Batranii din zona limitrofa a orasului Turnu Magurele au nevoie de o statie (transportul in comun) la centrul comercial Kaufland - Lidl

01 Martie 2024, 13:18 | 3781 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Kaufland

Daca ne gandim la batrani, atunci sa le facem ce au nevoie.

In orasele mari sunt linii de transport care merg la astfel de centre comerciale.

Bineinteles, sunt multe de luat in calcul si mai multe interese ale celor care trebuie sa faca asa ceva. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravela pe 04 Martie 2024, 06:52
#5
Autorului
Păi e și mare al dracului orașul ăsta să ai nevoie de transport până la Lidl sau Kaufland. Precum bine sublinia Ion, orice activitate trebuie să fie rentabilă. Dar cum prostul dacă nu se bagă în seamă e prost degeaba (adică nerentabil). Ori autorul chiar asta face: se bagă singur în seamă ca proasta în zi de bâlci.
Tradițional pe 02 Martie 2024, 18:40
#4
Să fim rrromâni adevărați
În microbuzele care vor aduce bătrânii din sate la Lidl, Kaufland și la ce mai e pe acolo, manelele vor fi obligatorii. De asemenea ținută obligatorie: căciula de miel și papornița.
Mihai pe 02 Martie 2024, 10:57
#3
OPRITI SAMSARII DIN PIETE
Sunt de acord cu ajutorul de orice fel pentru cei in varsta,ca si eu am parintii destul de batrani,dar am si un sfat pentru ei si pentru toti ceilalti.Cred ca cei in varsta,si nu numai ei,sa mearga si prin piata,pe la amaratii aia de tarani producatori,atat cat au mai ramas.Mi-e groaza cand vad pe multi dintre noi ca merg pe la supermarketuri si cumpara cate o legatura de verdeata,cateva legume sau cate un kg de mere.
Adi pe 01 Martie 2024, 23:59
#2
Pentru Turnu cu știri
De ce nu scrieți nimic despre accidentul de la Lidăl după trecerea de pietoni băiatul lu prefix cu audi ăla negru de Germania la volan lovește pe cineva din spate vine Poliția și se trece totul cu vederea rușine Poliției române dacă sunt cumpărați de Țigani cu banii și tot Țigani făceau scandal și tot pe persoana vătămată a amendato Poliția am fost martor la fața locului
ion pe 01 Martie 2024, 14:24
#1
pentru autor
Orice activitate in ziua de azi trebuie sa fie rentabila.Activitatea propusa de autor are o sansa sa fie rentabila?In caz contrar cine sa suporte costurile si din ce fonduri?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.