Danut Cristescu citeaza din cartea lui Dragnea, tatal prostilor: Noi, pacalicii stapanului, suntem restrictionati la creier, devastator de prosti, cu consecinte grave asupra judetului Teleorman

17 Aprilie 2024, 16:39 | 622 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Prosti

Unde sunt abatoarele, fabricile si produsele locale?! Acest individ, restrictionat la creier si devastator de prost, a invatat sa vorbeasca, politica, cu ajutorul lui Dragnea.

Vine el sa ne spuna adevarul, teleormaneni si reprezentantii presei, dar ne insulta inteligenta. Se refera la nivel national si european cand el nu e bun nici la nivel de judet.

"Vă aduc în atenție un fenomen extrem de grav, cu consecințe economice și sociale devastatoare asupra societății românești." - Fenomenul grav e urmatorul - mafia politica din Teleorman

Cine vrea sa citeasca tot ce spune prostul asta, poate sa intre pe Facebook

Danut Cristescu - "Marile rețele comerciale din România, restricționează și limitează drastic prezența pe rafturi a celor mai bune și mai competitive alimente produse în România.
Stimați cetățeni ai României!
Stimați reprezentanți ai presei din România!
Vă aduc în atenție un fenomen extrem de grav, cu consecințe economice și sociale devastatoare asupra societății românești.
Este vorba despre restricționarea și limitarea drastică a prezenței pe rafturile marilor rețele comerciale din România, a celor mai bune și mai competitive alimente produse în România.
Acest fenomen de dimensiuni naționale, bazat pe practici anticoncurențiale comune tuturor(subliniez tuturor) marilor rețele, provoacă distrugerea continuă, de ani de zile, prin blocarea accesului către consumatori, a producției alimentare din această țară, în mod special a produselor alimentare de cea mai bună calitate.
Aceasta este principala cauză a situației aberante și rușinoase în care ne aflăm, de a avea rafturile de alimente pline cu importuri, ceea ce nu se întâmplă în nici o altă țară europeană."
Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dică pe 18 Aprilie 2024, 07:18
#2
!
Ce moaca de vițel are dl deputat!
O generatie tanara pe 17 Aprilie 2024, 19:33
#1
GENERATIILE VIITOARE NU VA VOR IERTA NICIODATA
Baaai,turnenilor,nu sunteti satui de mostenirea asta de prosti,hoti si incapabili,lasata de Dragenea si PSD?????????Toti cei care sunt in varful primariilor de orase si comune sunt pusi cu mana de hotul hotilor din PSD.Ce asteptati,sa muriti de foame si sa traiti in minciuna si saracie,votand la infinit PSD???????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.