Primaria Turnu Magurele se cearta cu turnenii. Turnenii au intotdeauna dreptate. Primaria ar trebui sa execute (sa-si faca datoria) si atat. Am ajuns sa ne rugam de Primarie

12 Martie 2024, 06:03 | 5533 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Parc industrial

Primaria Turnu Magurele se lauda, pe pagina Facebook, cu dotarea unui loc de joaca.

Chiar doua postari, una extrem de lunga. Un cititor intreaba de niste amarate de locuri de munca.

Copiii nu se cresc din locurile de joaca. Primaria are in vedere cu totul altceva, numai de locuri de munca nu vrea sa auda.

Ajungem sa credem ca Primaria Turnu Magurele e condusa de niste prosti.

Ce probabilitate are sa vina un investitor daca aici nu exista un parc industrial sau nu e atras?! Zero. Probabilitate zero.

Comentariu cititor - "să aveți în vedere și niște locuri de munca pt cetațeni."

Primaria Turnu Magurele - "primăriile nu construiesc fabrici și uzine sau combinate, este treaba Guvernului, noi investim în infrastructura și probabil așa se vor găsi investitori care să creeze locuri de muncă!"

La o simpla cautare pe Google. Acestea sunt doua exemple mici, nu vorbim de orasele unde se face treaba la nivel mult mai mare.

Exemplu 1

Primăria Reșița atrage investitori în Parcul Industrial. Trei companii tatonează terenul pentru investiții care pot genera circa 2.000 de locuri de muncă 

Agenția de Dezvoltare Locală, companie publică având ca acționar majoritar Primăria Reșița, este în discuții cu trei companii multinaționale care ar putea deschide unități de producție în Parcul Industrial Valea Țerovei.

Exemplu 2

Primăria din Rovinari și-a propus să atragă și mai mulți investitori privați, în perioada următoare. Având în vedere că la nivel local nu mai există disponibile suprafețe de teren întinse, obiectivul autorităților locale este de a prelua terenuri de la carierele miniere din zonă și de la Sucursala Electrocentrale Rovinari. Astfel, obiectivul este construirea unui parc industrial pe terenurile care vor fi preluate de la Complexul Energetic Oltenia.

„Nu mai avem niciun fel de terenuri la nivelul autorității locale. Acum încercăm să identificăm și suprafețe private pentru investiții locale. Obiectivul nostru este de a prelua terenuri de la Complexul Energetic Oltenia pentru un parc industrial. Acest lucru ar însemna și mai multe locuri de muncă la nivelul orașului. De asemenea, un alt obiectiv este construirea de sere și sprijinirea locuitorilor orașului să se ocupe de astfel de investiții și să fie amenajate și zone pentru desfacere”, a declarat Gabriel Crăc, administratorul public al orașului Rovinari.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Om obișnuit pe 14 Martie 2024, 10:02
#4
Fără PSD-PNL
Nu credeți că este cazul să mai vină și alte partide la putere, să vedem ce pot face și alții, că de 30 de ani s-a văzut ce poate face "marea alianță" cu sau fără alianță. De fapt au făcut ceva, mai ales în ultimile luni...au mărit taxele și impozitele și au mai inventat și altele, ca să fie siguri că ne vor lua și ultimul ban din buzunar sau și mai bine, că ne vor face datori vânduți. Printre altele în afară de faptul că au mărit cele de mai sus, au mărit și prețul apei și al gunoiului.... Și nu numai...au mai inventat ceva (că de era prea puțin totuși), COEFICIENTUL DE NEÎNCHIDERE, dragilor, că nu închideți bine robinetele și trebuie să se mai sc*rgă niște bănuți in buzunarele lor fără fund. DECI VOTAȚI MEREU ACEIAȘI HOȚI...
Incomod pe 12 Martie 2024, 12:27
#3
După 34 de ani de PSD !
Nici acum nu știu prostii din primărie ce trebuie sa facă pentru comunitate .Doar pe rapt,pecomisioane din borduri și panseluțe !

O primărie plina de pensionari,falși revoluționari, incapabilă de a schimba viața oamenilor și fata orașului !

Votați cu dreapta,dați cu ei la cosul de gunoi !
ilie pe 12 Martie 2024, 11:45
#2
nulitati
Uitati-va pe listele angajatilor din primarie in frunte cu primarul si va lamuriti ce nulitati ne "conduc"...Apoi vedeti si lista consilierilor, alte nulitati....
George pe 12 Martie 2024, 09:03
#1
Realitatea e pe masura competentelor PSD
De peste 30 de ani suntem mintiti constant de catre PDSR-PSD,azi strans uniti cu PNL,ca primaria nu se ocupa de investitii.Total fals.Dar o dorinta de a aduce investitori exista,impreuna cu CJ si conducerea centrala a partidului, pentru a atrage investitori?Nu trebuie sa existe un interes,o implicare,deci un proiect de dezvoltare urbana pentru binele intregii comunitati?Suntem mintiti si prostiti de prea multi ani,iar o mare parte dintre cetateni au simtit deja asta.Prosperitate nu inseamna numai loc*ri de joaca,banci,cosuri de gunoi,borduri,limitatoare de viteza si dat cu var,cheltuieli ce apar la nesfarsit din banul public,si care ne costa prea mult.Aici e vorba despre investitii care sa aduca plus valoare orasului,pentru care trebuie asigurata o existenta normala si dreapata pentru generatiile viitoare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.