Valentin Badoi, antrenorul-bugetar: "Primaria Turnu Magurele e alaturi de echipa, turnenii au nevoie de invitatie speciala." Turnenii nu vor sa vina la meci datorita ca sunt plecati din oras. Cine sa vina?! Exemplu: sa vina din Anglia, Germania, Spania?!

02 Martie 2024, 16:54 | 2234 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Badoi
Pe ce lume traiti?! Multi tineri ar vrea sa se intoarca in Turnu Magurele, dar nu au norocul lui Valentin Badoi.
 
Daca Badoi era asa bun pe cat se crede, atunci isi facea o academie particulara sau, in colaborare cu Primaria, forma jucatori tineri pentru Cetatea Turnu Magurele.
 
Orice "antrenor"  stie sa "antreneze" si sa cheltuie bani publici cu nemiluita. Nu trebuie sa facem o prioritate din fotbal cand orasul se depopuleaza. 
 
 
Postare Cetatea Turnu Magurele
 
Ajuns astăzi la finalul celor șapte meciuri de verificare propuse în programul pregătirii de iarnă, antrenorul Valentin Bădoi transmite suporterilor turneni:
 
"În această formulă în care suntem acum am încredere maximă și sunt încrezător că vom avea un parcurs bun în cele trei etape din retur care mai sunt de disputat și în meciurile din play-off-ul seriei.
Eu și jucătorii mei suntem optimiști, iar dacă jucătorii nu vor suferi accidentări, echipa se va putea bate cu orice altă echipă care va intra în play-off.
Echipa mea țintește să fie între cele mai bune patru echipe din play-off, iar pentru a reuși acest lucru, trebuie muncă și ambiție. Sarcina nu va fi una ușoară, dar eu și băieții suntem hotărâți să demonstrăm în teren că putem.
 
Administrația publică locală, conducerea clubului sunt alături de echipă și ne susțin.
Vă invit și pe dumneavoastră, locuitorii municipiului să ne fiți alături, să fiți cu "echipa de suflet a tuturor turnenilor", prezenți în număr cât mai mare în tribunele Stadionului Municipal, să ne susțineți și să ne încurajați în meciurile pe care le vom disputa.
Hai, CSM Cetatea!"
Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
MANTULESCU CIPRIAN pe 12 Martie 2024, 09:02
#8
VALENTIN BADOI
Nu pot sa zic ca sunt de acord cu discutiile acestea de maidan dar ceea ce pot zice este ca VALENTIN BADOI a fost colegul meu de banca si nu ascund faptul ca de multe ori am copiat de la el,deci omul nu era fraier la scoala ci chiar se desc*rca foarte bine

Personal nu cred ca l-am mai vazut de 30 de ani .

Toate cele bune !
Contele Mapucci de Daravela pe 04 Martie 2024, 07:07
#7
Claudiule, nu te dezminți!
Când nu era fotbal în oraș, de ce nu e. Când e, de ce e, sau de ce e așa. Cum o dai, tot nu e bine. Dar ia să punem problema un pic mai altfel! Un pic mai parșiv. Dacă ajungeai tu primar era fotbal la Turnu Măgurele? Și dacă da, ce fel de fotbal? Partea proastă pentru candidații la funcția de primar este faptul că Piticul are o armă electorală redutabilă: stadionul și echipa de fotbal. Punct! Restul e gargară.
domn 70 de ani pe 03 Martie 2024, 21:33
#6
....
si tu lu tactu..pisamas pe tine de jeg uman..respecto pe mata aia proasta care te a invatat sa critici oamenii bah j**ule.
Vai de voi,ca de noi avem grija pe 03 Martie 2024, 21:16
#5
Cum iesiti voi ca paduchii-n frunte
Mare "domn" mai esti,mosule,si educat.Pentru asta,te respect si mars la cacat sa-i spui ma-tii.
Domn 70 de ani pe 03 Martie 2024, 14:21
#4
Ești pr..t rău
Pai mai 40 +, dacă ai tu vorbele la tine ...de ce nu vi tu sa antrenezi echipa ? Ai stat tu de vb cu v b, sa vezi chestia asta? Ești un lachios invidios și frustrat .Mars la cacat ...
40+ pe 03 Martie 2024, 08:35
#3
Vorbe pe masura educatiei
Bai,omule ajuns la 70 de ani,daca asa te exprimi si gandesti la varsta asta,imi dau seama cata dreptate vrei sa arati.Argumentele astora ca tine si priceperea marelui antrenor pe care-l aperi,nu sunt altceva decat niste refulari ale prostiei ce zace in capul vostru.Nu mai confundati datul cu piciorul intr-o minge cu meseria de antrenor.Cand ai in vocabular 100 sau maxim 200 de cuvinte,e imposibil sa te crezi antrenor.
domn 70 de ani pe 02 Martie 2024, 22:22
#2
niste j**uri de invidiosi si frustrati ce sunteti !
fostu fotbalist al p.lii care esti cunoscator de fotbalul pulii mele..unde ai jucat ma tu ruptule in gura care esti ? ce echipe a pacalit vali badoi ma ? bahh basitule, la omu asta ia cantat imnul national de peste 10 ori cunoscatorul pulii de fotbal care ai jucat la juventus ...ce aveti ma NEHALITILOR cu omu asta ?! a venit si v a luat voua din farfurie mah taranilor...vaide capul vostru de invidiosi si frustrati care sunteti..nu va pune V B nici la p**a nu va pune ma caca..lor ce sunteti.vino ma tu comentatorul pulii si antreneaza ..vino la stadion si antreneaza tu daca vrei..dar cred ca nici nu stii nici cand e offsaide...ce academie sa si faca mah ratatilor V B ? voi stiti ce inseamna sa faci o academie ? stiti un sloboz sa va bata in gura de la toate c*rvele din tara..bahhh nu mai fiti bah asa rautaciosi si frustrati ! lasati omu in pace .
Fost fotbalist cunoscator al fenomenului pe 02 Martie 2024, 19:43
#1
Fotbalul local e tocator de bani publici
Este tiparul perfect al unui analfabet functional.Daca la sport a reusit sa pacaleasca destule echipe,scoala i-a fost total straina si greu de atins.Numai ca pe meleagurile natale a gasit niste baieti care sa-l inregimenteze intr-o echipa de tip suveica,doar pentru a ramane un bun ascultator si executant,in vederea unor beneficii de ambele parti.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.