Victor Dragusin, Kim Jong-un de Alexandria - Copii de gradinita imbracati cu sortulete de bucatatie si cu tichii pe care scrie ''Tu stii ce maninci-Primaria Alexndria,,

19 Aprilie 2024, 11:57 | 3713 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragusin

Adrian Ursu continua Povestea Povestasului Dragusin! Copii de gradinita imbracati cu sortulete de bucatarie si cu tichii pe care scrie ''Tu stii ce maninci-Primaria Alexndria,, au fost prezentati drept bucatarasii de miine, ei nefiind in stare nici macar sa isi spuna numele.

Au fost prezentate produse de cofetarie si patiserie (cozonac, merdenele, pizza, saratele, briose, prajituri cu crema) etc ,,donate,, de prietenul Corni "drept preparate alimentare sanatoase" facute din ingrediente sanatoase de copiii de 4-5 ani ajutati de bunici si parinti!! Lipsesc fructele, legumele, carnea, pestele, intrucit ele le lipsesc din farfurii copiilor, parintii din Teleorman avind cele mai mici salarii din tara!

Un spectacol grotesc, demn de Ceausescu, copiii fiind masa de manevra electorala! Nu lipseste nici finu' Tavi de la piete, care a digitalizat leusteanul si mararul si care este pregatit de Nas Victor pentru functia de vice-primar!

Doamnele educatoare au fost prezentate drept mamici, iar o liceanca de la CN Mircea Scarlat drept viitoare invatatoare, lucruri pe care educatoarele le-au negat, iar tinara adolescenta l-a contrazis pe Marele Ursu!

Piesa de rezistenata a conferintei, susa de preaslavire a pesedistului Dragusin, este asa cum dinsul a precizat "am venit cu un apicultor,,! Probabil unul pescuit din Parcul Industrial Alexandria unde se cultiva rapita si care vinde borcane cu miere pe botul masinii, la iesirea din Alexandria spre Bucuresti! Bizz-bizzzzzzzz....

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Pătrana pe 20 Aprilie 2024, 11:44
#2
Fratele Drăkușin
Este el însuși purtător de șorț
Maria pe 19 Aprilie 2024, 13:07
#1
Copiii nu au nicio vina
O mare parte dintre parintii si bunicii acestor copii,prin comportamentul lor,votand de atatia ani PSD,cu marea doza de ignoranta si nepasare,au reusit sa compromita si sa distruga viitorul copiilor si neptilor lor.PSD ramane viitorul analfabetilor functionali.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.