 Septembrie 2011, 17:21
#23
Pt.toti kre latra si nu musk.
Voi snte-ti prea mici si prea prosti k sa intelegeti cum stau lucrurile!degeaba latrati k prosti,dak nu muskti nu-i bine,eu stau dar sa nu dati rau cu dinti k ma doare.dar va rog,in ordinea comentariilor.voi nu vedeti k nu sinte-ti luati in seama,ce draq.
Ninel Gabriel pe 19 Decembrie 2010, 11:27
#22
.
gabytza, un singur lucru am sa-ti spun: Ce se naste din pisica tot soareci mananca.\n\nDaca pricepi ce vreau sa zic, este bine, daca nu, nici n-am pretentia de la tine sa pricepi.\nIncearca doar sa te pui in locul baiatului mortului, care este de aceeasi varsta cu tine si sa te gandesti ca ti se poate intampla si tie sa treci printr-o asemenea tragedie.\nAtunci nu cred ca-l vei mai apara pe vinovat cu acelasi patos.
anonim pe 16 Decembrie 2010, 21:59
#21
anonim
dute in ... matii gabytza..ce daca comuna traian nu are 700-800 de pers?..au venit si din turnu si din ciuperceni daca te intereseaza..traiesti degeaba de pamantu asta...
doru pe 12 Noiembrie 2010, 13:59
#20
pentru gabytza:
Habar n-ai despre ce vorbesti.\\nNu comenta aiurea daca nu cunosti situatia.\\nNu reusesti decat sa arati cata nesimtire, rautate si prostie poate sa zaca in tine. Iar din greselile de ortografie pe care le faci, este evident ca nu prea esti dus pe la scoala.
gabytza pe 11 Noiembrie 2010, 23:14
#19
dorule iauzi ma
Nici macar nu este sotia sa, ci concubina. \\n700 - 800 de persoane nu are traianu.\\nDeci si prin urmare informeazate caci iar ai dato in bara.\\nCa tot ai adus vorba de Ove criminal se numeste ala care in mod voit omoara pe cineva, dar acolo sa produs un nefericit accident.\\nNu tin nici cu Ove nici cu Stochirlea dar k un simplu privitor observ si analizez cele intamplate ca ambi au fost vinovati... deci lasam pe mana justitiei sa spuna verdictul... \\nParerea Mea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink
doru pe 08 Noiembrie 2010, 19:47
#18
pt gabytza
Sa inteleg ca-l compatimesti pe Ove? Ca o sa aiba grija Dumnezeu sa fim si noi in locul lui Ove? El este bine, sanatos, in libertate, isi vede in continuare de afacerile lui, chiar nu se vede nicio problema la el.\\nIar un om tanar, in putere, muncitor, bun si cinstit zace in pamant din cauza inconstientei lui. \\nCopiii mortului sunt de compatimit ca au ramas fara sprijin cand aveau mai mare nevoie de ajutorul tatalui lor, si sotia lui care a ramas vaduva la doar 48 de ani.\\nCunosc familia indoliata si spun cu mana pe inima ca ei trec printr-o adevarata tragedie si ei trebuie compatimiti, nu criminalul. Pierderea acestui om este resimtita nu doar de familie, de copiii, sotia si parintii lui, ci si de foarte multi oameni care au fost ajutati de el. Valoarea deosebita a acestui om este relevata si de numarul foarte mare de persoane care au venit sa aprinda o lumanare pentru el si au participat la inmormantare. 700-800 de persoane au venit la inmormantare, stiu din surse sigure.\\nPe de alta parte, in afara de faptul ca-l compatimesti pe Ove, altceva n-am inteles din comentariul tau.\\nFoarte incoerent!\\n
gabytza pe 07 Noiembrie 2010, 21:39
#17
cik fac 1 comentaryu cu amindoi,ba e pt voi.
ba frate,tu habar nu ai de semnifiktia legi,da a rca_ului.dorule...i-ati CAPRE.COSTY-nele in locul tau as purta cask,pt orice eventualitate,parerea mea wink deci...am rezolvat enigma cu RCA-ul, fratilor v-am pwpat la perciuni habar nu aveti ceea ce inseamna responsabilitate Dumnezeu e sus si o sa aibe grija de voi sa fiti si voi in locul lui Ove. deci ... asigura marfa cu RCA (CASCO).
cristi pe 31 Octombrie 2010, 13:06
#16
eu am si RCA si casco
Eu am si RCA si Casco, si dupa acest accident, cand trec pe langa camioane de-astea mari, am teama in suflet si ma uit mereu ca nu cumva sa-mi cada si mie ceva in cap din incarcatura lor.\\nStiu ca nici RCA-ul, nici Casco nu ma salveaza.\\nPolitia ar fi trebuit de mult sa-si faca datoria si sa previna producerea unor asemenea accidente, prin luarea unor masuri impotriva acestor iresponsabili.\\n
doru pe 31 Octombrie 2010, 12:37
#15
tot pt. gabytza
Este evident ca nu stii care este rolul RCA-ului si sanctiunea care se aplica pt. lipsa acestuia.\\nRolul RCA-ului este ca, in caz de accident de circulatie, firma de asigurari unde este asigurat vinovatul de producerea accidentului, va plati in locul acestuia despagubirile catre victima accidentului sau catre mostenitorii acestuia, in caz de deces.\\nDaca nu are RCA, vinovatul plateste despagubirile din buzunarul sau.\\nNu te opreste nicio lege sa circuli fara RCA, atata timp cat iti asumi riscul de a plati din buzunar eventualele despagubiri in caz de accident.\\nSanctiunea aplicata in cazul in care te prinde politia fara RCA, este amenda contraventionala.\\nAm depus efortul sa scriu aceste randuri pentru a intelege si tu ca nu are nicio legatura lipsa RCA-ului cu producerea unui accident si moartea victimei. RCA-ul are rol doar in ceea ce priveste plata despagubirilor.\\nDaca in continuare vei sustine aceleasi ineptii, desi ti-am explicat babeste cum sta treaba, denota multa rautate si prostie din partea ta. Este clar ca nu cunosti legea in materie si nu inteleg cum ai primit permis de conducere cand habar n-ai de aceste chestiuni elementare.
