Asta e PSD Teleorman - sotia primarului de la Peretu a fost condamnata pentru vaccinare la chiuveta

27 Februarie 2024, 07:50 | 2328 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Soreata

Astora in loc sa le crape obrazul de rusine, pentru ca s-au facut de ras, vor continua sa lupte pentru binele comunitatii.

Se vor face de cacao, Teleormanul a scapat de epoca Dragnea si merge cu toata viteza spre Transilvania, Europa, valorile democratice, etc. 

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Star pe 28 Februarie 2024, 16:16
#3
GIO
La Peretu sunt fete calificate.,A mai fost un primar cu nevasta calificata din casiera direct unsa director la Finanțe,Olteanu Gabriela .Câte rambursări la “chiuveta “a făcut lui Mara,Pârvulescu .titirisca,Nitulescu,Naetatu,Dragusin .Toarnă Pârvulescu !!!!
Marius pe 27 Februarie 2024, 17:57
#2
Asta este PSDEEEEEEE
Nu, nu este vorba de PSD Teleorman, este vorba de PSD Romania... Tara asta arata asa(mai ales in zona de sud!) din cauza acestor nemernici de PSD-isti...
Sssssst,ca e pregatita alta pandemie pe 27 Februarie 2024, 09:52
#1
ASTIA AU OBRAZ?!
Condamanrea acestei doamne pentru fapte de coruptie este poate cea mai mica dintre marsaviile facute de PSD-isti.S-au sc*rs foarte multi bani din bugetele locale pe tot felul de lucrari si asazise investitii,fara vreo mare importanta pentru comunitatile locale.Au urmat parandaraturile acordate celor ce au semnat si au dat girul unor astfel de proiecte de lucrari.Sunt atat de multe,incat nici nu pot fi mentionate toate pe acest site,dar le gasiti pe SEAP si alte site-uri de profil.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.