Politia Teleorman vrea sa repete cazul 2 Mai. Sofer de 19 ani prins baut si drogat, lasat sa plece si prins din nou. Al cui e baiatul?! Politia nu a dat un comunicat

25 Aprilie 2024, 14:26 | 1237 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia

Un tânăr conducător auto, de doar 19 ani, care a fost identificat în trafic de două ori, la un interval de o  oră, după ce îi fusese ridicat carnetul pentru alcool și droguri.

Da, ați citit bine, etilotestul a arătat o valoare de peste 0,80, ceea ce din start presupune prelevarea de probe biologice și dosar penal, iar drug testul a indicat consum de substanțe interzise, mai exact cannabis. Asta se întâmpla pe la 7.00, în dreptul benzinăriilor de la ieșire din Alexandria spre București.

Evident că agenții rutieri i-au adus la cunoștință băiatului toate obligațiile care revin, inclusiv faptul că nu are voie să mai plece la volanul mașinii. Recomandarea polițiștilor, însă, nu i s-a părut importantă puștiului în cauză, tocmai de aceea a considerat că poate să-și ia autoturismul și să plece liniștit către casă.

Numai că, socoteala nu s-a potrivit, și pe DJ 506, aproape de Cernetu, tânărul conducător auto a dat nas în nas cu oamenii legii, care au recunoscut atât mașina, cât și pe puștiul pe care îl însoțiseră la spital, în urmă cu o oră. De data aceasta, polițiștii nu au mai fost deloc indulgenți, iar tânărul își va petrecere noaptea în arestul IPJ Teleorman.

Teribilismul și lipsa de responsabilitate poate face victime colaterale, iar toleranța autorităților ar trebui să fie ZERO în astfel de cazuri, pentru a evita evenimente tragice, așa cum s-a întâmplat la 2 Mai.

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Gica soferu pe 26 Aprilie 2024, 08:19
#1
ALOO,POLITIA CIRCULATIE SI JUDICIARA
Verificati baietii aia cu barbi si tatuati,de o anume etnie,si care conduc masini de zeci si zeci de mii de euro,ei nemuncind niciodata,netrecand prin scoala,neavand nicio vreo afacere in Romania din care sa plateasca taxe si impozite catre stat.Au doar niste biete de tampite saracane care fac bani pentru ei,prin Europa,si se stie bine despre cine si ce este vorba.La treba ca aveti mult de lucru.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.