PSD Turnu Magurele nu e vinovat de distrugerea orasului, oamenii din partid sunt cei care raspund de situatia actuala

08 Martie 2024, 09:30 | 1996 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cuclea

Partidul ar trebui sa schimbe conducerea sau sa-i obligam sa-si schimbe conducerea. Partidele sunt la fel structurate, oamenii din fruntea partidelor sunt vinovati de tot ce s-a distrus in aceasta zona.

Exemplu: Gasca lui Cuclea ar trebui sa plece si sa lase locul unor oameni, pesedisti, cu o gandire, strategie, pentru binele comunitatii.

Actuala conducere a PSD Turnu Magurele nu e capabila sa dezvolte orasul. Nu stiu sa dezvolte orasul si aleg, pentru ei, sa se infrupte din banul public. Nu sunt capabili pentru functii asa de mari. 

Turnenii au parasit orasul, comerciantii au pierdut dramatic, vor urma angajatii din primarie, administratie si multe afaceri din jurul acestui partid. Vine nota de plata.

Nu ne place alianta dintre PSD si PNL, dar, daca trebuie sa alegem, il preferam pe omul George Daciu. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Dan pe 10 Martie 2024, 00:13
#2
Răzvan ar fi OK
Răzvan știe să vorbească cu cetățeanul este bine pregătit din orice punct de vedere inclusiv o prezență cu coloana verticala și prestanță OK.Nu este limitat în cuvinte nu ai este frica de cetățean și nici nu fuge de camere ca .....de tămâie ..in afara de luna alegerilor ați mai văzut pe strada vreounul din ei cei aleși...cucu....să sperăm că vor fi surprize si in PSD dar și din partea Aur
Psd-ist pe 08 Martie 2024, 12:15
#1
Psd,pe persoana fizica
Psd ul de astazi este jucaria marelui conducator,cuclea.Nasi cu fin si atit,ceilalti stau cuminti in banci,ba chiar si profesori,sa nu il supere pe sultan.Atit se fmai poate spune astazi de pesede.Un partid blazat,mort de tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.