Gadea, Cuclea, Dragusin, Parvu, Carciumaru, Badanoiu - deschidem Politehnica la Alexandria si Zimnicea si am rezolvat toate problemele Teleormanului

25 Aprilie 2024, 23:10 | 820 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Studenti

Rectorul Mihnea Costoiu este un pesedist notoriu, a fost parlamentar, a venit in Teleorman pentru ca Politehnica implementeaza un program cu fonduri europene, despre digitalizare, si trebuia puse la punct anumite acte (asta e ce stim noi).

Daca tot a venit pana la Alexandria, pesedistii locali au tinut si o sedinta pentru uz electoral.

S-au spus multe: de la deschiderea unui campus universitar la Alexandria si un centru de cercetare la Zimnicea pana la faptul ca investitorii mari se intereseaza si daca sunt centre universitare in locurile unde vor sa deschida fabrici.

Daca se deschide ce zic ei, scapam de toate problemele, conform celor declarate. Aceasta e o actiune gen investitori din China si tot ce mintea Dragnea. Nu poate sa spuna tot despre chinezi. Acum sunt altele. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Star pe 27 Aprilie 2024, 09:51
#3
,se pune la cale o mega escrocherie ‘
Spălarea funcționarilor din instituții cu diplome false.,primărie,finanțe.OPC,poliție,prefectura,cj.Au fost numiți pe funcții de conducere cu delegare de 2luni fără a poseda Master .Astfel se vor înscrie la aceasta facultate pentru a obține si ei un Master,si bine înțeles tot pe cașcaval de partid . DNA fii pe faza!!
Saracie cu diplome pe 26 Aprilie 2024, 09:15
#2
Se pune la cale inca o mare escrocherie
Nu mai sunt elevi prin scolile de pe la orase si sate,abandonul scolar e la cote maxime,profesorii sunt mai mult suplinitori si preadu pe la mai multe clase odata,carte nu se mai face prin invatamantul preuniversitar,iar baietii astia vor infintarea unor alte facultati pentru cei care ies direct analfabeti functionali.Nu mai avem industrie,nu mai sunt scoli profesionale de meserii,copiii care termina un liceu nu au nicio pregatire care sa arate o calificare in vreun domeniu de activitate,iar ei viseaza numai studii superioare.O tara plina de doctori in toate domeniile,de speciali si pensionari la 45 de ani.Cam asa arata adevarata forta de munca a Romaniei.Asta vor guvernantii si altii care ne conduc din afara,multi si prosti.E cazul sa va intrebati cine ne-a condus si inca ne conduce de atatia ani,ca de acolo vin atatea idei tampite si falimentare.Cand tinerii pleca, batranii de la cine vor astepta sa le mai fie platite pensiile alea mizerabile?Ganditi pana nu va fi prea tarziu.
Cosoru lui Moceanu pe 25 Aprilie 2024, 23:26
#1
Mihnea costoiu e pupilul lui Abramburica zisa și keti Andronescu!
Nici măcar nu e rector al upb, ci director general executiv! A dat la buci lababa câți Andronescu cît a fost aia rector și l-au pus aia director! Nu are titluri academice, nu e doctor în nici un domeniu, ci cadru asociat, neuniversitar! Panagoreata are mai multe titluri, că asta și aia e o proasta din Contesti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.