doru pe 31 Octombrie 2010, 12:16
#14
pt. gabytza
Daca nu ai circulat cu masina cand aveai RCA-ul expirat, a fost de frica sa nu primesti vreo amenda de la Politie, nu pentru ca n-avea cine sa-ti salveze viata in caz de accident.\\nMacar ai bunul simt si nu mai continua cu asemenea ineptii.
gabytza pe 28 Octombrie 2010, 22:52
#13
pt costy
eu am avut rca_ul expirat,am stat cuminte si nu am circulat cu masina.acum ce om civilizat doreste altui om moartea?numai um om indurerat,nu?acolo a fost ghinion c*rat,nu altceva! hmmm hmmm hmmm
cris pe 17 Octombrie 2010, 21:04
#12
gabytza 86
Putea sa aiba teanc*ri de asigurari si hartii si tot nu puteau sa-l apere pe bietul om de pietroiul ucigas.\\nPentru lipsa asigurarii exista alte sanctiuni, nu condamnarea la moarte. \\nIncerci sa zici ca mortul este vinovat ca avea RCA-ul expirat iar Ovedenie era cu incarcatura asigurata si n-are nicio vina?\\nRusine sa-ti fie!\\nSa dea Dumnezeu sa-ti cada si tie un pietroi de 30 kg in cap, si sa ai grija sa ai RCA-ul la zi, sa vedem scapi!
costy pe 15 Octombrie 2010, 21:15
#11
gabitza 86
Ce legatura are daca avea asigurare sau itp la masina? Crezi ca daca eram eu sau tu care am trecut pe acolo la cateva minute si ne lovea pietroiul nu muream? Sa fim seriosi ! Fapta este facuta ! Si intr-adevar nu suntem noi in masura sa condamnam pe nimeni, dar cei care sunt trebuie sa-si faca treaba cu profesionalism ! O mare pierdere pentru comuna Traian !
gabytza 86 pe 14 Octombrie 2010, 19:36
#10
condoleante
dar nu ziceti ca omul acela nu avea asigurare,itm,deci nu avea nici ohirtie in regula la dacia aia.apropo pietroiu ia kazut pe parbriz.nui bag mina in gura,e vinovat dar cine sintem noi sa-i judekm! angry
dicaica pe 14 Octombrie 2010, 19:25
#9
despre accidentul din turnu
De unde stiti cine isi face si cine nu isi face datoria in Turnu magurele? Faceti voi...politia face cercetarile la fata locului ...nu condamna si nu trimite in judecata ....ASTA O FAC PROCURORII....ANALFABETILOR>>>>>>
sergiu pe 14 Octombrie 2010, 10:36
#8
urat
o sa muriti de grija altuia
Costy pe 13 Octombrie 2010, 19:58
#7
condoleante
Se pare ca criminalul nu este ginerele, ci chiar Ovedenie in persoana !!! Si este la o a doua fapta de acest gen ! Acum nu ar mai trebui sa scape, pentru ca daca da, va \\\"lovi\\\" din nou cu siguranta si nu se stie care din noi urmeaza ! Sa vedem insa cum dec*rg lucrurile !
catzadelacernica pe 13 Octombrie 2010, 18:00
#6
nu ma mira faptu
nu ma mira faptu ce sa in tampla in turnu-magurele angry este un mare haus politia nusi mai face treaba cum trebuie
ana pe 13 Octombrie 2010, 13:13
#5
criminalul la puscarie
condoleante familiei.
ana si mircea pe 13 Octombrie 2010, 13:10
#4
condoleante familiei
cunoastem aceasta familie ne pre rau pt ce sa intimplat vrem ca vinovatul sa plateasca;[LA PUSCARIE]Condoleante familiei.
eeeeeeeeeeeee pe 13 Octombrie 2010, 01:42
#3
fara cuvinte
acet oras si imprejurimile lui lasa de dorit mai ales cei de la directie cei care ar trebui sa protejeze lumea ma refer la politie medici etc ce pacat de oameni care locuiesc in acea tara nenorocita plina de hoti si nenorociti pacat de cei care isi duc zilele de azi pe miine care au muncit toata viata sa aibe o batrinete fericita si linistita dar nu este asa
121313 pe 12 Octombrie 2010, 10:39
#2
12313
foarte frumos postati numai comentariile care va convin, normal nesimtirea e in floare nu ma mina nik, la incompetenta din turnu magurele ce ar putea sa ma mire..... excaim
radu pe 12 Octombrie 2010, 09:48
#1
d
la puscarie grea cu criminalu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.